Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 2!

• 39 564
  • 841
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде по морето
По повод Тадей - познавам словенец с такова име.  Peace
То е библейско - родителите на детето са фанатично религиозни евангелисти от 2 поколения.

# 121
По повод Тадей - познавам словенец с такова име.  Peace
То е библейско - родителите на детето са фанатично религиозни евангелисти от 2 поколения.

Хм, не знаех, че е библейско.  Blush Може ли малко повече информация, ако знаеш. Стана ми любопитно.

# 122
Един от седемдесетте апостола.

П.П. Само си представете за хората, незапознати из дълбочина с религията, колко имена не им се струват, свързани с религията. Simple Smile

# 123
Сетих се за бебето Виго Русев. Simple Smile

# 124
  • някъде по морето
По повод Тадей - познавам словенец с такова име.  Peace

Хм, не знаех, че е библейско.  Blush Може ли малко повече информация, ако знаеш. Стана ми любопитно.

Ето какво намерих:
Оригиналните дванадесет ученици / апостоли, са изброени в Матей 10:2-4, „А ето имената на дванадесетте апостоли: първият - Симон, който се нарича Петър, и Андрей, неговият брат; Яков Зеведеев и Йоан, неговият брат; Филип и Вартоломей; Тома и Матей бирникът; Яков Алфеев и Тадей; Симон Ханаанец и Юда Искариотски, който Го предаде. Библията също изброява 12-те ученици / апостоли в Марк 3:16-19 и Лука 6:13-16. При съпоставка на трите пасажа се появяват няколко незначителни разлики в имената. Изглежда, че Тадей е бил известен още като „Юда, син на Яков” (Лука 6:16) и Тадей (Матей 10:3).

# 125
Иуда Тадей е апостол от 12-те апостоли. Той е различен от апостол Тадей.

# 126
 Синът ми се казва Георги и за мен това е най - хубавото и прекрасно име за момче, но също харесвам и Шагал и Билент-на галено Били, като по - нестандартни. А за момиче Шанел, Шантал ми е едно от най - любимите, а също и  Карла, Бризейда, Берен, Ирем, Сандра, Шарън, Никол, Анхела, Талия, Каролина и т. н.

# 127
Синът ми се казва Георги и за мен това е най - хубавото и прекрасно име за момче, но също харесвам и Шагал и Билент-на галено Били, като по - нестандартни. А за момиче Шанел, Шантал ми е едно от най - любимите, а също и  Карла, Бризейда, Берен, Ирем, Сандра, Шарън, Никол, Анхела, Талия, Каролина и т. н.

Дали не е време да намалиш сериалите? Wink

# 128
# 129
Мерси.  Peace Не знаех, сега се зачетох, нямах идея, че е библейско.  Blush

# 130
Мегги ...от Перник (това е от новините тази вечер  Laughing )

# 131
 Crazy Е как се произнася!

# 132
E kak kak?! Като Емма, Елла, Белла и Милла, като Дариа, Иан и Ивън Wink

# 133
 Joy
Разбирам.
Их, пренаписаха фонетиката тия хора, трябва пак да ходя на изпит  Laughing

# 134
Красияна  - не бях го чувала до сега

Общи условия

Активация на акаунт