Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 918
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
# 571
 идва време за моренце.........

# 572
Мами, не знам дали му е тук мястото, ако не, търпя критика Simple Smile Че ... моят синковец се разделя с детегледачката си, и си търсим ново детенце, за което да се грижи жената. По същество: жената е с опит, гледа ми детето от 3 месечна възраст, грижи се като по дебелите книги за детето, изключително деликатна е, съобразява се изцяло с методите на възпитание и грижа на родителите. Скоро завърши и курс, към бюрото по труда, което дава възможност ако детенцето е навършило годинка, да се възползвате от европейска програма, която ще ви дава ежемесечно по една мин.заплата. Ако се интересувате, моля пишете ми на лични.

# 573
Здравейте Мами,
И аз не знам дали му е тук мястото, но ще споделя с вас това инфо:
Обявиха временни телефонни номера за връзка с детските ясли (във Варна де..)
http://www.varnautre.bg/novinite/varna/31847-obyaviha_vremenni_t … _s_detskite_yasli
Има т-ните във всички държавни ясли в града
Надявам се все на някого да е полезна информацията 

# 574
Здравейте, мами!
Може ли някой да ми каже къде в града да намеря магазини с декоративни камъчета и стикери. Видях в интернет интересна и лесна украса за яйца за Великден. Два вида съм харесала - с цветни камъчета, които остават на яйцата и със стикери, които пък се махат след боядисване на яйцето. Това е сайта с втория вид украса, ако на някого му е интересно: http://prittywomanstyle.blogspot.com/2009/04/4.html

Ако сте виждали някъде подобни камъни, лепенки моля пишете.   bouquet А и ще е интересно да споделите какви техники за украса ще ползвате тази година.

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 14:38 от M.sunny

# 575
  • Нейде из лудите гори...
М.съни всякакви подобни стикери, камъчета и тн има в Джъмбо. Сигурна съм , че продават и другаде, но не се сещам в момента Simple Smile

# 576
Много ти благодаря marsssika. Сега като каза и аз се сетих, че съм виждала там Simple Smile

# 577
  • Варна
Мдам, сега остана да разберем какво, аджеба, означава парково строителство с минимални показатели на застрояване.

Според мен никой не може да каже, защото законите ни са пълни с вратички, в резултат на което морската ни градина се пълни с красиви и луксозни сгради, маскирани под името "сгради с рекреационни цели", а всъщност са си жилища. Във фейсбук има група, където има много инфо от хора запознати с материята. Ще си позволя да пусна тук и линка към петицията.

# 578
Чух, че в определени дни в "Арена" ( но не знам в кой мол, та и това ме интересува) има намаление на билетите за детските филми. Вярно ли е? И ако"да", кои са дните? Thinking

# 579
Чух, че в определени дни в "Арена" ( но не знам в кой мол, та и това ме интересува) има намаление на билетите за детските филми. Вярно ли е? И ако"да", кои са дните? Thinking

И аз се включвам към питането и ако някой знае някакви интересни занимания за през ваканцията на децата, моля да сподели!

# 580
  • Варна
В "Арена" са намалени всички прожекции всеки четвъртък и в двата мола.

# 581
Благодаря!  bouquet

# 582
В Арена и за 3D прожекциите има намаление - всеки вторник - 7лв.

# 583
Вторник намалението е само за 3Д, а четвъртък за останаите филми. За нови филми си пуснете предварителна резервация в сайта на Арена, че на място понякога няма биети. Резервацията се анулирва ако не заплатиш билетите 15 мин преди прожекцията.
Занимания за деца - театър, кино, разходка в морската, еко-парка, парка на Златни или Аладжа манастир, но моето дете все повече предпочита игра с най-близките приятели пред блока, както и каране на колело. Ако ходите на някакво извънградинско занимание и то отнема време. За ваканциите на по-големи деца родителите ги записват на дневни лагери към Влъхви, Игралница, Родни балкани или Здравец. Може да отидите на пикник в гората или на басейн, скоро гледах и оферта за уроци по езда. Моят син обича и състезания на скейбордистите. О, забравих и игра на плажа.

# 584
Тези намаления са и за двата мола, нали?

А има ли някакви занимания със спорт, музика, рисуване за деца на 5 години (имам момченце)? А някакви занимания или плейгрупи за деца на година и половина? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт