Слънчо весело наднича, ЮЛЧЕТО към него тича!

• 28 664
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден , на всички сладурища родени юни , юли и август Hug Hug Hug..... то както го подкарах да давам поред месеците до края на годината Laughing Heart Eyes ... незная кога ще мога да се включа пак , затова  от нас поздрави и прегръдки на всичкОто сладкО чаве  Heart Eyes

Алена преди време в Гърция гледах подобна детска стая , страхотна беше много по красива и ефектна пак с пързалка , леглото беше на нормално ниво а втория етаж за игра но така измислено практично и интересно много раздвижено  , но и мноого скъпичко излизаше . Всичко беше с отделна цена оградата на легалото , втория етаж Mr. Green абе всичко така го бяха измислили гадинките  Mr. Green че легалото и екстрите по него без гардеробче и други неща излизаше около две илядО леФта ooooh! Mr. Green

# 436
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА СЛАДКИТЕ ДУШИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ТЕЗИ ДНИ, много щастливо детство, дни пълни с игри и усмивки.   bouquet  bouquet  bouquet

# 437
  • Бургас
О, Krisa, нямах предвид общителността-тук мнението ми се припокрива с твоето. Диването беше писала , че е приложила на Мая някаква спец. тактика ))) още след раждането, и може би затова Мая е мн. спокойно бебе, занимава се често сама и не изисква мн. обгрижване, та щяла да провери сега с второто  Laughing Предполагам, става въпрос за не носене излишно на ръце и т. н. но Диването да сподели, какво точно е  Hug

# 438
  Да се позабавлявате малко!  Laughing Laughing Laughing

Как различните зодии приемат, че са умрели  :

Овен: "Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"
Телец: След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!
Близнаци: "Тук е страхотно... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"
Рак: "Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."
Лъв: "Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент..."
Дева: След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.
Везни: "Я! Какъв красив тунел... А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?"
Скорпион: "Ние скорпионите имаме поне девет живота... Една смърт не може да ме уплаши... А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"
Стрелец: "Хаха! Баси якото, човек! Издигам се.... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"
Козирог: Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен SWAT-анализ на живота им.
Водолей: "Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.
Риби: Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 10:55 от Селма

# 439
  • в 1001-та нощ
 Joy hahaha ако съдя по мен и мъжа ми е мноооооого вяяяярно  Joy hahaha

# 440
  • в Кошера
Честит Първи Рожден Ден на Калоян, Доника, Александър и всички останали дребчовци, които вече са остарели и помъдрели! Да са ви живи и здрави, много да ви радват занапред!

А за майките - поздравления за търпението и грижите през най-сладката бебешка година!

Благодаря на всички, които поздравиха малкото ми християнче по случая   bouquet и на тактично пропусналите - също   bouquet  Mr. Green

# 441
Joy hahaha ако съдя по мен и мъжа ми е мноооооого вяяяярно  Joy hahaha
    Това на Стрелеца ми звучи много готино!  Laughing thumbsup

# 442
   Има ли мамчета,които ползват шишета на НУК за бебчовците?
   Взех едно за водичка.Обаче водата страхотно се вмирисва в него.  Sick
   Излишно е да казвам,че го мия всеки ден и редовно сменям водата с прясна,обаче....  ooooh!
   Има ли други с подобен проблем?

# 443
  • в Кошера
Joy hahaha ако съдя по мен и мъжа ми е мноооооого вяяяярно  Joy hahaha
   Това на Стрелеца ми звучи много готино!  Laughing thumbsup

И вярно, "ако има Рай"  Peace

Има ли мамчета,които ползват шишета на НУК за бебчовците?

Ние сме изцяло на Нук, но стъклени, със силиконова биба  Peace Проблеми досега не съм имала...

# 444
  И нашият биберон (или по-скоро накрайник) е силиконов,а шишето е от някакъв пластик.... Thinking

# 445
  • в Кошера
  И нашият биберон (или по-скоро накрайник) е силиконов,а шишето е от някакъв пластик.... Thinking

Може оттам да идва проблемът. Пробвай със стъкло, най-хигиенично ми е някак  Rolling Eyes

# 446
  Със сина ми ползвах пластикови шишета (безмаркови),защото ми се виждаха по-безопасни,и нямахме такъв проблем.....  33uu

# 447
честит рожден ден със закъснение,пожелавам на всички дечица които са празнували тези дни.Много здраве най вече и много усмихнато детство пълно с безброй весели игри.
Мартин също е много общителен.Раздава усмивки на всички, не плаче когато го вземе някой непознат да му се порадва.
Вечер го слагам да спи към 22 часа.Буди се по 1-2 пъти да суче.Ставаме към 8-9 часа.Вечер му давам супа от ДК към 7-8часа,а за приспиване суче.

# 448
  • Sofia
Честит рожден ден на всички сладки малчуганчета, да са най-вече здрави, да имат мноооооого щастливо детство, изпълнено с много игри и ги чака блестящо бъдеще!

Селме, защо направо не и вземеш една чашка от тези неразливните. Лили от 6-ия месец пие вода от такава,почти веднага се усети как трябва да пие вода от нея, тъкмо това е преходната чашка, след която вече ще си пие от обикновена. Все пак дечковците вече са ни големи:)

Аз щях да пиша за косичката, че и нашата е дълга, но пък е като перушинка, но все пак се изпотява от нея повече. Та решила съм след годинката да я понакълцам малко, колкото да и олекне. Чувала съм, че до годинката не трябвало да се реже, но това са глупости, защото хайде на момиченцата можем да им правим разни прически, ама момченцата с по-дълги коси...Simple Smile Било някакво поверие...

# 449
Много странно, че се вмирисва водата..  Thinking
И аз съм взела на Росен пластмасова чаша с мек накрайник, такава,не съм забелязала вмирисване.

Общи условия

Активация на акаунт