Слънчо весело наднича, ЮЛЧЕТО към него тича!

• 28 664
  • 714
  •   1
Отговори
# 285
За Германия точно едни приятели се оплакаха, че не им давали да пускат водата в тоалетната след 10 часа вечерта, защото много шумели Simple Smile
Пък аз веднъж в командировка там си влачих куфара на колелца по една тиха уличка и собственика на хотела ужасен дотърча да ми го носи  hahaha Joy
Като изключим това много ми харесва там, много чистичко в сравнение с България, но със сигурност си има неща за изкусуряване  Simple Smile То идеално място няма

# 286
Така е Скарли, няма идеално място, а пък това за чистотата, ами то ние сами хората си го правим мръсно, та така никой не ни е виновен, ако всеки си пазеше чисто ехеееее. В нашите правила за къщата (и такова чудо имаме), пише че не се къпе след 10 часа, та и това го разбирам, лудиииии.

# 287
Pumbi, точно това имах предвид... Но Марита я е срам, че е от България, та затова по-грубо отговорих.

Апропо, да не си и ти от Търново? Simple Smile

# 288
Диване, аз не съм, мъжът ми е от там (Дебелец).

# 289
ами да,аз съм продажница Joy напуснала съм българия по собствено желание и целенасочено,така че неможе да се очаква нещо друго от мен Mr. Green

# 290
 Момичета , да не мислите че това е нещо кой знае какво ...тепърва ще има хиляди ситуации с децата .Дали на детската  площадката , в магазина и навсякъде....
Всеки реагира различно , понякога недоглеждаме децата , понякога се правят че не  ги доглеждат за да се разберат децата сами  по детски , повярвайте  ако искат де  децата между тях си се разбират , но намесят ли се баби , и  майки орлици става   купон Mr. Green

И това не се случва само по нашите географски ширини , тук сме прекалено строги с децата... да кажат мамите в чужбина , как например в магазините на децата не им се прави забележка , а те обръщат всичко с главата надолу , и още от този род ..

# 291
Pumbi, точно това имах предвид... Но Марита я е срам, че е от България, та затова по-грубо отговорих.

де да беше за сефте и само с мен  Joy

# 292
де да беше за сефте и само с мен  Joy

Още се опитвам да схвана коментарът за "продажница съм", но и този не мога да разбера. Ако бях на твое място и мен щеше да ме е срам, но не и от това, че съм българка и родена в България.

# 293
  • София
аз пък обичам българия и не ме е срам от това, че съм българка

# 294
И аз съм на мнение, че навсякъде ги има тези неща - за невъзпитаните деца и майките, на които им е все тая.
На мен ми беше първи сблъсък с такъв род неща...Извадих си поуката, че повече няма да мълча и да се изнизвам от полесражението  Crazy

Маритка, не забравяй, че големият ти син расте точно тук в БГ, косвено и теб те интересува родината ни  Peace

# 295
Айдеее, темата живна.  Popcorn

# 296
Айдеее, темата живна.  Popcorn

нали? Mr. Green....усещам как скоро ще се....разсмърди..... Joy

# 297
Марита и ние двамата с мъжа ми сме дошли по наше желание, но винаги сме били с мисълта че един ден ще се приберем в БГ. За наше съжаление, нещата се развиха по-различно отколкото ние си ги представяхме и затова се прибираме по-рано (свекър ми почина преди 1 месец и така).

# 298
dianadsd поради този факт даже доста пряко ме интересува.

сега да обясня на неразбралите.аз нямам нищо против страната и то е видно щом отивам там скоро и съм избрала там да правя кръщенето и рождения ден на детето си (нарочно си взе отпуската мъжа ми на тези дати).не е и поради финансови причини,защото като сложиш цената на билетите ето ти кръщене в швейцария,а още повече църквата тук ни е абсолютно безплатна,та.....отивам си по сантиментални причини само и уверявам ви боли ме главата колко ще ни струва.
имам против една част от хората и то за съжаление доста голяма част. случая с детската площадка ме подразни,защото неебавшата майка е била именно жената на някакъв си,който го дават по телевизията.щото мъжо и е андрей и тя се чувства царица нещо.е сори,ама те такова нещо не съм виждАла ни в швейцария,ни в германия.ако беше обикновенна жена нямаше д ами бръкне в гъза толко много.а сещайте се пък отрочето и какъв "ценен" гражданин ще стане по този начин.в бг върлува точно този манталитет,който ме кара да кривя желЕзо!

пумби,може би в това е разликата.моя е чужденец и аз май с всяка година се "продавам" все повече.преди съм се възмущавала и аз на подобни личности и съм се чудела как е възможно (има една наша ганка тука женена за швейцарец и детето и незнае бъкел български),но ето,че го изпитвам на собствен гръб.просто неусетно нещо става с теб.аз не съм си ходила от година и половина.и плановете ни са да живеем тук до гроб.дори в италия май неиска да се върне моя мъж,а аз там бих отишлас удоволствие,ама...да доживеем.
съболезнования за свекър ти!

айде стига ви толко пуканки и шоу,защото имам да грилирам и да готвя,че итлианецО ще си дойде всеки момент озверял от глад и ще ни погне тука със сестра ми на гюрултия.

п.с.иначе Алето знае български.научих го,а сега със сестра ми хептен го донаучихме! Алелуя! той незнае италиански май.със сигурност ще проговори на български с лек врачански акцент да му се смеят момите по софията Joy

# 299
Мерси Марита, аз не съм искала да те обидя по никакъв начин, просто исках да кажа, че навсякъде са едни и същи, и богаташите и обикновените хора, било то германия, швейцария или бг.

Общи условия

Активация на акаунт