Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 2!

• 39 602
  • 841
  •   1
Отговори
# 150
О!Познавах една бабичка преди доста време и се казваше Смарайда/със ударение на второто,,А''/.
Смарайда не идва ли от смарагд? Демек Есмералда.

# 151
Това ми напомня за Елмаза - циганка е на доста годинки

# 152
И аз познавам Елмаз - туркиня. Много се впечатлих, много красиво ми се стори Simple Smile

# 153
  • София
И аз да се цопна тук със страните имена newsm48 че и да си изтипосам фамилията...
Дядо ми се казваше Аргир
Баба ми е Кирка
Прабаба ми Евдена
баба има сестра - Свободка
За сведение, проверявала съм ги и всички са стари български имена.
Аз съм кръстена на баба Кирка- Кристина, според мен нищо общо, но жената на всички казва, че и нося името. Все пак наште са проявили разум и не съм Кирка Joy да ми е жива и здрава бабичката, че е много добричка Heart Eyes

# 154
  • София
познавам баба Ветка, която се казва Елисавета

Познавам и Селена, Ия, Маргрета (туркиня), АлександЕр, който се роди заедно със сина ми
Марионела и Елтимир
Всички тези имена в първия момент са ми се строили много странни и много красиви.

# 155
Воля и Сабина - близначки
Шанел - 2 годишно комшийче

# 156
Красиана и днес се запознах с момченце, чието име е Йоанн  #Crazy за чий са му тези 2 "нн" не знам!

# 157
Йоанн  #Crazy Joy
Това бие дори Магги  Laughing

# 158
Vansipansi,а ти как разбра,че е с две,,нн''или майката се похвали? Rolling EyesТова наистина е..глупаво.

# 159
  • някъде по морето
Днес се сетих за една съученичка - казва се Дешка

# 160
Още не съм сигурна как да го преглътна тоз Йоанн, но мисля, че е време да се подготвим за Иванн, Борисс, Петърр, в сравнение с които Димитар ще ни се види изконно правилно Simple Smile

# 161
От детски списък- Хан Аспарух. Помислех си, че вместо името, са написали адресът.

# 162
  • София
На баба Виолета казваха Ветка.

Съседката ми има дъщеря Ефросима, бях учудена, защото съм срещала това име само като Ефросина (от руски).

# 163
  • Сопот, Пловдив
Днес се сетих за една съученичка - казва се Дешка

Директорката на техникума, в който учех се казваше така.

Хан Аспарух?! Това като двойно име, от което едното е Хан ли? Еми... при положение, че съм фен на двойните имена, това ми е в повече.

# 164
Да, оказа се, че е двойно име. Не е удачно, всеки път трябва да се уточнява, че е лично
име, а не име на улица.

Общи условия

Активация на акаунт