Тема Незабравима 199

• 32 055
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Обеща ми да си винаги с мен
и да посрещаме заедно всеки нов ден.
Обеща ми,но ето,че вече те няма.
Отвори се в сърцето ми бездънна яма.

Как да продължа да живея,
като без теб да дишам не умея?
Не,не мога да живея с тази тъга!
Единственото,което искам е и аз да умра!

# 466
Златна рибке, благодаря за субтитрите!  bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Елия  bouquet , поздравления за стихчето!

И от мен за да не повтарям  newsm51 newsm51 newsm51

Сцената в която Харун вижда прегърнати Еда и Арас - за мен е поредната димка.
Вижда се как Харун лежи безпомощен и чува от коридора рев, веднага се усеща, че това може да е неговата Еда и поглежда натам. Погледа му (камерата) се спира върху ревящата Еда и едва после за кратко върху Арас. Гняв или ревност не разчетох в погледа му. Мисля, че се чувства безсилен, че няма как да и каже, че е жив.  Hug

# 467
Розичке  bouquet, страсхотно стихче! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Ха ха  bouquetлипсваха ми прекрасните ти фотосесии. Peace
Буууббле,  welcome, много хубави неща си написала, само те моля пиши с Бг азбука, такива са правилата в темата , а е по-лесно и за четящите те. Praynig

# 468
Още малко снимки на нашите любимции за вас Незабравими!!! Party Party Party Party Party

# 469
Zdraveite momi4eta, iskam i az da se vkliu4a za parvi pat vav foruma i da izkaja mnenie po vaprosa za 6tastliviq i grandiozen final na filma.  Heart Eyes Na 100% sam sigurna, 4e 6te bade oficialnata svatba na krasavcite Serhan i Iozlem, zastoto tazi liubov i tova o4arovanie , koeto strui ot ekrana vav 2ri sezon nemoje da se izigrae. Tova e ISTINSKO.  Nai-vpe4atlqva6toto i nepovtorimo vav filma 6te bade i poqvata na malkoto lav4e, no ne Arslanla, a Yavash. #2gunfire
Shte bade svatba za 4udo i prikaz. Tri dena qli, pili i 6tastie i krasota gi ogrqlo za cql jivot. Serho 6te hodi v London, no trima, prikazkata se povtarq.
Blagodarq vi 4e me iz4etohte. newsm51 newsm51 newsm51s

Много хубаво предположение ! Дано ! Praynig

# 470
Zdraveite momi4eta, iskam i az da se vkliu4a za parvi pat vav foruma i da izkaja mnenie po vaprosa za 6tastliviq i grandiozen final na filma.  Heart Eyes Na 100% sam sigurna, 4e 6te bade oficialnata svatba na krasavcite Serhan i Iozlem, zastoto tazi liubov i tova o4arovanie , koeto strui ot ekrana vav 2ri sezon nemoje da se izigrae. Tova e ISTINSKO.  Nai-vpe4atlqva6toto i nepovtorimo vav filma 6te bade i poqvata na malkoto lav4e, no ne Arslanla, a Yavash. #2gunfire
Shte bade svatba za 4udo i prikaz. Tri dena qli, pili i 6tastie i krasota gi ogrqlo za cql jivot. Serho 6te hodi v London, no trima, prikazkata se povtarq.
Blagodarq vi 4e me iz4etohte. newsm51 newsm51 newsm51s

Много хубаво предположение ! Дано ! Praynig
Дали това е наистина възможно?! На мен ми се струва нереално! И да го видя няма да го повярвам... Crazy Crazy Crazy

# 471
Химера

Отрони се една сълза от мен
и падна тихо във нощта.
Далечен си във този миг,
а исках силно аз да те прегърна.
Стоя самотна и те чакам,
припомняйки си онзи първи ден,
във който сърцата наши затуптяха,
попадайки в любовен плен.

Дали било е само сън,
една илюзия красива?!...- Незная!
Но искам отново ти да си до мен-
единствено така се чувствам жива!

# 472
Mokси, поздравления за стихчето!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 473
  • София
Здравейте Слънчица.  bouquet Laughing Heart Eyes
Хубави постове и снимчици. Hug
Поздравления за поетесите Мокси ,Елиа и Рози Hug
 Laughing Laughing

Тъжни но прекрасни рими .....все едно Еда ги е написала  bouquet
Та затова по една червена роза ......изкъпана от нейните сълзи
По късно пак ще се включа Thinking

# 474
Елия ,Розичке ,Мокси ,чудесни стихчета   newsm51 newsm51 newsm51

# 475
# 476
Мокси , чудесно оформление   bouquet  bouquet  bouquet

Това са спомените на Еда, с превода на Леман   bouquet  bouquet  bouquet :

# 477
Здравейте мили незабравими фенове

Не знам за вас но мен това с Алцхаймер просто ме разби. Дали края ще е хубав като нашите гълъбчета се съберат а Харун дори и с Алцхаймер ще си спомня коя е ЕДа. ВЪХ ужас

Накрая да не ни спертнат такъв финал.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 14:41 от dejavue

# 478
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 479
Желая много ти да си до мен,
усещам твойта липса всеки миг.
Не искам аз да те загубя,
не искам в друг аз да се влюбя.

Сънувам твоите очи,
мъжа във моите мечти си ти!
Сърцето ми, обгърнато в тъга
усеща безкрайна самота...
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Химера

Отрони се една сълза от мен
и падна тихо във нощта.
Далечен си във този миг,
а исках силно аз да те прегърна.
Стоя самотна и те чакам,
припомняйки си онзи първи ден,
във който сърцата наши затуптяха,
попадайки в любовен плен.

Дали било е само сън,
една илюзия красива?!...- Незная!
Но искам отново ти да си до мен-
единствено така се чувствам жива!
Момичета, страхотни сте с вашата неизчерпаема муза! Поздравления и благодарност за всички........................... във темата! Разбира се, че очакваме грандиозен красив финал – с въртолет или не, важното е нашите любимци да са щастливи! Току-виж приключил със скок във времето.......... със 7 налични дечица около тях! А другите герои – каквото заслужават.

.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 15:13 от Isis

Общи условия

Активация на акаунт