Тема Незабравима 199

• 32 098
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък въобще не разбрах кой с кого говори  Mr. Green На Мелда няма да й е за пръв път да навреди на Харун,въпреки добрите си намерения...но си мисля,че сега е нейният шанс за реабилитация.Харун трябва да бъде измъкнат от там...иначе нищо няма да го спаси от Бату и куршума.
И Бурак как може отново да помага на Бату-това е адски нелогично.Доста се колебаеше дали да се обади или не...накрая може да излезне нещо съвсем различно  newsm78 Дали пък няма да го прати за зелен хайвер  Laughing
Диди, и на мен ми направи впечатление, че Бурак разговаряше с някакви персонажи по телефона. След което разгляждаше чертежи, така и неразбрах от къде са...Насочи Бату към болницата,  в която вероятно е Харун. Но от къде изнамери такава информация, след като все още не се знае за самоличността на пациента   33uu 33uu 33uu
И аз нищо не разбрах от тези чертежи.
Да не е замислил месомелачка за Бату да прави...... hahaha Joy hahaha
Сега изгледах епизода!!
Бурак , според мен гледаха схема на сиропиталището,т.е. на мястото на смъртта на Харун.Сякаш имаше някакви траектории на куршуми или нещо подобно.От тези двамата Бурак разбра ,че в болницата има човек с име Харун.Явно сестрата веднага се е обадила в полицията.Бурак се обади на Бату и така нататък!!
/това е мое мнение- без да разбирам нито дума от езика/

# 376
  • София
ОТВЛИЧАНЕ

Сега в лапите .....ми падна
Единствено на мен принадлежиш
Отвличам те и в хижа сред гората
Сами ще бъдем само аз и ти

Разбира се че те обичам страстно
Изпитвала съм винаги....това
Дори с Къдрокоско сред цветята
Не ми бе хубаво като ....сега

Не бой се.....аз ще ти помогна
Кимни ми само с......глава
Дали е НЕ или пък ДА
Самичка аз ще си опрделя

Поспи сега и почини си
За мъничко ще те оставя сам
Отивам бързо в гората
За билки росни сред цветята

Мехлем от тях....ще ти приготвя
За ....нараненото лице
Компрес ....с нежност ще положа
И не веднъж ,а три пъти на ден

Еха ....какъв късмет ще хване Мелда  hahaha Joy hahaha

# 377
Опитах се да разбера от физиономията на Харун , какво почувства като видя Мелда?Дали се зарадва ,или беше недоволен?Обаче физиономията му беше толкова безпомощна и безизразна ,че нищо не разбрах!!Все пак ми се струва ,че не е доволен от появата на Мелда , защото иначе поне можеше да премигне прощаващо, а той остана като леден блок!!!

# 378
Боби , чудесни стихове си сътворила днес!!
 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
И аз мисля ,че Мелда ще изведе сама Харун newsm78 newsm78,но къде ще го заведе ?Дали в друга болница или на някое място , което според нея е безопасно!!!

# 379
Като вижда колко е безпомощен би трябвало да го заведе в друга болница, но пък знае ,че Бату ще преобърне всички болници и ще го намери! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
А дали не е възможно да го заведе у Гюлер ,т.е. в родния и дом!!От друга страна , ако го заведе в дома им, е твърде възможно да застраши семейството си, а точно сега не би го направила , като се има предвид колко виновна се чувства пред Тюркян!!!

# 380
Боб поздравления за" Пострадал" и "Отвличане "  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 381
Опитах се да разбера от физиономията на Харун , какво почувства като видя Мелда?Дали се зарадва ,или беше недоволен?Обаче физиономията му беше толкова безпомощна и безизразна ,че нищо не разбрах!!Все пак ми се струва ,че не е доволен от появата на Мелда , защото иначе поне можеше да премигне прощаващо, а той остана като леден блок!!!

smile3521 smile3521 smile3521

# 382
Един видеопъзел - ако не ви е тамам за "лека нощ", вероятно не става и за "добро утро".

UNUTULMAZ 84 - Sonuna kadar - Ferda Anıl Yarkın - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 84 - До края - Ферда Анъл Яркън - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhee#p/u/6/6pirYEb8Q9o

# 383
Отивам да гледам "Генджо", явно тази вечер всички релаксирате след снощното "бдение" hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз нали си "хърках"спокойно , сега съм свежа като лимон!!!

.....................Между другото вече четвърта сряда не гледам директните излъчвания!!!
Това какво означава...?......Май вече съм на път да се излекувам!!!! hahaha

# 384

Харун търси начин да се свърже с Еда-и тя да разбере,че е жив,така че всяка позната физиономия,е спасение за него-начин да бъде открит от близките си-според мен,тази мисъл в момента е най-силна ,едва ли мисли за друго.

# 385
  • София
Върнах се и изгледах пак този момент.... #Crazy #Crazy #Crazy
И освен ,че е много страшен #Crazy....Хубавелко.....,усетих едно облегчение в погледа....все пак разбират за него че е жив.Не е ясно Мелда ......какви ще ги сътвори от тук на сетне.Обсебена ......верно уж да му помогне и да го предпази.....да не каже на никой .....направо си е чисто отвличане.Единствено я виждам с Арас да се свърже и той да измисли местенце за приютяване.Обаче .....пък дали ще е съгласен той ..... Еда да е в неведение. Той видя и усети тази пареща и силна и жестока мъка ,която .....за малко не я отведе ....там от където няма връщане

# 386
  • София
Отивам да гледам "Генджо", явно тази вечер всички релаксирате след снощното "бдение" hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз нали си "хърках"спокойно , сега съм свежа като лимон!!!

.....................Между другото вече четвърта сряда не гледам директните излъчвания!!!
Това какво означава...?......Май вече съм на път да се излекувам!!!! hahaha

Ееееее Меги и аз така като тебе я карам.Обаче smile3521 smile3521 smile3521гъдела го няма и емоцията от директното гледане. People Angel  Wink 55  jumpuu  ideauu Smile tooth thumbsup smile3555 spoko  comp03

# 387
Един видеопъзел - ако не ви е тамам за "лека нощ", вероятно не става и за "добро утро".

Роси , невероятен клип!!!Тръпки ме побиха!!
Направила си чудесен подбор на кадрите , а за песента....... просто...... нямам думи!!!
Никога до сега/имам предвид от момента в който започнах да гледам "Незабравима"/не съм си представяла ,че този език ,който ми звучи доста грубо , може да бъде толкова мелодичен!!!
Уверих се ,че има невероятни турски песни!!
Роси!! smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 newsm51 smile3501 smile3501

# 388

Роси благодаря ти за клипчето . txtloves lovekiss lovekiss lovekiss Прекрасна идея за съчетаването на кадрите от началото и сега на филма.Тъжни и хубави моменти в комбинация и на песента клипчето е уникално.  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 389

Росисан,много "тамам" ми дойде видеопъзела ти,голям майстор си! smile3501 newsm51 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт