Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 897
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Да, за двата мола са намаленията.
Спорт за 5г има на много места, зависи от интересите на детето.За 1,5г - музикални занимания към Орф Шулверк

# 586
Мами, помагайте! От събота сме с повръщане и разстройство, първото изчезна, ама разстройството като почна да хапва картофки, ориз и почна с нови сили, направо не знам какво да правя. Един куп неща съм навзела и от преди час почнахме смекта,суметролим, иберогаст... хомеопатични... Не искам да влизаме в болница, ама е много много отпаднала, само лежи и дреме... Явно има вирус, който върлува в детската, кажете спохождал ли ви е и как се оправихте моля Cry

# 587
Ами аз знам вода от нар.Като заври водата слагаш нар там около 15 минути,вадиш го и да пие по малко по малко водата.Преди две години и моят син го беше хванал летен вирус същия-повръщане и разтройство.Нищо не помагаше и ми заговориха за болница.Не и давай да яде.Също и оризова вода помага,но Папи специално нея я отказва.

# 588
Нар нямам, пием чай то шипка и лайка и другите неща, които писах... Стресира ме това, че непрекъснато спи, лежи, само като ходи да ака става, ама я нося, че няма сили. Не знам, при вас така ли беше? Да бях почнала с тая смекта вчера, ама като не акаше и мислех, че се е разминало, пък то защото не беше яла много, само две-три солети, ама днес като яде сутринта ориз сварен и малко солети и гледай какво става... Shocked

# 589
И в крайна сметка ходихте ли в болница?

# 590
ами не ходихме в болница,пиеше нар и аптекарката ми даде глюкоза,която беше в банка,но му давах със лъжичка,мисля,че по три пъти на ден.И за два дни се оправи,но преди това адът със разтройството и повръщането беше поне 5 дни от които всяка вечер в спешния. А нар има в Пикадили.

# 591
Ако не  помага смектата,защото аз лично не съм доволна от нея виж със ентерол.Пробиотици пие ли?

# 592
  • Варна
chapla, по-добре вървете на лекар, щом разстройството се е появило след малко ориз и солети. За предпочитане е за един ден да овладеят положението в болница, отколкото да се мъчи в къщи без да можеш да  помогнеш.

# 593

sky*, благодаря   bouquet
Ще пиша лс, че да не разводняваме темата.

# 594
Пробиотици на Пупи витамините дето са с вкус на шоколад, но само един вчера съм дала... Не знам с тая болница ...

# 595
  • Варна
Вече би трябвало да сте ходили на лекар, но ако не сте - прахчета Хидрасек помагат най-бързо при диария. Паралелно се дава и Ентерол - той помага за възстановяването на чревната флора. Детето е много обезводнено, явно. Не се плашете, че не яде - гледайте да пие течности, това е по-важно. Аз бих процедирала така - Хидрасек прахчета и глюкоза разтвор от аптеката, възможно най-скоро. Ако до 12 часа няма промяна, търсете лекар. Ако вдигне температура, не чакайте да минат и толкова часове даже.

# 596
Ходихме на лекар, писах какво ни предписа педиатърът и вече от обяд го почнахме, иначе от събота основно водичка, чайове, малко хомеопатия... В началото нямаше температура, но от вчера следобед и днес има, д-рът каза Панадол и да наблюдаваме... Болница ли...!?!

# 597
  • Варна
Аз не разбрах, че сте ходили на лекар, извинявам се за което. Смекта по мое мнение не действа ефикасно, иберогаст не е ли за нервен стомах и гастрит...Суметролим е т.нар. "течен" Бисептол, на дъщеря ми са го изписвали при ангини най-вече. Ох, не знам и аз се притесних вече и просто разсъждавам...Вземете от една аптека поне банка глюкоза и давайте на детето да пие, следете температурата и изхожданията и утре пак на лекар, ако няма подобрение.

# 598
В показанията за използване на Суметролим присъстват и стомашни неразположения, разстройство ит.н., а освен смекта взехме и ентерол, ще ги редуваме дано има ефект. Страхувам се от нощта, но да видим. А глюкозата по-скоро няма ли да действа допълнително разхлабващо!? Взехме хидратин алфа, той е за задържане на солите и минералите да не се обезводнява организма. Знам ли вече, пие водичка, чай, но не мога да кажа, че изпива по половин чаша наведнъж, по малко на често, дано е достатъчно. Стискайте палци! Дадох й сега хексалгин за температурата, че поне да й олекне малко, ама тоя дрисък - ужас! Само да пръцне и цапа, не сме имали такъв случай досега, много е гадно! А понеже почна с това в събота, чак днес се засили, но пък и тя хапна малко...  newsm78 Rolling Eyes

# 599
  • Варна
Да, хидратин алфа е добре, не се сетих за него. Течност точоно токо трябва да приема - на често и по малко. Дъщеря ми в петък вечерта започна да повръща много, уж стабилизирахме положението, но от тази вечер пък започна разстройството. Малко ми е нетипично по това време, обикновено лятото лепваме подобен вирус. Какво да се прави, ще минем и през това...

Общи условия

Активация на акаунт