Тема Незабравима 199

• 31 934
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • София
newsm62 newsm62 newsm62 Аууу, че сте сладки Ураганче! Малко неестествено си му изкривила главичката, ама гледам, че не се оплаква!  hahaha hahaha hahaha

# 736
  • Варна
Еха, страшни сте! newsm74 Веднага се развилняха фантазии, че и сватбена снимка се спретна! #Crazy Честито на младите! txtloves married  ura hahaha hahaha hahaha

# 737
# 738
  • Варна
Мисля си пак за фрагмана... Thinking Останах с впечатлението, че Еда е разбрала, че Харун е жив. Чудно как е разбрала! newsm78 Няколко предположения...
1- Мелда й е казала...Ха, дано! Само дето хич не ми се вярва! Naughty И аз споделям мненията, изказани до тук в темата против Мелда и хич не вярвам в нейната лоялност и добрата й воля спрямо Еда! Виж- да пази Харун- става, аз все още поддържам мнението си, че тя го обича! Но не обича Еда- все още смята, че тя й открадна щастието, което се полагаше на нея, доказателството е, че я остави да страда като си мисли, че Харун е мъртъв, въпреки че Арас й каза за опита й за самоубийство!
2- излязъл е историческият ДНК тест и е станало ясно, че изгорелият труп не е на Харун- ерго- той е жив!
3- Арас е разбрал от някъде и е казал на Еда- макар че е влюбен в нея и я иска за себе си, аз още считам, че той е пич и джентълмен и уважава чувствата на Еда и Харун!
4- Харун е успял да се обади на Еда- в мига, когато вдига телефона тя, по устните й се чете да казва- Харун. Може той да изтърва слушалката след като е продумал нещо на Еда и тя е познала гласа му!
5- от неведом източник! Peace

# 739
  • Варна
hahaha hahaha hahaha Ама, красота, ама! newsm74
Еееех, мечти... hahaha hahaha hahaha
Ама знае ли човек?! Thinking

# 740

Рекси добре го даваш. hahaha hahaha hahaha Чак на Серхан и  косицата си накъдрила  hahaha hahaha hahaha Само да не е от много зор  hahaha hahaha hahaha

# 741
  • Варна
На Серхан и къдрава коса му прилича! thumbsup На него всичко му прилича! newsm03

# 742
  • София
Ох, Рекси ще ме умориш от смях!  hahaha hahaha hahaha hahaha Какъв къдравелко си го барнала бат Серхо!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт