Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 2!

• 39 522
  • 841
  •   1
Отговори
# 750
Споменавала съм,че в групата на дъщеря ми има момиченце Мирайа...обаче истински се изненадах преди малко като видях,че и в групата на сина ми има момиченце Мирайа! Shocked Явно в нашия квартал е модерно! Crazy

# 751
Крелия- жена на възраст е.

# 752
Марулка - име на баба, видях го на некролога й (може и вече да сте го споменавали това име).

# 753
  • Ямбол
Ивалин и Краеслав - бебчо и татко.

Хелиана беше другата ми идея за ник, другата героиня от "Пътят на Икар" е. Ноо, реших, че Майола ми ходи повече.

# 754
Краеслав?! Shocked Супер странно ми звучи!

# 755
А Ивалин Краеславов.... Crazy

# 756
  • Ямбол
Е, един приятел беше разбрал, че бебко се казва Ивенин, така че можеше и по-нестандартно да е.

# 757
Вакрилия и Теофана.
И двете са жени от поколението на моята майка.

# 758
Вчера като бяхме на разходка,на едно момченце му подвикваха:"Тоди,ела тук,Тоди"И ми стана интересно от кое ли име може да е галено? Rolling Eyes

# 759
Вчера като бяхме на разходка,на едно момченце му подвикваха:"Тоди,ела тук,Тоди"И ми стана интересно от кое ли име може да е галено? Rolling Eyes
Тодор?

# 760
Тодор?
Хах,колко съм тъпа...Въобще не съм се сетила,че може да е Тодор ooooh! Laughing...Е,задоволих си любопитството,благодаря.

# 761

Тодиас би било по логиката на моя син  Joy Той нали е Тоби от Тобиас. Та един ден се запознава с мой братовчед Тони. Вечерта го слушам как си говори: батко Тони, батко Тони, Тони, Тони.... Тониас!  Wink

Най-накрая се намери умалително на името Тодор, което да ми хареса.

# 762
Познавам Теодора кръстена на баба Теофана.
Май е остаряло име.

# 763
Teодора или теодор знам че като значине съответсва на Божидар .А какво мислите за имета Новали или Телма.МЕн лично Новали ми допада повече.

# 764
  • Сопот, Пловдив
Най-вероятно Тодор или Теодор е било, аз познавам един Тодор, който дори се представя като Тод, но пък имам една състудентка Ташка, на която казваме на галено Тоди.

Новали ми харесва, Телма не особено.

Общи условия

Активация на акаунт