Слънчо весело наднича, ЮЛЧЕТО към него тича!

• 28 421
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
   ТиНе,Ремка,честити ви пораснали дечица!Да са живи и здрави и много да ви радват!  Hug Hug Hug

Съжалявам за закъснението.... Embarassed Hug

# 646
Честити рожденници в темата! Пожелавам на всички много здраве, усмивки и щастие..

Аз да се похваля, че една седмица бяхме във Валенсия и си изкарахме уникално. Невероятен град и плаж. Бебчо беше при майка ми, не е имало проблем без нас  Hug

# 647
  Ади,Алена,много са ви сладки юначетата,всеки по своему.  Heart Eyes Hug

Весси,доколкото знам ,в някои държави по света ,в Япония със сигурност,ваксината МПР е забранена.
   При нашият батко регреса се отбеляза след 1 г и половина,след последния прием на Пентаксим.Но все-още не съм сигурна,какво точно е предизвикало състоянието му.

За ранните признаци на аутизъм,колкото съм чела,никъде досега не съм попадала на позата "жабче".
   В това видео,например,също няма.

evita72,много полезно линкче!   bouquet
  Дали го имаме на първата страница?  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 09:35 от Селма

# 648
  • в 1001-та нощ
Честито на всички празнуващи  Hug 

Ади  Hug Али изглежда внушително Wink))) колко е висок?  newsm78 Embarassed

ТиНе  Hug ние отдавна сме ги сгънали на 4 - и са на 10 см навътре в масата, т.е не стърчат от никъде, но той се набира на масата и си докопва нещо Joy hahaha

мислех си да сложим стъкло на масата - като едно време  дебело тежко стъкло

малко кадри от опреди 2 месеца - в първите опити на Калоян да си докопва нещо ....  Joy сега повече е порастнал, стига по-навътре в масата и покривката е сгъната още  Heart Eyes

# 649
ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ.

ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ.

ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, НЕУРЕДИЦИ, ДУПКИ, РАЗБИТИ ШАХТИ, ТРОТОАРИ, ПАВАЖ, ВОДОТТОЦИ, ОСВЕТЛЕНИЕ, КОТКИ, КУЧЕТА, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ  И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ  И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ !

НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!!

0887 187 807; 0889 701 785 ДЕНОНОЩНО !

Попълнете следния формуляр, така ще получите входящ номер на вашата молба, жалба, също като всяка

обикновена молба, жалба към общината чрез ВИРТУАЛНО ДЕЛОВОДСТВО.

За всякакви сигнали, ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ, свързани с общината попълнете: www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp

ЗА ДУПКИ в София: dti.signali@abv.bg

ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ.

БЕЗПЛАТНО И  ДЕНОНОЩНО

987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ.

ЗВЪНЕТЕ,  НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!

САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ!

ИЗПРАТИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ !!!!!!!!

ПРЕДАЙ НАТАТЪК !!!!! 

Най-сигурният начин ЗЛОТО да победи, е добрите хора да не правят НИЩО!!!

Безразличието убива!Това ли искате !! Звънете или пратете имейл при всеки възможен случай.

ЗАЕДНО ЗА ЕДНА ПО-ДОБРА СОФИЯ!

# 650
Селме, пуснах жалба за нашата улица.
Благодаря ти  Hug
Това сега ли е стартирало?

# 651

Не.. И нито оправят дупките по улиците, нито по тротоарите. Малко... мижи да те лажем работа.
Мъжът ми пусна оплакване преди няколко месеца, ракция нулева.. Grinning

# 652

Не.. И нито оправят дупките по улиците, нито по тротоарите. Малко... мижи да те лажем работа.
Мъжът ми пусна оплакване преди няколко месеца, ракция нулева.. Grinning

Жалко, лъч надежда прониза моята душа  Joy
Надишахме се с прах една година. Колко му е да хвърлят малко асфалтец  Thinking

# 653
Жалко, лъч надежда прониза моята душа  Joy
Надишахме се с прах една година. Колко му е да хвърлят малко асфалтец  Thinking

Ами.. там където трябва да се върши работа - няма никой.
За сметка на това решиха да строят улица пред нашия блок. Пред входовете имаме малка градинка, зелена, с дръвчета, цветя. А срещу нея - детска градина. Борим се в общината, жалби, разправии, глупости... Предлогът е че няма достъп за линейка/пожарна. Е, при нужда съм виждала и камион да спира на тротоара пред входовете. А децата в градината как ще спят.. На никой не му дреме. Никому ненужна улица. Никой не я иска, ама на, пънат се да строят.  Joy

Та и този проект така. Супер, ама жалко, че е само на теория. Дано пък греша и ние да сме частен случай. Simple Smile

# 654
Алена,81 см е висок Crazy

Див,и при нас картинката е меко казана трагична.Ракопаха зад блока уж за да строят подземен паркинг,като развалиха Детската площадка.После зарязаха 10 м ров със стърчащи железа и така вече 10 год.Писахме жалби до общини,до кметове,до ТВ предавания и до къде ли не,но ефекта е 0.Отзад е пълно с наркомани и какви ли не пропаднали типове......Абе гнусна картинка,ама кой ли му пука Tired

# 655
   Ади,а идваха ли да снимат ситуацията от ТВ предаванията,на които сте се оплаквали?

# 656
Аз пак с въпрос:
АКО случайно минмалната р.з. стане 270 лв. от септември нас ще ни огрее ли  Joy
Или ще измислят нещо от рода на "заварено положение"  newsm78

# 657
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНици!
И ние махнахме покривките отдавна,а от скоро и паяка...не че е проходила ами много се обръща с него .Ние се оказахме с някаква гадна алергия,ухапа я комар по клепача и и се затвори цялото око,миглите не и се виждаха чакмного се наду.Започнахме с фенистил капки но се наложи урбазон Sad
сега вече всичко се нормализира но докато мине 3 дни ooooh!
Цитат
АКО случайно минмалната р.з. стане 270 лв. от септември нас ще ни огрее ли 
Или ще измислят нещо от рода на "заварено положение" 
вече чух да се споменава за заварено положение, Grinning от познати де не официално

# 658
Селме,не са снимали,никой не ни отрази ooooh!

Подозирам ще ни огрее "завареното положение" Mr. Green

Утре сме кумове в Сф,а децата ще ги гледа свеки в Сандански.Стискайте палци ,Ал да не реве много,че ще пропуснем кърменето в 16 ч,ще яде само плодовото пюре.......Пфффф,много ми е притеснено. Tired

# 659
  Аз два пъти съм звъняла на столичен инспекторат и двата пъти асфалтираха дупките, които бяха по малки квартални улички. Така че звънете, ако не стане звънете пак. Освен това сега предизборно може и да се разработят.
  Pepka много неприятно с тази алергия, дано е нещо случайно и не се повтори. В този ред на мисли какъв репелент мислите да ползвате срещу комари? Като си помисля, че трябва да го мажа с още химии, направо......
 Ади, малкия и свеки ще се справят, сигурна съм. А ти не се притеснявай, а се забавлявай.

Общи условия

Активация на акаунт