Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 977
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Момичета ,къде се  намира квартал Погребите? Rolling Eyes
Като преминеш светофара на Бизнес хотела, посока Аспарухово, от дясната страна.

# 376
  • Варна
Ясно,благодаря! Hug Hug

# 377
Момичета, знам, че тук не е мястото, но имам спешен въпрос - добър АГ лекар във Варна. И под "добър" нямам предвид известен, а такъв, който е професионалист и ще ми обърне нужното внимание. Става дума за цялостен преглед... Благодаря предварително!

# 378
Момичета, знам, че тук не е мястото, но имам спешен въпрос - добър АГ лекар във Варна. И под "добър" нямам предвид известен, а такъв, който е професионалист и ще ми обърне нужното внимание. Става дума за цялостен преглед... Благодаря предварително!

за мен се припокриват /случайно/добър и известен.Номер едно за мен са д-рМичев и д-р Танев!!

# 379
И аз препоръчвам д-р Танев

# 380
Д-р Георгиев

# 381
Момичета, търсим къща в района за Нова година-дневен тракт с 3 спални.На 20-30 километра от Варна, че и трите семейства сме с малки деца.Оказва се че всичко свястно е вече заето.Ако някой знае за хубава къщичка в районаили имат познати, които дават такава под наем да ми пише.

# 382
  • Варна
Търсим човек, който знае албански. Моля, който може да помогне, да се свърже с мен!

# 383
И аз съм за д-р Танев и д-р Георгиев от АГ. Имат и частна практика, д-р Георгиев ми е водил бременността, но извън това е много внимателен. А за д-р Мичев - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! Лично два пъти съм патила, вторият ме докара до състояние с риск за живота ми. Не смятам да споря, това е твърдото ми мнение и ще го споделям винаги, когато има опасност някоя жена да попадне в ръцете му.

# 384
Ако ти трябва онко АГ, мога да ти пиша на ЛС, но не знам от какъв лекар се нуждаеш - гинеколог или онкогинеколог.

# 385
Здравейте момичета!
МОжете ли да ми препоръчате някакъв имуностимулант след прекарана варицела за 4 годишно?

# 386
# 387
  • Варна
И аз съм за Танев и Георгиев  Peace
Момичета има ли някой от Владиславово с бебче, за компания по разходки да ходим. Много ми е тъпо сама, в момента нямам и кола... Hug

# 388
Клеева тинктура, няма нужда от нещо кой знае колко специално, и ние минахме през варицелата. Confused Hug

# 389
  • Варна
за гинеколог гласувам с двете си деца Mr. Green за др Боян Георгиев от Майчин Дом, не знам за другите там , но тоя човек е златен  Heart Eyes и е по ЗК  Peace

Общи условия

Активация на акаунт