Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте от мен.До сега не съм писала в темата,но имам едно въпросче.
Записах дъщеря си в 1-во основно у-ще(във Владиславово) в предучилищна група.
На нашата група се падна г-жа Тодорова.Имате ли някакви наблюдения-как се държи с децата,добра ли е? такива неща...

# 76
Иси за жалост аз немога да ти помогна дано някоя от другите момичета може

Момичета искам да ви пожелая хубави почивни дни
Ще си пишем пак в понеделник аз чакам мъжлето и да тръгваме за село  Grinning

# 77
ISI има тема за Варненските училища по добре питай там Peace

# 78
Много благодаря   bouquet Сега ще потърся темата.  Hug

# 79
Здравейте момичета! И аз съм варненска мама, имам момченце на 11 месеца - Борис. Чета ви от известно време, надявам се и да се включвам с полезна информация. От скоро съм записала малкия на детска кухня. Прави ми впечатление, че доста от майките носят бурканчетата в едни специални торбички с дръжка. Идея нямам обаче къде да търся такива, а ми е неудобно да попитам  Embarassed Ако някой може да ме насочи ще съм благодарна.   bouquet

# 80
Джъмбо..
Между другото там гледах едни термоси с три или четири купички за храна - много ми харесаха..

# 81
Благодаря ти sky*, там ще проверя.   bouquet

# 82
Здравейте момичета
Ние почивните дни си изкарахме много добре
Тази седмица ми е доста натоварена и не ми остава време за компа
Добре дошла на новата ни мама  Hug
Кажи повечко за теб от кой квартал си как минава времето ви с малчо и харссва ли му детската кухня  Grinning

# 83
Благодаря за посрещането! До Окръжна болница сме. Всяка сутрин драпаме до Морската, после си взимаме храната от кухнята на Червения и обратно вкъщи да обядваме и да го слагам да спи. От кухнята не е очарован честно казано, но хапва пюрето и десерта. Десерт не е връщал засега. На пюретата се мръщи повече, супи не одобрява Simple Smile. Още няма никакви зъбки и с фидето и кубчетата картофи в супите му е трудно да се справи. Това е горе долу за нас. Приятен следобед на всички!  Grinning

# 84
M.sunny, привет  Hug
Когато Миши беше по-малка и и вземах храна от кухнята, също се затрудняваше с парченцата в супите. Аз ги пасирах, а по-късно добавях сол или сиренце  Simple Smile

# 85
М.Съни ние сме били близичко Rolling Eyes
Защо не взимаш на малкият пасирано  Rolling Eyes щом  да хапва кубченцата и няма зъбки

# 86
Здравейте! Не съм мама, но съм от Варна. Да питам дали някой от тукпишещите живее във Виница или Владиславово?

# 87
  • Варна
Кикимото, аз съм във Виница. С какво да съм полезна Simple Smile

# 88
Ох, тя е дълга и широка и не е тук мястото, но исках мнение от първа ръка кой от двата квартала е по-добре устроен за живеене Simple Smile

# 89
Здравейте,момичета!
Аз не съм от Варна,но имам нужда от Вашата помощ.Планувам един дълъг уикент с майка ми и дъщеря ми на море.Ще пристигнем на ж.п.гарата и оттам изобщо нямям идея накъде,но да е не е много надалеч.Май съм се спряла на Свети Константин,Чайка или в краен случай Златните.Приемам и други предложения от варненки.Моля Ви да ми помогнете-с какъв транспорт се стига до тези курорти и колко евентуално ще ми струва.
Предварително благодаря,а като дойдете в Габрово обещавам аз да помагам.

Общи условия

Активация на акаунт