Изчезнало дете Варна

• 8 068
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пишат само, че семейството живее в ромски квартал.
Варненци да кажат дали ул. "Княз Черказки" е с такова местоположение.
Вече подлагам на съмнение всичко, което се пише в медиите.
Разбирам. Мерси.

# 31
На някого са се привидели събитията в Тенерифе.  Confused

То и за там журналистите са направо за   Close

# 32
Нали в статията пишеше, че родителите били в чужбина, а бабата го гледала.........  Peace
Циганче, българче-дете е ............  ooooh!
Направо не ми го побира главата колко трябва да си луд или озверял за да убиеш малко дете.  ooooh! ooooh! ooooh! Горкото дете!  Cry Cry Cry

# 33
  • София
Именно, де.
И да не ти го побира главата, ромите по друг начин гледат на децата.
Бебета под тирове хвърлят, режат им крака, ръце, пръсти, или подобни престъпления от битов характер за тях са ежедневие.

# 34
Ул. "Княз Черкаски" е баш в циганската махала - пада се от другата страна на OMV до Автогарата; покрай едно дере, което свършва до Пожарната, където май споменаха, че е намерено детето. Ромче или не, краят му е ужасяващ.

# 35
  • Варна
Пишат само, че семейството живее в ромски квартал.
Варненци да кажат дали ул. "Княз Черказки" е с такова местоположение.

Да в циганската махала е улицата.
Ако не се лъжа до канала.
А, crazy chick e писала

# 36
  • София
Ясно.  Confused

# 37
Може и 6 годишно българче да играе без надзор и да "изчезне". Това е малко дете-може ли да не се надзирава от някой възрастен?  ooooh! В това отношение циганите са особено немърливи.........  ooooh! В нашия град имаше един такъв случай-2 годишно дете /ромче/ блъснато от баща си , докато паркирал колата.Майката си е била в къщи с другото дете -бебе.Дори майката да е поверила детето на някой възрастен да го разходи, що за безотговорност е проявена да се стигне да това...........  Sick

# 38
  • София
Простете, но аз намирам разлика.
Ако 6 годишно дете от ромски произход е пуснато да играе в ромската махала в някакво дере само, бих го счела за съвсем нормално за ромските виждания за отглеждане на дете.
Но ако 6 годишно дете от не ромски произход го пуснат само в ромката махала да играе в дерето, бих го счела за безумие.

# 39
  • София
Шок!
Това е абсурдно просто!
Убито, че и с отрязана глава...

Детенцето явно не е ромче, на снимката от първа страница ми прилича на българче. И да не е българче, не е от онези циганета, дето родителите им биха ги осакатили, изглежда добре гледано, чистичко, облечено и снимано, нещо, което за циганчетата от гетото не е много характерно.

Бог да го прости!

Нечовешка история...

Ази, то си играло пред дома си, намерили са го в дерето, където явно е било завлечено.
Ама и да е отишло доброволно там, какви ли "хора" е срещнало, че е останало без глава???

# 40
  • София
Това за обезглавяването не е сигурно.
Засега по-скоро е медийна фантазия.

# 41
Момичета, не бързайте да критикувате родителите, на тях и така им е достатъчно. По-скоро да се замислим в какъв свят живеем и в какво сме се превърнали ние - хората. Аз съм играла сама на улицата и на по-малко от 6, но не се случваха такива неща. И макар да прозвуча садистично, липсва ми периода на "мораториума върху смъртното наказание" - да стоиш и да се чудиш всеки ден в продължение на години дали пък днес няма да вдигнат този мораториум. Макар че ума ми не побира как е възможно да посегнеш на дете - без значение от какъв произход - детето си е дете. Що за изрод трябва да е това?!?

# 42
Значи "Убито, с отрязана глава", НО..."Няма следи за насилствена смърт"...То журналисти, журналисти, ама вече  ooooh!
     Едно дете го няма вече сред нас /независимо произхода му/, това е  Flowers Rose Flowers Rose

/и така се надявам, да дойде ден, в който журналистите да се освестят  Praynig/

пп Наистина Azzy, докога с тези медийни фантазии  Peace

# 43
  • Бургас
Милото момченце.  Cry Дано почива в мир.
Няма никакво значение дали е българче, циганче, негърче....То е детенце. Малко, чисто същество.
На дали само е слязло в дерето, за да се навре в черен чувал.
Срамно е, че се отказва аутопсия, защото е редно да се  работи по горещи следи. Всяка стачка трябва да има разумна граница.
Още повече ме боли, че всяко второ изчезнало детенце го намират твърде късно.

# 44
  • София
Това за обезглавяването не е сигурно.
Засега по-скоро е медийна фантазия.
Е, да, ама аз това прочетох. После прочетох и че според патоанатома нямало следи от насилствена смърт, което хич не го схванах...
Може пък да е действително злополука.
Ако е така, значи говорим за родителска небрежност.

Журналистите са си журналисти, те не носят отговорност за събитията, а за отразяването им. Каквото и да напишат, фактът си е факт - детето е мъртво. А това само по себе си е достатъчна трагедия.

Общи условия

Активация на акаунт