Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 612
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Aqudo - Влъхви имат интересни неща като за вас.. погледни в сайта им..
Синът ми ходи там миналото лято една смяна/т.е една седмица/ и бях доволна,но е малко скъпичко в сравнение например с Родни балкани,където е доста евтинко и сме ходили няколко лета подред Peace,но мисля че по това време вече няма места.

# 61
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
НИЕ СЕ ПРИБРАХМЕ ОТ РАЗХОДКА И СЕГА ЩЕ ЩУРЕЕМ В КЪЩИ Mr. Green
Чакайте дави питам къде да намеря колело триколка с дръжка за бутане освен Рая,Вега и Джъмбо newsm78
в ХИПОЛЕНД  Rolling Eyes ПРЕДИ ИМАШЕ И НА ПАЗАРА(КОЛХОЗНИЯТ),НО СЕГА НЕ ЗНАМ

Момичета да ви попитам какво знаете за атеромите

# 62
  • Варна
Михайлова, провери и в Тойтаун, даже може да разгледаш сайта им първо. Имат много хубави и качествени неща. А нашата триколка я купихме от СпортДепо навремето.

# 63
Михайлова, провери и в Тойтаун, даже може да разгледаш сайта им първо. Имат много хубави и качествени неща. А нашата триколка я купихме от СпортДепо навремето.

Eто ги на сайта:
http://www.toytownbg.com/?toy=10.2.2385.0.0.0.2910.0

# 64
Благодаря ви момичета за помоща  bouquet
Ще разгледам и ще реша от къде да купя триколката.

# 65
Днес моята прекрасна дъщеричка става на две години!Благодаря на господ всеки ден за това че я има и с усмивката си ме прави щастлива!
Почерпете се за нейно здраве!

# 66
  • Варна
Момичета, привет  bouquet

Чудих се къде да си задам въпроса и реших да пробвам при вас Hug Mr. Green

Много ми харесва бисквитената торта в барчето на детския кът в Морската. Искам да се пробвам да я направя в къщи, но не съм сигурна точно какъв е крема...Не съм супер кулинарка и се надявам и друг да я харесва с повече познания от мен Embarassed Embarassed Embarassed

Благодаря!

# 67
Михайлова да ти е жива и здрава рожденичката  да разте много щастлива и винаги усмихната пожелавам и едно безгрижно детство весел празник   bouquet  bouquet  bouquet

# 68
Михайлова,да ти е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва  bouquet

# 69

Много ми харесва бисквитената торта в барчето на детския кът в Морската. Искам да се пробвам да я направя в къщи, но не съм сигурна точно какъв е крема...Не съм супер кулинарка и се надявам и друг да я харесва с повече познания от мен Embarassed Embarassed Embarassed

Благодаря!
За съжеление не съм яла от тяхната торта и немога да ти помогна.

# 70

Благодаря!
За жалост немога да ти помогна не съм опитвала от тази торта.Аз също много обичам бисквитена торта,но предпочитам аз да си направя в нас  Grinning се пак сподели какъв е вкусът на този крем ако можем да помагаме  Grinning

# 71
  • Варна
За жалост немога да ти помогна не съм опитвала от тази торта.Аз също много обичам бисквитена торта,но предпочитам аз да си направя в нас  Grinning се пак сподели какъв е вкусът на този крем ако можем да помагаме  Grinning
[/quote]

Ох, ами един жълт, гъст, поръсена е с едни като карамелени зрънца...и аз защото искам да си направя у нас издирвам рецепта за нещо по-така...отивам да ровя в кулинарния... Hug

# 72
Успех мила ,а те там на място ли я правят?

# 73
  • Варна
Успех мила ,а те там на място ли я правят?

Незнам честно казано, следващия път ще питам  Flutter

# 74
Михайлова , честит ви празник   bouquet . Нека малката госпожица расте здрава, весела, щастлива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт