Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 2!

• 39 514
  • 841
  •   2
Отговори
# 765
Новали ми звучи кофти,Телма ми харесва! Peace

# 766
  • Нейде из лудите гори...
Споделям моето име - Марика ( с ударение на първото А ), защото до сега познавам само 1 момиче със същото име и тя не е българка. Simple Smile
А за дъщеря ми съм намислила Ая  Grinning

# 767
Готино име имаш.
За дъщерята, ако искаш размисли. За мен това не е име. Мое мнение, моля не нападайте Stop

# 768
  • Сопот, Пловдив
На мен Ая си ми харесва много. А ти си още дно доказателство, че не всички хора с нетрадиционни имена искат да кръстят децата си с традиционни такива.  Peace

# 769
Не спирам да мисля и да търся други варианти , заместващи Ая и признавам - не мога да открия друго име, което да ми е толкова мило и благозвучно... таткото също го харесва , а и името е удобно на всякакви езици и има прекрасни значения  Heart Eyes
Всички сме толкова различни сами по себе си, че идеята с нападките абсолютно губи смисъла си  Peace

# 770
Разбира се, тук не се нападаме. Само изказваме мнения.

# 771
На морето дъщеря ми се запозна с едно момиченце, което се казва Оя. Първо мислех, че е съкратено от някакво друго име, но после се оказа, че това е цялото  име на детето.
На мен лично Ая ми харесва много. 

# 772
За мен всички двубуквени имена са странни т.е за тази тема. Не ми е харесало до сега обаче нито едно

Марика с ударение на А и аз съм срещала - българка. Наистина е рядко срещано име.

# 773
Марика звучи много скандинавско.
Ая ми харесва.

# 774
И аз харесвам Ая!  Peace И Марика познавам-унгарка! Simple Smile

# 775
  • София
Познавам гъркиня, която се казва Марика. Оя е турско име, дори мисля, че е доста популярно.

# 776
Моята позната пък е холандка, значи си е срещано име на доста места, но нетипично Simple Smile
Оя ми звучи руско, но го чувам за първи път Simple Smile

Имам една позната, дъщеря й се казва ФЕлия.... Също ми се струва странно  Simple Smile

# 777
Марика е много хубаво  Grinning

# 778
Анаи...ама забравих да питам родителите дали знаят от какъв произход е името...Струва ми се,че е испанско или нещо такова.А братчето е Сантос.(живеят в САЩ,де)

# 779
....но пък имам една състудентка Ташка...

Това ме подсеща, че имах учител Ташко Ташков.

Ая ми харесва! Приятели кръстиха дъщеря си Андрея, но на галено й викат Ая (Андрея -> Ая).

Общи условия

Активация на акаунт