Тема Незабравима 199

• 32 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Направиха ми впечатление 2 неща в коментарите ви...които аз явно съм пропуснала:
За какви изследвания на Ашъл става на въпрос и кой е лекаря на Бату?

# 316
Аз пък въобще не разбрах кой с кого говори  Mr. Green На Мелда няма да й е за пръв път да навреди на Харун,въпреки добрите си намерения...но си мисля,че сега е нейният шанс за реабилитация.Харун трябва да бъде измъкнат от там...иначе нищо няма да го спаси от Бату и куршума.
И Бурак как може отново да помага на Бату-това е адски нелогично.Доста се колебаеше дали да се обади или не...накрая може да излезне нещо съвсем различно  newsm78 Дали пък няма да го прати за зелен хайвер  Laughing
Аз също не съм сигурна кой каза на Бату за стаята на Харун/може да греша/това може да ни каже само някое от момичетата които разбират езика.Дано да греша.

# 317
Аз пък въобще не разбрах кой с кого говори  Mr. Green На Мелда няма да й е за пръв път да навреди на Харун,въпреки добрите си намерения...но си мисля,че сега е нейният шанс за реабилитация.Харун трябва да бъде измъкнат от там...иначе нищо няма да го спаси от Бату и куршума.
И Бурак как може отново да помага на Бату-това е адски нелогично.Доста се колебаеше дали да се обади или не...накрая може да излезне нещо съвсем различно  newsm78 Дали пък няма да го прати за зелен хайвер  Laughing
Диди, и на мен ми направи впечатление, че Бурак разговаряше с някакви персонажи по телефона. След което разгляждаше чертежи, така и неразбрах от къде са...Насочи Бату към болницата,  в която вероятно е Харун. Но от къде изнамери такава информация, след като все още не се знае за самоличността на пациента   33uu 33uu 33uu

# 318
Тези чертежи бяха полицейски,описващи катастрофата с камиона.Явно е навързал мястото,времето...Може би Бату му е казал да издири информация за инциденти около сиропиталището  newsm78 Но в тези чертежи няма да има информация за стаята,в която е настанен пациента...дори не знам дали се вписва в коя болница е откаран пострадалия  newsm78
Или пак ни правят на канарчета или Бату разбира за Харун от друго място,не от Бурак  Peace

# 319
Диди, и на мен ми направи впечатление, че Бурак разговаряше с някакви персонажи по телефона. След което разгляждаше чертежи, така и неразбрах от къде са...Насочи Бату към болницата,  в която вероятно е Харун. Но от къде изнамери такава информация, след като все още не се знае за самоличността на пациента   33uu 33uu 33uu
Това в коя болница е Харун не е много трудно да се досетят като се знае къде е станал инцидента .Логично  е да е откаран в най близката  болница.Може затова да е гледал чертежите коя се намира в близост до инцидента.

# 320
Тези чертежи бяха полицейски,описващи катастрофата с камиона.Явно е навързал мястото,времето...Може би Бату му е казал да издири информация за инциденти около сиропиталището  newsm78 Но в тези чертежи няма да има информация за стаята,в която е настанен пациента...дори не знам дали се вписва в коя болница е откаран пострадалия  newsm78
Или пак ни правят на канарчета или Бату разбира за Харун от друго място,не от Бурак  Peace
Диди,извинявай но телепетията пак проработи Hug

# 321
Диди,извинявай но телепетията пак проработи Hug
  Hug Нормално   bouquet

# 322
# 323
Отново сме в зоната на здрача...
.......
На чертежа долу в дясно имаше нещо написано. Бурак се загледа в него и тогава звънна на Бату. Възможно е там да е упоменато името на болницата...

# 324
# 325
# 326
  • София
Момичета,минавам само набързо и ще се опитам да поизясня някои факти.Не бързайте да правите прибързани заключения,защото понякога само от картинките човек остава съсъ съвсем погрешни впечатления.
Дори,не си права в някои неща-болницата бяха уведомили полицията за непознатия,дори дойде полицай да го разпита,но сестрата каза че в момента спи да го оставят за да се възстанови.
Мелда говореше с лекар......(не му помня името),на който каза че има доверие да спаси Харун,не е доктора на  Бату.Бурак се обади да каже на Бату къде е Харун,ама за другите персонажи дето говорите нямам идея,че поизтървах малко  ooooh!
Засега изчезвам,до по-късно  Hug

# 327
  • Русе
Ха, добър ви ден и от мен , приятели!  bouquet
Отново въпроси, питанки, 4удения - кой, как, защо - около епизода. Още не съм го гледала и нямам мнение, но ми харесва будния колективен ум да работи.  love001
Бганьо, прекрасна "Хипербола" си спретнал сутринта! Съгласна съм с теб на 100%! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
Дежавю, най-после стих4е от теб, джанъм! Grinning newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
Мокси, красиво оформление! newsm51 newsm51 newsm51
Пепел от рози, прекрасно гиф4е!Царица си! Hug Hug Hug Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Алисас, твоята хипотеза за комата и аз съм си я представяла! smile3521 Но би следвало да има продължение след събуждането. Дали това ще ни покажат като изненада, ще видим!

А що се касае до епизодите, време е да ги наблъскат с действие. Няма време за "ластици" ве4е. Спомням си как пришпориха преди да наддадем вой, 4е искаме още продължения. Бяха много силни епизоди, това ми се гледа - ACTION на  MAX ! smile3521

# 328
Момичета,минавам само набързо и ще се опитам да поизясня някои факти.Не бързайте да правите прибързани заключения,защото понякога само от картинките човек остава съсъ съвсем погрешни впечатления.
Дори,не си права в някои неща-болницата бяха уведомили полицията за непознатия,дори дойде полицай да го разпита,но сестрата каза че в момента спи да го оставят за да се възстанови.
Мелда говореше с лекар......(не му помня името),на който каза че има доверие да спаси Харун,не е доктора на  Бату.Бурак се обади да каже на Бату къде е Харун,ама за другите персонажи дето говорите нямам идея,че поизтървах малко  ooooh!
Засега изчезвам,до по-късно  Hug
Рекси,благодаря за поясненията  love001Така е когато не знаем езика и само с откъслечни думи си натамъняваме нещата.Извинявам се ако съм подвела някого.

# 329
Привет!
Нема какво да си кривиме душата!Серията  беше добра! Само дето нищо не става ясно занапред
и май ще се заформи голям екшън!

Общи условия

Активация на акаунт