Слънчо весело наднича, ЮЛЧЕТО към него тича!

• 28 572
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
  • в Кошера
Цамбур в новата тема   sport027

Браво на Ирена и на Калоян   Hands Clap - фотографът, че е кадърен - ясно, знаем си го, ама и моделът позира отлично, влязъл е в роля  thumbsup

При нас зъбките са все още 2 броя (за героя), пълзи като хлебарка навсякъде, "подрежда" всичко, което докопа, крещи оглушително.....и най-новото, има си къдрици по главата  Party Mr. Green

# 61
  • в 1001-та нощ
 Hug

споделям още един шедьовър и отлитаме на юг  Hug

Диването - спкойно може да премине към друга професия - "детска фотография - уловени мигове" Wink))

# 62
Прекрасни снимки е направила Иренка, както обикновено! bouquet А за юлските модели спор няма, че са най-добрите. 

Crossing Arms Никой нищо не каза за кърмещите татковци. Вече ще си пазя подобни находки само за мен.  Mr. Green

# 63
  • в 1001-та нощ
аз някъде съм бляла  Sick сега ще видя  Sick bowuu

# 64
Здравейте!!!

Калоян е страхотен,Алена Hug

Теди,дай да ги видим къдриците де,какво само ги споменаваш Heart Eyes

Ние сме добре.Ал е с 5 зъба вече,чакаме 6-и.Ядем,спим и обожаваме да си играем в пясъка.Не иска да стои в количката вече.Все по-трудно заспива на вън,а у дома спи по 3 ч.Не,че се оплаквам де Mr. Green
Още се кърмим сутрин,следобед и вечер.Нощем сме кога с едно,кога с 3 кърмения....,но няма да го спирам,докато сам не пожелае Peace
Хапваме си почти всичко вече,но не сме на кухня.Така ,и така готвя за Ивон и баща й всеки ден и за него е разнообразно Peace

Ивалина,настръхнах,като прочетох какво ви се е случило.Бързо възстановяване на детенце.

Туй то.След др. седмица си пътуваме за Сандански.1 м отдих,нямам търпение.

# 65
А аз след два дни се връщам в Пловдив за около месец.  Cry Хич, ама хич не ми се тръгва... така ми харесва тук... но се налага.  Confused

Калоян има заложби на модел от малък.  Laughing Чудесни снимки.

# 66
Страхотни снимки,а Калоян е отрязал главата на майка си Laughing
Аз да споделя моите тревоги пак....имаме сополки вади зъбки  и я заведох при личната да я прегледа да не се притеснявам през празниците,та и показах как се опитваме да вървим и криви крачето ...лявото навътре Thinking попитах само дали е притеснително това или е рано защото тя не стои много стабилно,дали не трябва да проходи и тогава да я водя на ортопед ....веднага ми пусна направлениее "ааа отивай аз не мога да преценя,по добре сега ,че слагат едни обувки специални ако се наложи,преди да проходи" newsm78 А сега де ново пет.Просто го замята и го бута в другото накриво,уж върви напред а стъпва надясно,някои да е чувал нещо по този въпрос?Ще я закарам но вече другата седмица,четох в нета много работи...но ще изчакам мнението на ортопеда,няма да се притеснявам излишно,според мен не е нещо страшно  Praynigдано е така....

# 67
Снимките са страхотни!

И аз се предоверих много на времето. Първо бебка настина - потекоха едни реки сополи, а сега и аз, че и гърло почна да ме боли. И то точно за почивните дни се разболяхме  Crazy

А аз да попитам пък за очичките - кривят ли ги вашите дечица още? На моменти ми се струва много кривогледа. Педиатърката каза, че до 1 годинка нищо не може да се каже, после ще ни прати на очен  newsm78

# 68
  • в 1001-та нощ
pepka_знам, че мъжът ми е кривил крачета навътре и са му обували обувките на обратно   Peace сега изобщо не бих предположила, че е имал проблем  Peace

Hug а аз много обичам да се снимам, така, че  newsm78 Калоян може да е взел това от мен, освен муцунката  Hug Rolling Eyes Embarassed Blush

scarly  newsm78 Калоян отдавна не криви очите  newsm78, на годинка децата имат очен преглед  newsm78 , но и сега да отидеш  newsm78 няма да е лошо  newsm78 (преди мускулите да са "заякнали" - така ми обясняваха  newsm78)

# 69
  • София
скарли, тодор въобще не е кривил очичките; никога не ми е изглеждал кривоглед  newsm78

# 70
  Пепка,преди няколко години със същия проблем (плюс още един) отидохме в Горна Баня при Алексиев.Сина ми беше на 9 месеца ,вече направил първите си самостоятелни стъпки.

Обяснението на Алексиев беше,че детето тъкмо се запознава със земята и нищо чудно да си слага крачетата по странен начин.Видя го на ултразвук и каза,че нещата трябва да се оправят от само себе си.И те наистина се оправиха с време.  Peace

Дано и на вас кажат същото!  Praynig Hug

# 71
Добро утро .Честито на всички именници днес newsm51 много здрави да сте!

ДА почерпя виртуално Laughing днес помъдрявам с една годинка!
 Мерси Селме,и аз така се надявам Hug
А за очичките едно детенце на братовчедка беше с кривогледство от бебе,хванаха го навреме поноси малко очила за да не се отпуска мускулчето и сега всичко е наред.Той кривеше едното когато се загледа в нещо.всичко се оправя когато се хване навреме Hug
лек и усмихнат ден на всички Hug

# 72
  за очичките...не, не криви....  Peace

pepka_,честит рожден ден!Да си щастлива,радостна,обичана и обичаща жена!   bouquet Heart Eyes Hug Весело изкарване на празника!  Party
   (А ти самата имаш ли имен ден днес?  Simple Smile )

Честито на малки и големи именници!  bouquet

# 73
Цитат
 (А ти самата имаш ли имен ден днес?   )
Нямам, имам на  Петров ден Laughing

# 74
  • в Кошера
Честит Имен Ден на helli_sun и на сладкия й син Косьо!
Да са им живи и здрави имената и само радост да им носят!

Честито и на всички останали, които празнуват!

Общи условия

Активация на акаунт