Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 858
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Нямаш ли идеи къде ще отседнете-в смисъл хотел и къща за гости...нощувки?!Аз като идея бих ти предложила да ползвате Триумф такси,защото возят най-евтино в града,а с автобус и багажи ми се струва доста сложно.
ПП Аз съм бивша габровка  Mr. Green
Ако имаш някакви въпроси-пиши.

# 91
Май ще ползвам Триумф такси,ако намеря хотел на около 10 км. от Варна.

# 92
  • Варна
Само за информация - Чайка не е почивен комплекс, а квартал на Варна. Може и да знаеш, но както е сравнено със Св.Константин и със Златни изглежда сякаш минава в графата "почивни комплекси". Не, че не е вариант да се нощува там на квартира или хотелче, но зависи какво търсиш, ако не искаш да си в града, не е вариант.
И още нещо Триумф такси вдигнаха цените, а Ласиа ги намалиха, сега и двете фирми возят на 0,53 лв. С Ласия е много по-лесно да се свържеш.

От мен - Прияно изкарване на почивката!

# 93
Здравейте, мами,
надявам се да приемате нови попълнения при вас   bouquet
Да се представя- от Русе съм, на 27 г, с момче на 5 г... и в очакване на второ съкровище. Предстои ни да се преместим да живеем във Варна следващата седмица и се надявам да се запознаем, че никой и нищо не познавам в града  Sad Засега ще живеем близо до катедралата, така че ако има някой в този район да свирка за разходки  Hug А някой дали знае къде мога да запиша сина ми на тренировки по футбол, предвид това, че е на 5 години? А също ще съм ви благодарна, ако ме насочите към личен лекар за детето и за нас, че не успях да намеря такава тема в здравния.

# 94
Pink добре дошла Hug
От кой град идваш?
Не мога да ти помогна за тренировките защото не знам къде тренират толкова малки иначе тук до нас е стадион ''Спартак'',но както казах не знам дали приемат такива мъници  Grinning
За личен лекър пък в него район въобще не мога да ти помогна
Дано някой от другите мами ти помогне
Лека бременност ти желая   bouquet

# 95
Kaktka72 приятна почивка и дано намериш подходящото място

# 96
  • Варна
Само за информация - Чайка не е почивен комплекс, а квартал на Варна.
Само за информация, но има и почивен комплекс Чайка - между Слънчев ден и Ривиера. Peace

# 97
Здравейте и от мен...аз живея в Трошево и имам малък разбойник на 7 месеца...ще се радвам да се присъединя към вашата групичка Simple Smile  smile3525

# 98
bili_mi6leto , Pink , добре дошли!
Нашата ЛЛ е Ели Чумпилева. Ние сме си доволни като цяло. При нея има много малки  деца и винаги се чака доста (това е лошото Wink ) . Тя е в градска болница... и ако се ориентираш за ЛЛ от там, ще ти е близичко, щом ще живеете до катедралата засега.
Иначе ние сме на Патриарха...не ми е много близко, но не е и чак толкова далече Simple Smile

# 99
За тренировки във футболен клуб искат навършени 8г... сина ми имат футбол в градината, но е само през учебната година и е за деца от градината.. възможно е да има някъде и за 5г но аз не го знам..на тази възраст предпочитат масово Айкидо или плуване..

# 100
Благодаря ви, момичета  Hug
Мама Многознайка, идвам от Русе и във Варна не познавам почти никой и нищо, но се надявам нещата да се наредят лека полека  Simple Smile
Светле, благодаря ти, ще отида да проверя дали може да ни приеме и нас, че за малкия наистина ми е важно да има лл.
А относно футбола, дано намерим тренирровки, че малкият е много разстроен. Смея да твърдя, че е роден за футболист /което си има и своите негативи/.
Лека вечер на всички  Hug

# 101
Здравей Pink и добре дошла! Надявам се да ти хареса във Варна.
Понеже и аз сега избирам личен лекар, ми препоръчаха д-р Мишева/д-р Недева, които имат кабинет в Мед. център Варна - ул. Брегалница 1, до общежитията. Макар че на теб може и далечко да ти идва. За теб ще е по-добре в Първа поликлиника, точно до Катедралата - иди направо там, мисля, че има добри специалисти Simple Smile И лека бременност!!!

# 102
Пинк дано ти хареса в нашият град  Wink и дано намерите на малкият подходящо място за тренировки защото явно го влече детето Успех  Hug
Били мишлето добре дошла сред нас  Hug дано се чувстваш добре тук

# 103
Pink, добре дошла в темата   bouquet

Ето ти едно предложение за малкия футболист:

http://www.viasport.bg/themes/473-2009-04-23-16-23-29/767--5-.html

# 104
Ехеййй ,мацки  закачливо загорели
нЕкой по пуФкави..други изтънели
сложихте ли роклички   с презрамки и  дантели
надянахте ли вече  прашки  оскъдни и  бели?!!! Joy
Лятото е наше ,духът е ведър ..
 ха-ха...оголихте ли  щоколадов бедър??? Grinning
Мятайте поясите и бегом в морето
няма веч търпение детето.
Вечерта е пък за биричка и скара
еййй тъй ........ лятото  се кара
!!!

П.П.Сутрин караме колело с дъщерята в Морската..много е файнско....
Малкия скоро ще има "отпуска"от градината ...
От втората седмица на юли излизаме в отпуска семейно....моренце ,плаж ....
После сме в нашата любима Трявна Peace

Общи условия

Активация на акаунт