Кървене

• 11 169
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
За жалост е МЦ.  Sad
Но тази сутрин пак ми се гадеше много, та все пак мисля другата седмица да си направя едно тестче отново и да ида на лекар.

Аз да ти кажа откакто правим опити, почти всеки път ми е лошо един или няколко дена преди М, а преди никога не ми е било така.
И при мен е така, може би е някакво внушение, но аз вече се научих да не му обръщам внимание...

# 16
  • гр. София
Вие от колко време опитвате?
На нас ни беше за пръв път и можеби затова съм се шашнала така.

# 17

6-7 месеца

# 18
А ние от доста повече... Sad

# 19
А ние от 2-3 месеца и аз си мислех,че ще стане от първия месец,ама не.И откакто правим бебе цикъла ми тотална се обърка,миналия месец ме пропусна дори.Често си намирам дори симптоми и като видя отрицателния тест слизам на земята.Може би трябва да бъдем по-спокойни,а когато чудото стане със сигурност ще го усетим Hug

# 20
  • София
Може би трябва да бъдем по-спокойни,а когато чудото стане със сигурност ще го усетим Hug

Честно казано, никакво чудо не усетих  Laughing Предишния месец ми закъсня доста - 10 дни, а тестът беше отрицателен. Та затова тест си взех като на шега при следващото закъснение, даже с някаква досада - "уф, ми то е ясно, че пак ще е отрицателен, явно цикълът ми се е объркал, всеки месец взе да се бави. Ама айде, от мен  да мине, ще мина през аптеката". Положителният резултат ме завари с чаша вино в ръка и скептична физиономия на лицето...

А това, че трябва да бъдем спокойни, е ясно. Колкото можем...

# 21
  • гр. София
Дано и нас ни огрее като теб Flip. Няма нищо по-хубаво за една жена от това да стане мама.

# 22

И аз бях по същия начин след първия ни опит. Внишение граничещо с лудост - повръщах около седмица. Спеше ми се постоянно, а мъжа ми ми лягаше на коремчето и вика "чувам пукане" ...после даже след МЦ бях сигурна, че е цветна бременност, накрая се оказа, че е било точно така и съм направила спонтанен аборт  Confused съжалявам, че го пиша тук, ама се сетих, стана ми гадно и реших да споделя. Желая ви успех момичета и без шашкане всичко ще стане когато му дойде времето  Hug

# 23
  • гр. София
Вчера си направих отново тест - отрицателен е. МЦ ми спря явно от всичките витамини, които пия.
Всичко е било внушение. Следващия месец пак, пък дано да стане!  Praynig

# 24
Shokoladche не се притеснявай ще стане,желая ти да е скоро Hug

# 25
Вчера си направих отново тест - отрицателен е. МЦ ми спря явно от всичките витамини, които пия.

Аз така почти всеки месец си внушавам, даже този бях доста сигурна, ама теста пак е отрицателен.

# 26

Аз така почти всеки месец си внушавам, даже този бях доста сигурна, ама теста пак е отрицателен.
И при мен е така #Crazy Затова вече без сериозно закъснение тест не правя,за да не се разочаровам.

# 27
И при мен е така #Crazy Затова вече без сериозно закъснение тест не правя,за да не се разочаровам.

И аз така бях решила, ама понеже ще ходя някъде за почивните дни и исках да знам.

# 28
Привет на всички. Предварително се извинявам, че вероятно поставям проблема си не където трябва, но съм ужасно притеснена и нямам време да проучвам форума. Притесненията ми са следните: от известно време бебеправим с моя приятел, но засега неуспешно Sad Днес бях в овулация, правихме секс, лежах около половин час, но след това започна да ме боли корема. А преди малко прокървях. Не е много, просто потече малко. Утре ще потърся лекар, но съм много притеснена. Някой знае ли от какво би могло да е и дали е опасно? отново се извинявам, че вероятно пиша не където трябва и предварително ви благодаря.

# 29
Може да е от много неща, но едва ли е нещо сериозно. Няма смисъл да се притесняваш.

Общи условия

Активация на акаунт