Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета!
Пише ви една мама от Варна. Не знам дали тук му е мястото, но съм в безизходица и ви моля за помощ. Вече преполовихме първия срок, а моето второлаче още не се справя добре с буквите от английската азбука, докато учителката му в училище отдавна иска да пишат взетите думи по три реда. Сами разбирате колко му е трудно на милото. Аз се опитвам да помагам, но с много малък успех, тъй като нямам нито опита, нито подхода на един учител. Определено имаме нужда от помощта на професионалист. Бихте ли ми препоръчали  учителка по английски ( предпочитам да е млада, защото считам, че малката би я приела по-добре ), която да обича децата, да има подход към тях, но в същото време да е взискателна, за да се постигат отлични резултати.

# 391
  • Варна
Koi4eva мога да ти препоръчам единствено Детски английски алианц "Мисис Николова", на ул. Колони 18, 052/657813(не знам дали не е променен)
от личен опит знам че добър учител по английски е много трудно да се намери...аз съм учила като дете при въпросната Николова, беше учителка по английски в едно читалище долу до ДЗИ на гарата.страхотен учител беше! сега мисля че е директорка на алианца, миналата година говорих с нея , каза че обучават от първокласници нагоре  Peace

# 392
за гинеколог гласувам с двете си деца Mr. Green за др Боян Георгиев от Майчин Дом, не знам за другите там , но тоя човек е златен  Heart Eyes и е по ЗК  Peace
А може ли да води бременността?

# 393
  • Варна
chapla дааа, и двете бременности ги изкарах при  него. само че МД искат една допълнителна такса за ЖК, в която влизат видеозоните и разни там изследвания които ЗК не поема, 2009 година таксата беше 300лв, а нормално раждане 660. не знам дали не са ги променили...ако искаш обади се в МД да питаш Peace

# 394
Здравей, Койчева!
Докато четях написаното от теб, имах усещането, че описваш госпожицата по английски на дъщеричката ми. Тя е точно такава - обича много децата, има подход, но и ги държи изкъсо, неведнъж моята момичка е получавала наказание за лошо направено домашно, но въпреки това, и бих добавила незнайно защо, тя обожава нейната мис Роси, която има едни специални карти с английските букви и други забавни за хлапетата нещица. Мисля, че няма да сбъркаш, ако се свържеш с нея, а и не взема никак много, дори и до вас може да идва, ако не сте й прекалено далече. Ето и номера й: 0898896679. Пиши да кажеш какво е станало.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 20:50 от Blagoeva

# 395
Здравейте момичета искам да ви попитам за мнение за  д-р Милена Дражкова хирург в Санита.
Много ще съм ви благодарна  Hug

# 396
chapla дааа, и двете бременности ги изкарах при  него. само че МД искат една допълнителна такса за ЖК, в която влизат видеозоните и разни там изследвания които ЗК не поема, 2009 година таксата беше 300лв, а нормално раждане 660. не знам дали не са ги променили...ако искаш обади се в МД да питаш Peace
Какво е МД и тази такса трябва да се внесе непременно ли? Защото преди се плащаше всеки ехографски преглед когато се състои съответно... Rolling Eyes

# 397
  • Варна
МД-Майчин Дом. Можеш и да не плащаш таксата, а джипи-то да ти води консултацията, а на ехограф да ходиш когато искаш и ти е удобно и тогава плащаш само прегледа.
В горната такса обаче влизат и биохимичния скрининг и 3Д ехограф със запис.

# 398
  • Варна
Момичета привет!
Посъветвайте ме ,моля ви  Praynig
Поръчих фотосесия на дететето ми и сега се чудя къде да е тя,мислих да е в морската ,ама  си е бая студено и ще е облечен доста и сякаш не е много удачно  да се снима едно пашкулче Rolling Eyes.
Мислих да е в някой от Мол-овете,в детските им центрове,обаче кой точно  Rolling Eyes,не знам,понеже не сме били изобщо в нито един  досега..а може би някъде другаде   Thinking
Не съм званяла и на фотографа (трябва да запазя час),може би и той нещо ще предложи,ама все пак да съм подготвена  Rolling Eyes

# 399
Есента във фоайето на двете кули имаше тематичен сезонен декор, който беше чудесен фон за сники.. взимайки предвид слабото посещение на този мол, през работен ден ще се получи чудесно.. обсъди го с фотографът си и дано има вече нова тема, че есента си заминава..

# 400
Нова тема скоро едва ли , но предложете заглавие  Peace

# 401
хаха нямах предвид нова тема тук, а нова тема на декора в мола.. досега беше есенна темата, очаквам да видя зимната им.. мисля че много красиво им се получава..

# 402
 Joy ми така става като чета през ред  Mr. Green

# 403
  • Варненско мишле
Velina_p,би ли споделила къде поръча фотосесията- на каква цена и с каква продължителност.И мен ми се иска да подаря нещо подобно на  дъщеря ми , но все ме спират тези пусти пари... Sad
И извън темата:
Някой има ли актуални координати на д-р Малячкина и д-р Петришка?
А и впечатления-коя е за предпочитане,работят ли с ЗК...

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 11:47 от galatea72

# 404
  • Варна
galatea72 ето от тук:   http://grabo.bg/varna/profesionalna-fotosesiia-za-23lv-vmesto-za-50lv-09z2w, но ваучерите свуршиха вече. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт