Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 905
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Bluebell O'Smallheaven , от време на време имам виене на свят, но мисля, че е в границите на допустимото...иначе понякога съм и с леко главоболие пак в ляво.

# 556
За кухнята не е на Баучер ами на Брегалница, но на брегалница 1 има медицински център в момента, явно е закрита. Ти от Баучер ли вземаш кухня ?

# 557
Честита Първа Пролет, приятели Simple Smile

За заглавието - не нападайте поета толкова може  Mr. Green

# 558
еее,супер си е заглавието!
Честита първа пролет на всички!

# 559
Честита първа пролет!   Nature Sunny
За мен заглавието е много актуално  Mr. Green

# 560
  • Варна
Bluebell O'Smallheaven , от време на време имам виене на свят, но мисля, че е в границите на допустимото...иначе понякога съм и с леко главоболие пак в ляво.
Ще потърся моя позната, която си лекува вестибуларния апарат - да ми каже при кого е ходила и как са се развили нещата. Знам, че пиеше лекарства и няколко дни имаше болничен престой за изследвания. При теб може да не е това, разбира се, но поне ще проучим за невролог  Peace

# 561
Bluebell O'Smallheaven    bouquet

# 562
  • Варна
Така...Това, което разбрах е, че познатата ми се е лекувала при д-р Митева в Окръжна болница, със серия изследвания, но без престой в болницата и накрая с лекарства. Д-р Митева не е невролог, УНГ е. Приема в каб.215, ет.2. Телефонът - дано е актуален - 69 26 415 (предполагам с код 052 отпред)

Може да звъннеш и по телефона да обясниш какъв е проблемът, поне ще те насочи, ако не е за УНГ ситуацията. Моята позната е много доволна от нея, а тя пък е била насочена към д-р Митева от своя позната, която също е доволна. Дано съм била полезна  Hug

# 563
Bluebell O'Smallheaven  много ти благодаря  Hug  златна си  bouquet

# 564
За кухнята: да от "Брегалница" вземам от миналия август, но доколкото знам за всички кухни се готви на едно място, а по пунктовете само се разсипва

# 565
  • Варна
Аз знам, че не се готви на едно място. Няколко са кухните-майки в града, там също разсипват, но има пунктове, където само разсипват.

# 566
еее,супер си е заглавието!
Честита първа пролет на всички!

Одобряват строителство в паркова среда за Морската градина във Варна

http://www.moreto.net/novini.php?n=167426

...и багерче към морската градина хукна

# 567
Ами да,  какво е морската градина без един мол вътре.
Твърдо съм - за .
Ама не може майки с колички за над 1000лв да ги разхождат по асфалта де Crossing Arms
И заглавието смених даже да сме в крак с модата .

# 568
  • Варна
Мдам, сега остана да разберем какво, аджеба, означава парково строителство с минимални показатели на застрояване.

# 569
  • Варна
Момичета,

имаме ли някъде форум, в който са описани /коментирани приятни красиви местности около Варна, подходящи за излети и пикници?
Ако може някой да ме ориентира ще бъда благодарна.
Ако не смятам да пусна такава тема, че да се възползват възможно най-много хора от красотите на природата.

Общи условия

Активация на акаунт