Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 977
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Д-р Николай Новкиришки, работи заедно с брат си, който е зъботехник - отличен тандем! Немски възпитаник и съответно немска прецизност към детайлите!

# 361
Аз да кажа само да не ходите в Дом Младост при доктор Папазян.Попаднах при нея случайно,понеже ми е наблизо и както и да е Simple Smile Не работи добре и на всичко отгоре ми взима доста пари .

# 362
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Вече съм горда мама, утре ставаме на 30 дена, а сме излизали едва няколко пъти. Живея в смотаното владиславово и тук духа многооо. Освен да почна да слагам найлона на количката  newsm78 Моля ви кажете - как да обличам бебе на 3о дни - към количката имам зимно чувалче - много дебело с полар от вътре.
Има ли мами от този квартал?
  bouquet лека вечер  Simple Smile

# 363
Живея в смотаното владиславово и тук духа многооо.

Ами като слезеш в *смотаната* морска и тука духа   Whistling
Като много духа слагаш дъждобрана /не знам за него ли имаш в предвид под *найлона*/и готово .
Ники като беше на 7м , заради ремонта в къщи се качихме при мама в *смотаното* Владиславово и разлика във времето не видях. Това е проблем на *смотаната* Варна  Whistling Идва вятъра от моретоооо и така е целогодишно.

Личи си че не съм си доспала нали  Whistling

# 364
И в смотаното Възраждане духа  Grinning.Но има разлика с центъра.Там незнам защо е по тихо.Вчера в 9ч. имаше много майки с колички,даже без найлони,защото нямаше вятър.
Варненския вятър е приятен полъх в сравнение с алфатарския,по напред видях че коментирате техните млечни продукти.Аз там имам баба и леля и колкото пъти да съм ходила зимата винаги съм си давала сметка какво е всъщност студ.Варненския студ е влажен и по мек,докато там е пронизващ .

# 365
  • Варненско мишле
Момичета,някой може ли да ми препоръча добър специалист УНГ за  2 годишно дете,по възможност да работи със ЗК, но това не е решаващо.
Дъщеря ми повече от месец е с хрема, кашлица и периодични болки в ушичките(поне 1 път седмично).Явно педиатъра не се справя , въпреки изпитите 2 антибиотика.Затова ми се иска консулт със специалист.

# 366
Д-р Папуров, кабинетът е в "Палах" център, работи с направления, аз съм доволна, избегнахме операция за вадене на сливица благодарение на него. Тел.656900.

# 367
  • Варна
Аз водих дъщеря ми при Щерева в МЦ"Санита". Работи с направления, всеки ден е до обяд, без предварително записване - минаваш първо през регистратура и след това те викат от кабинета. Като цяло съм доволна. Добри отзиви съм чувала за Войчева и Габровски, но нямам техни координати.

# 368
  • Варна
Здравейте! Искам днес да заведа дъщеря си на преглед при д-р Искра Капинчева. Никой обаче не ми вдига посочения в интернет телефон. Някой знае ли с какво работно време е?
Благодаря предварително!

# 369
Д-р Милков - работи в клиниката Св.Петка до Общината, тел.655572,всеки ден, преглежда по ЗК.

Капинчева понеделник,сряда и петък е следобед,затова никой не ти вдига. Пробвай след 13,30ч.

# 370
  • Варна
Мили дами,много благодаря за препоръките за стоматолог! HugСтискайте палци,че хич не обичам срещи със стоматолози Mr. Green

# 371
Д-р Милков - работи в клиниката Св.Петка до Общината, тел.655572,всеки ден, преглежда по ЗК.

Peace Още един глас

# 372
  • Варненско мишле
Благодаря ви момичета за препоръчаните специалисти. Peace
Между другото много ми похвалиха д-р Жул Чаморджийски(и в нета са добри отзивите за него).
Та вече имам избор...ще действаме

# 373
  • Варна
Момичета ,къде се  намира квартал Погребите? Rolling Eyes

# 374
Ако не се лъжа, като застанеш с гръб към бизнес хотела- вдясно, зад Макаото нагоре  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт