Слънчо весело наднича, ЮЛЧЕТО към него тича!

• 28 664
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
Ivalina82,страхотен линк си дала!Много ми харесва мястото!  Hug
Ходили ли сте там да го видите на живо? Simple Smile

# 256
алена,и аз си мисля все по-често как бяхме бременни и раждахме:) с наближаването на рождения ден е нормално:) хубавото е,че имам хубави спомени от тогава въпреки,че месец след раждането стартира депресията ми и депресията на мъжа ми (неговото явно е следствие на моето зло отношение към него),която ни държи и до днес:( обаче не се знае...ще видим след време какви спомени ще имам от първата година.мисля,че хубави,защото примерно в 3,4 и 5 месец ми беше най-трудно и физически,и психически,а сега като "погледна" назад и виждам само хубавото Heart Eyes

ние рождения ден ще го празнуваме на една дата с кръщенето (живот,здраве и да не забравяме-пари) в българия!

селме,да чукам на дърво,но наистина прояжда! дори знае вече да дъвче:) ето,че и без БЛУ се научи да си дъвче:)
бяха ме погнали тука да отбивам...и все още са,но аз размислих.бях се "навила' да го отбия,но с еотказахслед скорошното ни мистериозно боледуване (незнам какво му беше точно). аз нали се 'влача' на психотерапевт,който ама изобщо и хбер си няма как да ми помогне.тази роля в бг я играят познатите пред блока.....та тази терапевтка ме убеждава доста настоятелно,че всичките ми проблеми се дължат на кърменето! мъжът ми ме гледа едва ли не САМО като дойна крава,от хормоните,които отделям следствие на кърменето нямам желание за секс и имам фобии...и т.н.та за малко ме беше убедила,но ще ме прощава.

току-що Алето е слязъл сам от спалнята!!! докато пишех чух странен звук и отидох да видя.отваряйки вратата видях,че го няма на спалнята,след това видях,че и в неговото легло го няма (залепени са без преграда) и вече ужаса напираше в мен,когато отворих напълно вратата и го намерих на пода да си играе! сигурно по случайност е успял да слезе и с енадявам да го чуя следващия път...незнам какво да правя с него вече! отказва да спи в негово легло.

# 257
Ivalina82,страхотен линк си дала!Много ми харесва мястото!  Hug
Ходили ли сте там да го видите на живо? Simple Smile

Да ходихме:-). Утре мисля пак да отидем!

# 258
Да се почерпите за наше здраве!Днес кръстихме Любослав.Беше много хубаво и спокойно.За наша изненада не е плакал изобщо. Simple Smile

# 259
  • Sofia
Здравейте мами,
Много отдавна не съм писала и почти също толкова отдавна не съм ви чела. Нищо лично към никого, просто така се получи. newsm78 Надявам се,че всички ви намирам в добро здраве и щастливи. Ние от няколко дни сме в Хасково, родния ми град и се радвам,че съм с близките си и приятели. Знаете, при мама и тати е най-добре и да са ми живи и здрави, поне не мисля за чистене и готвене. Ние може би към края на месеца ще ходим на море, в Слънчев бряг. Каката заърши успешно първи клас и сега се радва на ваканцията с пълна сила. Дребка пък въпреки, че си е дребосъче по размери, си расте и е голяма закачка. Вече е доста стабилна стоейки на крачета, но разбира се я водя на двете и ръчички. Кърмя я, нещо с което не смятам да приключвам скоро, дори се надявам до втората годинка да не приключваме, стига тя да не ме изненада. Но засега е страстно кърмаче:) Харесват и купешки пюрета и отскоро и детската кухня и харесва. Аз я включих откакто навърши 10 месеца и в началото много и се мръщеше, но като,че ли вече и посвикна на вкуса. Сега и взимам и оттук детска кухня, която също и харесва, въпреки, че е малко по-различен вкуса(уж готвят по едни и същи рецептурници:) Но като цяло изяжда малко количество твърда храна, предлагам и три пъти за деня. И така, надявам се по-често да ви навестявам, до скоро:)

# 260
karinnna,честито ви християнче!  Heart Eyes Hug

Ivalina82,при първа възможност и ние ще отидем да видим този хидропарк!  Hug

svetlana79 ,радвам се да те видя!Включвай се по-често!  Hug

Маритка,не ми е за първи път да чуя негативно мнение на психолог относно кърменето (особено дългото).  Rolling Eyes
   Ориентирай се по себе си и семейството.  Peace
   Браво на детето за слизането от спалнята!Все така безаварийно да кара! thumbsup

# 261
Здравейте!!!

Честити християнчета на споделилите и все още не споделилите тук ,с нас, този свешен миг   bouquet

Обувки,не ме питайте,как открих 21 номер обувки за кръщенето на Ал,когато беше на 8м.Гледаха ме,като извънземно в магазините,а на неговите козунаци,нищо не ставаше.Хората които правят детски обувки Чипо,ще ги благославям цял живот Laughing

Маритке,вече бях се притеснила,че съм фригидна,но явно има и други като мен,хах.Щом ти,дето едвам изкарваше 1 ден без "кекс",сега не "Консумираш таковУ",значи и аз съм у ред.
Честна дума,незнам дали ни се връзва и 3 пъти в месеца .....сраааам ooooh!

За кърменето-5-6 пъти за денонощие не ми мърда,ваденето на цица.Не ми тежи и не смятам да прекратявам поне още 1 год,ако ще и Фройд да възкръсне и лично да дойде да ме убеждава  Peace

Големи преживелици си имахме с каката,баш на празника,та чак сега ме отпуска напрежението.Нямах време много да ви чета,носе надявам,че поне всички са здрави.

# 262
А ни тази вечер направихме първи крачки и беше голяма еуфория (той физически отдавна е готов,но пусти страх....),а аз успях и малко да регистрирам с камерата.утре,ако не е много голям клипа ще го пусна във фейсбук.

Ади,ние имаме пауза от около 7-8 месеца със секса и спяхме в отделни стаи по едно време.на мен не само,че не ми се прави,ами ме отвращава просто дори мисълта! Аз имах повече сексуални усещания като дете бре! Психоложката това иска да ме убеду-ако спра да кърмя съм щяла пак да стана жена и съм склонна да и вярвам,но си викам,че както избутахме една година-така и още една ще избутаме.....

# 263

Маритка,не ми е за първи път да чуя негативно мнение на психолог относно кърменето (особено дългото).  Rolling Eyes
   Ориентирай се по себе си и семейството.  Peace

Селма много добре го е казала.

Маритка, не се вманиячавай толкова с това кърмене. Все пак децата скоро ще станат на годинка, семейството е по-важно. Ако наистина по някакъв начин ти се отразява негативно, отбивай го.
Сори, обаче аз не го разбирам дългото кърмене  Peace

# 264
  dianadsd,  Hug
  Макар и да съм привърженичка на дългото кърмене, не смятам,че то трябва да става фикс идея за всяка една майка.Има всякакви ситуации и обстоятелства.Жената трябва да е гъвкава.  Peace

Нездравословна атмосфера в семейството(ако има такава) може да е много по-пагубна за детето ,отколкото заместването на кърмата с АМ.

Това е само едно мнение.
   Все си знае най-добре какво точно е сложил на едната и на другата чаша на везната.
   Хубаво е да се вслушваме в интуицията си,както и да действаме осъзнато.  Peace Hug

# 265
  • Пловдив
ако има фенове на Арапя и Памперо (плажния бар) - днес се "паркирахме" - 5 мин, след като отвори  Hug Hug Hug Hug страхотно - чисто - море, небе, необятност, звезди ... тиха светлина, разпускаща музика..... ягодови фрапе и дайкири ...
Heart Eyes Ние планираме да сме там втората половина на юли. Влюбена съм в това местеце, въпреки, че последните години много се промени и започна да прилича на останалите "бетонни" курорти.

Маритке, и аз съм чела, че при кърменето се отделя хормон, който намалява либидото. При мен нещата се нормализираха /за желанието имам предвид/, след като цикълът ми се върна.

# 266
Еххх Алена защо го спомена това с Арапя, сега хептен се побърквам и само за това мисля Simple Smile
Ние сме също Арапейци от много години, ама ходим на Боруна горе с къмпера или с палатка.
мрън, тази година сигурно пак ще го подминем, ама на нас ни предстои местене към БГ септември и кой знае как ще е....

# 267
  • в 1001-та нощ
миналата година ходихме на 20 и някой юни, след като родих ....и беше отврат и погнуса  ooooh! ooooh! мръсотия  ooooh! мръсотия и на плажа ме беше гнус, а за водата да не говорим...... моментално мръднахме към Силистар

сега отидохме около 22ч и не огледах плажа, но пък реновират хотелския комплекс - розовия в началото и вероятно ще има грижа за цялото място (преди време този хотел го държеше мо много добра прителка (вече не го държи) и се зарадвах, че нещо се случва, вместо да се оставя безстопанствено

newsm78  рушнатите грозотии направо отчайват .... не че държа да има строежи, но предполагам ще се регулира и това  newsm78 ...като гледам в Гърция колко много места за къмпингуване има  newsm78

като ходихме на Ситония по 24 май .... (понеже много скитаме по заливите) случайно попаднахме на едно суперско заливче и като попитахме на английски дали може да слезем за разходка ни отговориха на български....оказа се, че е собственост на българската православна църква и е отдадено на концесия на Весела Лечева

на мен от както ми дойде цикъла имам сили за всичко, преди това бях, като изсмукана, парцал ... Hug

# 268
Бургаски и несебърски мами, моля помагайте!
Днес заминаваме на почивка в Слънчев бряг и ми хрумна идеята да ползваме частна деска кухня за периода (7 дни). Та въпроса ми е дали има такава, която доставя до С.Б. или в Несебър? Ако има, дайте ми координати плийс! Мерсаж!

Частна кухня няма. Може да се взима от общинската, от понеделник до петък. Разнос няма. Намира се в сградата на училището в Несебър. Пак там има частна здравословна кухня, подходяща за възрастни и деца. Може и там да погледнеш.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОЗЪБИЛИ СЕ, ПРОХОДИЛИ И КРЪСТЕНИ ЮЛСКИ СЛЪНЧИЦА!   bouquet

Видях че обсъждате почивките - ние с децата днес се върнахме от вилата в Родопите. Много ми харесва там, много красиво и спокойно място. Няма дори път до там, да не говорим за магазин или интернет.  Laughing Реших да ги заведа за десетина дни там в края на юни, след което да поемаме пак към Несебър, където да изкараме юли и август. Септември пак в Родопите. Колкото по-малко в Пловдив, толкова по-добре.

# 269
dianadsd i селме,аз съм далече от вманиачаването.просто детето ми е много зависимо от кърменето.неможе да заспива без това и ако реша д аотбивам в ежедневието ни ще настане невъобразим хаос! моя мъж спи при нас от два-три месеца насам,а до преди този момент спеше в отделна стая,защото нашето синче нямаше нормален ритъм и будуваше по цели нощи,а той работеше на две-три работи и направо се рамзинавахме като.....незнам като какво.сега от два-три месеца спи вече с нас,но с детето помежду ни,защото ...то плаче просто и се буди за цица.ами по-лесно е просто да го държа между на си да го кърмя без да се будим цялата къща от ревове......абе няма какво толкова д аобяснявам подробно.просто да отбивам е много нездравословно за покоя у нас,а да кърмя и да спи между нас явно е нездравословно за сексуалните ни отношения.във всеки случай мъжа ми не ме притиска нито д аотбивам,нито да го ракарам от спалнята...а пък аз си казвам,че детето е бебе само една-две години и край! после цял живот вс еповече и повече ще съм сама с мъжа ми.аз май повече деца и няма да имам...освен,ако нещо непланирано се получи,но мисля да се пазя.
иначе аз и АМ давам понякога,но той го пие (малко) и после пак си суче Mr. Green

авиа,и аз искам да ми дойде! точно като бабичка съм в момента! ох детето започна д апрояжда твърда храна и се надявам да се поотбие самО.

Общи условия

Активация на акаунт