Международния ден за борба с хомофобията

• 6 570
  • 168
  •   1
Отговори
# 90
  • На земята, която е всъщност звезда.
Няма лошо. Явно има нужда да се говори за тези неща.

Peace

# 91
  • На земята, която е всъщност звезда.

Хомосексуализмът и бисексуалността, както много тук явно не знаят, се среща сред животните в природата. А там, уверявам ви, тези неща не са заради мода или за соц. просперитет. Така че, айде да не даваме определения нормално и извратено, особено когато нямаме нужното образование, професия и професионален международен опит, а?  Stop

Какъв пък международен опит се иска ,за да прецениш кое е нормално и кое-не.  newsm78

Лекар със специалност психиатрия, който има участие в международни форуми по темата и който чете трудове на свои колеги в областта, има пълното право да дава такива определения. Но продавачка в Плод и зеленчук или домакиня от Лом напр. /примерите са избрани произволно/ да се изказват супер категорично, че хомосексуализмът е болест, извращение и че не трябвало да се изважда от списъка на СЗО...айде много моля. Naughty

Всяка жаба да си знае гьола, както мъдро са забелязали нашите предшественици.

# 92
Само един от хората, които познавам лично със сигурност е гей. И усилено крие това, дори от мен, въпреки, че сме приятели от много време.
Определено не бих се радвала някое от децата ми да бъде хомосексуално. Не за друго, а защото ще му се налага да крие това от много хора, за да си спести проблеми. Освен това, чисто практически, едва ли ще може да създаде пълноценно семейство. А кой сам човек е щастлив...

# 93
  • Galaxy 13197853088
На някои може и да им трябва докторска степен за да знаят кое е нормално кое не.
Други и без образование знаят.
И правилно си отбелязала за жабите, сведи тази мъдрост и на хомотата.

# 94
На някои може и да им трябва докторска степен за да знаят кое е нормално кое не.
Други и без образование знаят.
И правилно си отбелязала за жабите, сведи тази мъдрост и на хомотата.

Peace Peace Hug

# 95
 А, те тия без образовние всичко знаят, особено пък за хомотата са най-наясно.

# 96
Аз дето се вика не познавам човек, който да не е имал моменти на привличане към собствения си пол. Повечето жени например са били поне веднъж лесбийки досега по мои наблюдения.

От друга страна всичките дни, паради, медийни изяви и тн на откровените full time гейове се организират за да се усвоят някакви пари от съответните фондации, които подкрепят каквото и там се крепи между тях си. Тоест малко е натрапено защото дето се вика как ще изглежда ако хетеро хората излезнем на манифестации против лошото отношение към нас. Лошо отношение има всеки ден независимо дали си нормален или бъгнат.

# 97
Аз дето се вика не познавам човек, който да не е имал моменти на привличане към собствения си пол. Повечето жени например са били поне веднъж лесбийки досега по мои наблюдения.
Това сериозно ли? Rolling Eyes

# 98
Това сериозно ли? Rolling Eyes

Сериозно. Познавам много хора, социална личност съм! На жените например си им е вродено да си имат приказка помежду си дето се вика.

# 99
  Ще ти се.
 Абе вие сте много интересни хора. Ако наистина вашето дете се окаже привлечено от собствения си пол, което не зависи нито от вас, нито от това дали има гей-паради, или не, приятно ли ще ви бъде, знаейки, че си е най-обикновен човек, някакви умници да му обясняват че е "бъгнато"?

# 100
  • Кори Селести
Сериозно. Познавам много хора, социална личност съм! На жените например си им е вродено да си имат приказка помежду си дето се вика.

И това като правило се твърди от мъже:)
Не, хора...медицинските филми са различни от реалния живот. Разберете.

# 101
 Ще ти се.
 Абе вие сте много интересни хора. Ако наистина вашето дете се окаже привлечено от собствения си пол, което не зависи нито от вас, нито от това дали има гей-паради, или не, приятно ли ще ви бъде, знаейки, че си е най-обикновен човек, някакви умници да му обясняват че е "бъгнато"?

Вероятно не си вряла и кипяла в софтуерния бранш и ти прощавам. Бъговете са нормално нещо, но малцинствено. Тоест бъгнатите хора са също нормални, но малцинство. Логика, удачно сравнение. Може да ми се извиниш сега ако не си бъгната Simple Smile

Сега сериозно. Никак няма да ми е приятно ако детето ми вземе, че стане обратен. Това обаче е моя родителска задача да не го допускам. Не случайно от малък го уча да се бие и често му давам да брои пари например.

# 102
На жените например си им е вродено да си имат приказка помежду си дето се вика.
Мхм...Бих казала, че на повечето ни е вродено да "имаме приказка" с другия пол. И от биологична гледна точка, тъй да се каже, това е очевидно. Laughing

Не случайно от малък го уча да се бие
Тук вече ме загуби като почитател. Naughty

# 103

И това като правило се твърди от мъже:)
Не, хора...медицинските филми са различни от реалния живот. Разберете.

Готов съм да споря доста по темата. Подозирам, че съм бил с повече жени, отколкото си имала ти. Един вид водя някаква статистика и те уверявам, че е стабилна. Жените си имат приказка ти казвам.

# 104
Сега сериозно. Никак няма да ми е приятно ако детето ми вземе, че стане обратен. Това обаче е моя родителска задача да не го допускам. Не случайно от малък го уча да се бие и често му давам да брои пари например.

Това наистина ли е сериозно?

Общи условия

Активация на акаунт