Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 943
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Varna
Здравейте, момичета Simple Smile Да ви помоля за малко инфо - някоя от вас знае ли някаква фирма, произвеждаща трапезни и холни маси по поръчка, материалът, който ме интересува е стъкло Simple Smile Може да не е точно във Варна, а някъде в региона. Много благодаря Simple Smile

# 466
  • Варна
Момичета чували ли сте добри отзиви за магнитните наколенки на д-р Левайн?
Искам да напарвя подарък на майка ми , дали помагат. Praynig

# 467
Бабата на мъжа ми не ги сваля  Simple Smile. Не може без тях, много ги хвали. Laughing

# 468
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile Да ви помоля за малко инфо - някоя от вас знае ли някаква фирма, произвеждаща трапезни и холни маси по поръчка, материалът, който ме интересува е стъкло Simple Smile Може да не е точно във Варна, а някъде в региона. Много благодаря Simple Smile

В стъкларницата, която е над Мир, посока терапията, пита ли?

# 469
  • Варна
по Ген.Киселов като тръгнеш, в последната пряка на ляво преди да излезеш на бул.Чаталджа има стъклари - много са добри! Ако те не правят, то поне със сигурност могат да те насочат. Дано се разбра нещо от обяснението ми.

# 470
Момичета чували ли сте добри отзиви за магнитните наколенки на д-р Левайн?
Искам да напарвя подарък на майка ми , дали помагат. Praynig
Баба ми и дядо ми са много доволни нон стоп ги хвалят (заедно с космодиска). Бяхме решили да подарим на свекърва ми сега за Коледа, обаче се оказа, че са изключително противопоказни ако има разширени вени тъй като загрявали вените по някакъв начин, което не било хубаво. Та, ако и майка ти има разширени вени - по-добре недей.

# 471
  • Varna
Благодаря, момичета, ще проверя Simple Smile)))))))))))

# 472
Добро утро Simple Smile

Момичета искам да ви попитам, засичали ли сте някъде по магазините дрехи с робот. Не знам къде да търся вече. Няма значение какво е...блуза, спортен екип, пижама, панталонче...за момченце на 4г. ми трябва.

Благодаря предварително  Hug

# 473
В Джъмбо дали няма да има?

А сега гледах по ТВ , че до февруари в цялата страна имало места за безплатно спортуване. Не намирам нищо по въпроса в нета. Естесвено по Тв казаха само за СФ  Confused

# 474
Момичета моля да ме извините,ако нахлувам в темата, ей така предпразнично, искам да ви помоля за малко съпричастност и помощ:

Скоро ще откъснем последния лист от календара. Отново ще посрещнем с надежда Новата година. Ще ни донесе ли здраве, радост, нови възможности?
Това се питат и родителите на децата, страдащи от муковисцидоза. Муковисцидозата е сериозно заболяване, което идва неочаквано, но е за цял живот. Свързана е с чести пневмонии и дълги престои в болница. Понякога децата, страдащи от нея си отиват твърде рано. Те имат нужда от по-добри грижи, за да пораснат и да дадат приноса си на обществото. Имат нужда от своя стая за лечение в Университетската болница "Св.Марина" във Варна.
Затова и техните погледи, изпълнени с надежда, са насочени към новия благотворителен календар, пълен с усмивките на малчугани, страдащи от редки заболявания. Приходите от продажбата ще осигурят по-добро лечение на болните деца с муковисцидоза.
Всеки, който желае да помогне, може да си купи календар с усмивки. Те ще бъдат разпространявани във верига магазини "Пикадили", магазин "Какао клуб", детски магазин Toy Town и в много други обекти:

Магазин за детски дрехи и обувки  CACAO CLUB
    Варна, ул."Андрей Сахаров" 2, Гранд мол - партерен етаж

Магазин TOY TOWN
    Варна, Ул.”Шипка” N4 /до магазин Dika/

Mагазин зa биохрани HATORI SITARA
    Варна, ул. "Драгоман" 9, срещу Кукления театър

Студио за красота DREAM STUDIO
    Варна, ул. "Бачо Киро" 16

Фризьорски салон "КАПАНОВ"
    Варна, ул. "Мир" бл.2а

Магазин  за обувки  PRETTYFIT
    Мол Варна, бул." Владислав Варненчик" 186

ЛАСИА ТАКСИ
    Варна, Ул. "Поп Димитър" 5

ХРАНИТЕЛНА БОРСА „АРКУС”
    Варна, ул. ”Академик Курчатов” 1

Рекламна агенция "ТАНГРАМ"
    Варна, Ул. "Княз Борис" 151

Магазин за подаръци
    Варна, Бул. "Владислав Варненчик" 106, срещу Макдоналдс

За повече информация относно разпространението на календарите можете да ни пишете на e-mail: nahrb.varna@abv.bg

# 475
http://www.facebook.com/events/260284574025473/

Тук е фейсбук групата, ако желаете разпространете, моля.
Благодаря момичета!
Желая на всички хубав уикенд и весела подготовка за празниците!  Hug Hug Hug !

# 476
Благодарим на Ани от магазин Cacao club в Гранд мол Варна, която реши да отпразнува първия рожден ден на магазина като подкрепи акцията на Асоциация Муковисцидоза за събиране на средства за ремонт на стаи в УМБАЛ"Света Марина"
Това е поканата:

Във връзка с първия рожден ден на магазина Ви каним на 19.12.2011г.
от 19:00ч. на весело парти.
Ще Ви запознаем и с каузата, на която ние откликнахме и решихме да подадем ръка, а именно събирането на средства за обзавеждането на две стаи в болница "Св.Марина" за деца болни от муковисцидоза.

Място Гранд Мол
М-н CACAO CLUB
Обещаваме да ви заредим с много Какао настроение.
Очакваме Ви!!!

Ще има парти с клоун, торта и балони!

В магазина могат да бъдат закупени и  благотворителните календари.

# 477
Момичета, кажете някой магазин по в центъра за пантофки за детето, че краката ни растат  Grinning

# 478
  • Варна
Първо се сещам за бялото магазинче на кръстовището на Образцов дом, по ул.Бенковска. В м-н Сладури има пантофи Бефадо  - те са пък съвсем в центъра, на пазар Чаталджа до чешмата също има магазин с обувки и пантофи.

# 479
Благодаря, ще посетим този до Образцов дом, а "Сладури" къде се намира?

Общи условия

Активация на акаунт