Тема Незабравима 199

• 32 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Отивам да гледам "Генджо", явно тази вечер всички релаксирате след снощното "бдение" hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз нали си "хърках"спокойно , сега съм свежа като лимон!!!

.....................Между другото вече четвърта сряда не гледам директните излъчвания!!!
Това какво означава...?......Май вече съм на път да се излекувам!!!! hahaha

Ееееее Меги и аз така като тебе я карам.Обаче smile3521 smile3521 smile3521гъдела го няма и емоцията от директното гледане. People Angel  Wink 55  jumpuu  ideauu Smile tooth thumbsup smile3555 spoko  comp03
Да, ама сме се наспали!!! hahaha hahaha
Иначе на другия ден вървях като "ударен самолет"!!
А пък като си представя как през първи сезон ,чакахме по "нощите"да започнат сайтовете да качват отделните части....... та чак до 2 - 3 часа.... Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 391
Отивам да гледам "Генджо", явно тази вечер всички релаксирате след снощното "бдение" hahaha hahaha hahaha hahaha

.....................Между другото вече четвърта сряда не гледам директните излъчвания!!!

Ееееее Меги и аз така като тебе я карам.Обаче smile3521 smile3521 smile3521гъдела го няма и емоцията от директното гледане. People Angel  Wink 55  jumpuu  ideauu Smile tooth thumbsup smile3555 spoko  comp03
А пък като си представя как през първи сезон ,чакахме по "нощите"да започнат сайтовете да качват отделните части....... та чак до 2 - 3 часа.... Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

Луда ни работа ама пък как щяхме да го запомним  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 392
Боб newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

Роси,страхотен клип! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 393
  • София

Иначе на другия ден вървях като "ударен самолет"!!А пък като си представя как през първи сезон ,чакахме по "нощите"да започнат сайтовете да качват отделните части....... та чак до 2 - 3 часа.... Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking
hahahaУдарен .......ама излетял от точната писта hahaha

# 394
Опитах се да разбера от физиономията на Харун , какво почувства като видя Мелда?Дали се зарадва ,или беше недоволен?Обаче физиономията му беше толкова безпомощна и безизразна ,че нищо не разбрах!!Все пак ми се струва ,че не е доволен от появата на Мелда , защото иначе поне можеше да премигне прощаващо, а той остана като леден блок!!!
Върнах се и изгледах пак този момент.... #Crazy #Crazy #Crazy
И освен ,че е много страшен #Crazy....Хубавелко.....,усетих едно облегчение в погледа....все пак разбират за него че е жив.Не е ясно Мелда ......какви ще ги сътвори от тук на сетне.Обсебена ......верно уж да му помогне и да го предпази.....да не каже на никой .....направо си е чисто отвличане.Единствено я виждам с Арас да се свърже и той да измисли местенце за приютяване.Обаче .....пък дали ще е съгласен той ..... Еда да е в неведение. Той видя и усети тази пареща и силна и жестока мъка ,която .....за малко не я отведе ....там от където няма връщане
Не разбах какво си говори Мелда с доктора , на който се обади , но ми се струва ,че си права!!!
Единственото правилно решение ще бъде да потърси помощта на Арас!!!

# 395
  • София
Един видеопъзел - ако не ви е тамам за "лека нощ", вероятно не става и за "добро утро".

UNUTULMAZ 84 - Sonuna kadar - Ferda Anıl Yarkın - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 84 - До края - Ферда Анъл Яркън - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhee#p/u/6/6pirYEb8Q9o

Отново прелест и красота си създала Роси. smile3501 smile3525 smile3501
Голямата и истинска любов....затова се събрахме и сме заедно.И като прибавим изключителното и представяне от тандема Серхан-Йозлем ....направо греем от щастие  bouquet Laughing Heart Eyes

# 396
Росисан - видеопъзелът ни е тамам и за "лека нощ" и за "добро утро".

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 397
Като вижда колко е безпомощен би трябвало да го заведе в друга болница, но пък знае ,че Бату ще преобърне всички болници и ще го намери! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
А дали не е възможно да го заведе у Гюлер ,т.е. в родния и дом!!От друга страна , ако го заведе в дома им, е твърде възможно да застраши семейството си, а точно сега не би го направила , като се има предвид колко виновна се чувства пред Тюркян!!!

Колкото и да е "стоманен",Харунски все още има нужда от болнични грижи,така че смятам,че ще го премести в друга болница.
Ако потърси помощта на Арас,той със сигурност ще каже на Еда-и Ямур ще бъде спасена от научаването на "лошата"новина...А е възможно и Мелда сама да й съобщи.

# 398
Лека нощ с един хубав клип на Ади. smile3524 smile3524 smile3524

http://www.youtube.com/profile?user=adihadji#p/u/22/2XwPPu2RFg0[/video]

# 399

Луда ни работа ама пък как щяхме да го запомним  hahaha hahaha hahaha hahaha

То и сега работата ни е не по-малко луда,но поне се вижда края hahaha hahaha hahaha

# 400
  • София
Като вижда колко е безпомощен би трябвало да го заведе в друга болница, но пък знае ,че Бату ще преобърне всички болници и ще го намери! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
А дали не е възможно да го заведе у Гюлер ,т.е. в родния и дом!!От друга страна , ако го заведе в дома им, е твърде възможно да застраши семейството си, а точно сега не би го направила , като се има предвид колко виновна се чувства пред Тюркян!!!

Колкото и да е "стоманен",Харунски все още има нужда от болнични грижи,така че смятам,че ще го премести в друга болница.
Ако потърси помощта на Арас,той със сигурност ще каже на Еда-и Ямур ще бъде спасена от научаването на "лошата"новина...А е възможно и Мелда сама да й съобщи.

При всички положения най-добре за Ямурчето е да не научава "лошата" новина.Обаче ....ще поиска да го види......и ако това стане.......как ли ще понесе гледката ooooh!.Така че според мен ще задържат малко със "свижданията" Thinking Thinking Thinking
А Еда направо я виждам как...... smile3544 smile3544 smile3544
Но разбира се  трябва да узнае,че е жив Thinking

# 401
  • София
Еда-Харун на кея
Х-помниш ли,как ми направи изненада в Ава на фенера до морето?
Е-как да забравя?Ти беше толкова изненадан да ме видиш.
Х-да. Като те видях пред себе си,не можех да повярвам на очите си.
Е-бях влюбена в теб.Заради теб бих отишла на всяко място.Дори бих умряла.
Х-остави вече тази смърт.
Е-добре,добре...Но все пак защо дойдохме тук и не разбирам как ще се оженим?
Х-като си обещаем помежду си.
Е-какви обещания(клетви)?
Х-Каквото искаш.Обещаното тук, ще ни свързва още повече от подписването в книгата. Аз обещавам.Дори и да се мразим помежду си ,да продължаваме да се обичаме.
Е-говори от твое име.В зависимост за какво е омразата.Например ако те ревнувам,остави омразата, ще те убия със собствените си ръце.
Х-шшшшт,бъди сериозна.
Е-добре сериозна съм- дори като остарееш,станеш дребнав и не си  толкова красив  да продължавам да те обичам.
Х-Дори да напълнееш,да станеш побеляла баба ще продължавам да съм влюбен в теб както днес.
Е-Дори ако прекарваш повече време с внуците отколкото с мен,ще благодаря на Бог.
Х- и с Алцхаймер дори,ако те  забравя.
Е-всеки ден ще ти припомням коя съм.Както в онзи ден.Обещай ми тук да не ме изоставяш.
Х-обещавам.Никога няма да те оставя.Еда Гюлер-приемам те завинаги за моя съпруга.
Е-Харун Арсланлъ-и аз те приемам за мой съпруг,завинаги.

Еда на терасата

Е-ти не спази обещанието Харун.Нали  каза,че никога няма да ме оставиш.Но ето  изостави ме.Не мога нищо да направя без теб,Харун.Моят живот извира от твоя.От теб дори черпех сили да дишам.Но те няма.И за мен това е последното вдишване.
Спомня си
Х-забравих да ви целуна.Обичам те.

Е-прости ми,дъще.Моля те,прости ми.

Е-идвам,любов моя,идвам при теб.Ние никога няма да се разделим,завинаги ще сме един до друг.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 19:53 от Слънчогледка-Яваш

# 402
Рекси,благодаря за преводите!  bouquet

# 403
# 404
  • София

Ееееее Меги и аз така като тебе я карам.Обаче smile3521 smile3521 smile3521гъдела го няма и емоцията от директното гледане. People Angel  Wink 55  jumpuu  ideauu Smile tooth thumbsup smile3555 spoko  comp03

Луда ни работа ама пък как щяхме да го запомним  hahaha hahaha hahaha hahaha

То и сега работата ни е не по-малко луда,но поне се вижда края hahaha hahaha hahaha

Колко серии останах  newsm78 шест нали Thinking
Само да се оправи Хубавелко и балкона ще е пред срутване.Да доставят и захарния памук qчерешите и розите и за правостоящи няма да има място smile3521 smile3521 smile3521
Предполагам ......заради мъката,с която ни заляха гледащите  се оттеглиха.

Общи условия

Активация на акаунт