Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Къде в златните е  и какво има там  Simple Smile

# 601
  • Нейде из лудите гори...
Дано скоро да се преборят малчовците с неприятния вирус  Praynig
Знаете ли някое химическо чистене в Левски/Чайка или околията им?  newsm78

# 602
На края в лявата страна. Парк с  маркирани лесни екопътеки. Има управа на парка чудесно ще ви упътят. Препоръчвам мястото. Имат и сайт до колкото помня

# 603
  • Варна
Знаете ли някое химическо чистене в Левски/Чайка или околията им?  newsm78

В Палах център /до ХЕИ/, Багра-та на Чаталджа и едно малко ателие до "Портокал" в Чайка.

# 604
Прекарахме нощта добре, слава Богу, но от обяд пак почна дрисъка, направо не знам кога ще спре!!! Иска да хапва вече, няма температура за момента, което си е добре, а и все още взима нещата, които й давам, но с това разстройство... Няма ли спиране!!! Praynig

# 605
  • Варна
И ние се борим с разстройство, не е много тежък случаят, но все пак си е неприятно. Обух даже памперс - гащи, иначе трябва все да пера. Сега започнах да давам и сок от дренки, да видим.

# 606
На края в лявата страна. Парк с  маркирани лесни екопътеки. Има управа на парка чудесно ще ви упътят. Препоръчвам мястото. Имат и сайт до колкото помня
Благодаря   bouquet

# 607
Не съм пробвала кора от нар, ще потърся в аптеката, иначе редуваме ентерол и смекта, ама много бавно ги пием и по малко и не знам кога ще има нужния ефект... Това с памперса ми беше минало през ум, но се надявам да не стигаме и до там, че вече не знам...

# 608
  • Плевен
Здравейте момичета. Много се надявам да можете да ми отговорите дали има дежурен нотариус във Варна сега по празниците? Мислехме да използваме почивните дни, за да си вземем кола от там, но нали трябва нотариус за прехвърлянето, та затова ми е питането Simple Smile

# 609
# 610
Би трябвало да има дежурен нотариус...

# 611
  • Варна
Да, ама не. Те са по-специални и как да е не се товарят с работа. Wink Whistling

# 612
НЕ е това причината. Законова е. Има си процедури, които гарантират определени права. С такава цел е точно регламентирано работното им време и задъжително е само в работни дни до 17ч.

# 613
  • Варна
Ок, не искам да влизам в спор. А и предния ми пост беше написан като шега. Peace

# 614
  • Плевен
Благодаря на всички, които ми отговориха Simple Smile Ще търсим друг вариант Simple Smile Приятен ден и весели великденски празници ви желая Simple Smile  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт