Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 2!

• 39 727
  • 841
  •   1
Отговори
# 210
С право се чуди жената. Peace

Делина - софийска внучка на тукашна баба от площадката.

# 211
Добре ми звучи Делина. Макар че аз бих си предпочела Дела, ама... Crazy

# 212
Днес гостенката при Милен Цветков се казваше Ивинела.

Все едно ми казва "Извинете!", като ми се представя.  Laughing Тъпо е да се подиграваш на някого за името му, родителите са за шамариии.

Наши познати пък си кръстиха детето Ивлана...на мен малко ми звучи като игуана,ама...Всеки си решава как да си кръсти детето...А те вече пък бяха кръстили първата си дъщеря Ивелина,таткото се казва Ивайло,бебето Ивлана...много ми е странно...Децата се бъркат като им казват "Иве" и двете се обръщат...Сега започнаха на малката да казват Лана...

# 213
 Shocked
Той да не е някакъв баща егоцентрик...

# 214
Савел - на 10г. - името е комбинация от имената на мама Стефка и баща му Павел Laughing

# 215
Shocked
Той да не е някакъв баща егоцентрик...

Има нещо такова Laughing...То въобще не знам за смях ли е,не е ли...Ама да се оправят,както знаят...

# 216
Савел не е ли библейско? Някакъв апостол...? Може да се бъркам, не съм я чела в дълбоки подробности, но имам някакъв подобен спомен.

# 217
Ивелина и Ивлана?! Напомня ми за един мой бивш шеф, който се казва Радосвет( колко мъжествено Wink) и кръсти дъщерите си Рада и Света.

# 218
Да,пък и в комбинация с презимето и фамилията,направо са страшни,фамилията е Иванова и става едно...

# 219
Аз предлагам да си направят една Ивайла и да приключат с въпроса  Twisted Evil

# 220
С една Ивайла няма да успеят да приключат. Simple Smile Остават вариантите- Ивиана, Ивалена, Иванела, Ивлин...и сигурно още много. Laughing

# 221
Савел не е ли библейско? Някакъв апостол...? Може да се бъркам, не съм я чела в дълбоки подробности, но имам някакъв подобен спомен.

Аз се сетих само за Авел като прочетох това име,но после погледнах в интернет,та наистина е имало такъв апостол Савел. PeaceИ все пак-странно си е.

# 222
  • Австрия
Елеона. Много е странно, но ми допадна. Идейно име.

Много е хубаво. Познавам и жена с името Елиана. Също ми харесва. И жената като човек, и името й като звучене  Simple Smile

# 223
Елиана имах преподавателка в Университета.

# 224
Aу, Сауърчери, да не сме от една специалност  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт