Тема Незабравима 199

• 31 942
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
.Аз съм твоята дъщеря.Ще умра като твоя дъщеря/превод Рекси/
Незнам защо но тези думи ми се виждат като пророчески,т.е като подсказка за бъдещо развитие.Дали пък Мелда няма да умре като се опита да спаси Харун от изстрел или да се самоубие.Просто някакво мое вътрешно предчувствие следствие тези думите на Мелда. newsm78
Дори,нищо чудно да е така и както "реабилитираха" Едже,да направят същото с Мелдището...Но за мен и двете си остават само с "добрите" намерения от гузна съвест след извършени хиляди дивотии и гадости,лъжи и зло-дори на невръстно дете!
Винаги съм казвала,че когато някой направи нещо лошо на някого и то с умисъл след това колкото и добрини да стори мръсотията от лошата постъпка си остава .Не може да се  изчисти или заличи.Затова за мен никога не може да има реабилитация нито за Едже нито за Мелда.И двете извършиха подлости и си останаха само с добрите намерения  да се поправят.
Едже беше дори "омекотена" версия на Мелда! Ако се замислим, основния виновник за провалени животи и съдби, е именно Мелда!Не знам какви ще са следващите събития около нея, но Едже поне се опита да "убие" брат си заедно със себе си. А Мелда само си гука...

# 691
  • Монтана
И то как си гука...така прави поредната гадост...И все без да иска,с добри намерения...А после...реки от сълзи! #Crazy #Crazy #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 692
  • София
Оффф,да не остана и аз назад  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha да споделя мнението си за Менделинка.За мен тя е пълен дебил  #Crazy #Crazy #Crazy В първи сезон се бореше за напълно загубена кауза,а сега даже и незнае за какво се бори.Отдавна твърдя,че  това нейното не е любов към Харун,а само болна амбиция.Мелда не понася да й бъде отнемано нищо,което тя е преценила,че е нейно,както беше с Харун,въпреки че реално той никога не беше нейн.Наказа сестра си по най-жесток начин за да си докаже колко силна и велика може да бъде без да прецени методите с които постига това свое удовлетворение.Във втори сезон пък е съвсем хаотична-първо реши да го играе ангел пазител на Еда,а после се обърна срещу нея по най-груб начин.Напълно дезориентиран човек е преди 2 серии рева пред Бату-ти си единственото което ми остана,а сега се тръшка пред майка си с думите имам само теб.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 693
  • Монтана
Рекси,абсолютно права си!но и образа,който сътвориха сценаристите-на Мелда,де,изобщо е много противоречив!Нереален!Както всъщност и много други образи във филма-противоречащи си,непоследователни,накратко-ИЗМИСЛЕНИ! #Crazy #Crazy #Crazy
И затова тук толкова спорим за тях!
А и за Мелда,и за Едже-думите са просто излишни...

# 694
  • София
Оффф,да не остана и аз назад  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha да споделя мнението си за Менделинка.За мен тя е пълен дебил  #Crazy #Crazy #Crazy В първи сезон се бореше за напълно загубена кауза,а сега даже и незнае за какво се бори.Отдавна твърдя,че  това нейното не е любов към Харун,а само болна амбиция.Мелда не понася да й бъде отнемано нищо,което тя е преценила,че е нейно,както беше с Харун,въпреки че реално той никога не беше нейн.Наказа сестра си по най-жесток начин за да си докаже колко силна и велика може да бъде без да прецени методите с които постига това свое удовлетворение.Във втори сезон пък е съвсем хаотична-първо реши да го играе ангел пазител на Еда,а после се обърна срещу нея по най-груб начин.Напълно дезориентиран човек е преди 2 серии рева пред Бату-ти си единственото което ми остана,а сега се тръшка пред майка си с думите имам само теб.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Абе, дезориентирана, хаотична, ама като види Харунски налита като бик на червено!  hahaha hahaha hahaha

# 695
  • Монтана
Абе, дезориентирана, хаотична, ама като види Харунски налита като бик на червено!  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нали знаеш-вълкът козината си мени,но нрава-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Е,далеч съм от мисълта да сравнявам Мелдището с вълк,по-скоро-Мецана или там някоя от рода на големите бели птици....но не и лебедите hahaha hahaha hahaha hahaha

# 696
  • София
 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm53 newsm53 newsm53  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 697
# 698
Рексиииии #Shocked newsm03 newsm03 newsm03 newsm09 newsm09 newsm09 ама хич не си провокаторка значи  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 699
# 700
# 701
  • Монтана
Рексиииии #Shocked newsm03 newsm03 newsm03 newsm09 newsm09 newsm09 ама хич не си провокаторка значи  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря,Рекси!Човек винаги има нужда да вижда колко красива е споделената любов! newsm03 newsm03 smile3501 smile3501 smile3501

# 702
# 703
# 704
Нали Еда щеше да разбере,че е бременна, нищо такова май няма да стане  Tired
Да им имам подсказките  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт