Тема Незабравима 199

• 32 182
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Според мен серията си е като всички други - никаква разлика от това, че режисьора бил друг.
Същите недомислици - кой друг освен Еда отиде да разпознае Харун? Никой. Къде са сестрите му?
Няма ДНК анализи. Този, когото лекуват под какво име се води? Защо никой не му обръща внимание как се казва?
Всеки в болницата си влиза и излиза като в кафене.
Бурак си е отново гаден, даже и след като Бату го беше заровил , пак е с него.
Единствено Мелда се мъчи нещо да направи и да си размърда мозъка.
Има си такива случаи - пациенти с неустановена самоличност! Ще го разпитат когато това стане възможно. В момента интересите на Бурак са по-застрашени от харун! Не иска Харун да е жив
заради акциите в холдинга!

# 331
# 332
Според мен серията си е като всички други - никаква разлика от това, че режисьора бил друг.
Същите недомислици - кой друг освен Еда отиде да разпознае Харун? Никой. Къде са сестрите му?
Няма ДНК анализи. Този, когото лекуват под какво име се води? Защо никой не му обръща внимание как се казва?
Има си такива случаи - пациенти с неустановена самоличност! Ще го разпитат когато това стане възможно. В момента интересите на Бурак са по-застрашени от харун! Не иска Харун да е жив

Бурак е голяма гад ! Бату е преживял много, чалнат си е и по рождение, има някакъв мотив да отмъщава, роден от болния му мозък. Бурак е готов да убива, заради богатство. Отвратителен. Не заслужава да остане жив !

# 333
  • Русе
Такаааа, изгледах 2-те 4асти, добри са!
Относно изследванията на Ъшъл, може би това са за ДНК-то, да се потвърди това ли е трупа на Харун или не.

Ако не е хипотезата за комата и епизодите следват своя естествен ход, то факта, 4е Арас спасява Еда може да се окаже на4алото на едно силно и здраво приятелство между Харун и Арас.

Ако , оба4е, е сън и нищо от това не се е слу4вало - имам няколко идеи:
- Кой знае кой ще е Харун;
- дали няма да се върнат на Хаккъ;
- 4ие лице ще е до Мелда / Харун, Арас, а защо не и Бату/
Най- важното е , 4е вси4ки ще са живи и здрави! Grinning Айдееееееее, филмирането ми е пълно! smile3555

# 334
  • Русе
newsm10 newsm10 newsm10

# 335
Дами, стига с тия сънища! Не са Ви достатъчни спомените, ами сега и сънища! сънища-спомени или спомени-сънища! Още по-голяма бъркотия правите! Laughing

# 336
Момичета,минавам само набързо и ще се опитам да поизясня някои факти.Не бързайте да правите прибързани заключения,защото понякога само от картинките човек остава съсъ съвсем погрешни впечатления.
Дори,не си права в някои неща-болницата бяха уведомили полицията за непознатия,дори дойде полицай да го разпита,но сестрата каза че в момента спи да го оставят за да се възстанови.
Мелда говореше с лекар......(не му помня името),на който каза че има доверие да спаси Харун,не е доктора на  Бату.Бурак се обади да каже на Бату къде е Харун,ама за другите персонажи дето говорите нямам идея,че поизтървах малко  ooooh!
Засега изчезвам,до по-късно  Hug
А откъде Бурак знае къде е Харун?
Всички знаят само Еда не знае. Пък този, когото мислят, че е Харун защо не го предават на роднините? Шофьорът от друга страна никой не го търси.

# 337
Момичета,минавам само набързо и ще се опитам да поизясня някои факти.Не бързайте да правите прибързани заключения,защото понякога само от картинките човек остава съсъ съвсем погрешни впечатления.
Дори,не си права в някои неща-болницата бяха уведомили полицията за непознатия,дори дойде полицай да го разпита,но сестрата каза че в момента спи да го оставят за да се възстанови.
Мелда говореше с лекар......(не му помня името),на който каза че има доверие да спаси Харун,не е доктора на  Бату.Бурак се обади да каже на Бату къде е Харун,ама за другите персонажи дето говорите нямам идея,че поизтървах малко  ooooh!
Всички знаят само Еда не знае. Пък този, когото мислят, че е Харун защо не го предават на роднините? Шофьорът от друга страна никой не го търси.
Сигурно и той/като онзи наемен убиец/ е израстнал в сиропиталището с Бату и затова никой не го търси hahaha hahaha Joy hahaha

# 338
Еда няма как да знае, че  в сиропиталището е имало друг освен Харун. Свидетели на местопрестъплението си останаха единствено Бату и Мелда. Затова и научавайки, че трупът е само един Бату възобнови преследването си, а Мелда стаи в себе си надеждата, че Харун е оцелял.
Относно роднините, тепърва изясняват кой е пациента. Предполагам като открият самоличността му ще се обадят и на тях.В нашият случай Мелда изпревари тези събития-надявам се този път да е за добро! Peace

# 339
# 340
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
На мен серията снощи ми хареса!  thumbsup Само че бедния Харун, горкия, съвсем го е закъсал... ooooh! Малко черен хумор за негова сметка  Peace

Герой

Няма край теглото!...
С какво съм заслужил
това ужасно наказание?!...
С мъка очи отворил
и...ново изпитание-
Мелда край леглото!
Последния човек на света,
когото искам да видя сега!
Нещо ми бърбори упорито
с вълнение неприкрито...
Нарежда ги разни слова,
а мене ме боли глава...
Не искам да я слушам сега!
В мислите ми е само Еда...
В прегръдките на Арас,
а той очи затворил в захлас...
Ще го удуша, долното псе,
с двете си голи ръце!...
Не чака да се обърна
и жена ми прегърна!
Не стига, че ме боли,
ами и душата ми гори...
Ревност ме разкъсва-
спешно трябва да"възкръсна"!

Но съдбата е решила друго!...
Да стана- ми е нужно чудо!
Сега непоносимата Мелда
над мен е разперила крила,
до леглото ми стърчи
и наоколо хвърчи...
Без да вдига много шум,
размърдала комбинативен ум,
ангел- пазител ще ми става,
от врага ще ме защитава!...
Аз си искам моята жена-
скъпата ми незабравима Еда!
Мелда парцалките си да събира
и да ни остави на мира!
Първо с Арас ще се справя-
проклетника Еда да остави!
После са Бату и Бурак-
ще ги изритам през Босфора чак!
Живота ми съсипаха тия хора-
ще ги натикам в затвора!...
Лично аз ще се заема,
дяволите да ги вземат!

# 341

# 342
  • Варна
Музата ми се шегувка с горкия Харун, ама на мен ми стана много мъчно за него... Sad Горкия, толкова е безпомощен и беззащитен! newsm09 Не съм свикнала да го гледам така слаб, да не говорим пък за ужасяващия му външен вид- какво само направиха с красивото ни момче- ужас! #Crazy smile3555 ooooh!
Шегата настрана, но той доста се вкисна като видя Еда в прегръдките на Арас! Отчая се сякаш, така ми се стори, дори когато лекаря му говореше как му върви лечението, като че ли не го интересуваше особено... Thinking Определено се почувства зле от неочакваната гледка! #Crazy След всичко преживяно между него и Еда, след символичната им сватба на брега на морето, не би трябвало да се съмнява в нея и да я ревнува, още повече че и с Арас се бяха поизяснили и всеки си знаеше мястото, ама пуста ревност!... Crossing Arms Чудя се дали сега няма да приеме помощта на Мелда, която тя съвсем явно се кани да му оказва и сам да я помоли да не казва на Еда, че е жив! Thinking Може би ще иска да види докъде ще стигнат евентуалните им отношения с Арас, да се увери за пореден път в любовта и верността на Еда! И на мен почна да ми се върти нещо а ла Монте Кристо в главата! Peace

# 343
Дани,страхотно стихотворение! newsm51 newsm51 newsm51

Здравейте  дружина Незабравима!Желая ви приятен слънчев ден!
Поздравления за Дежавю и Бганьо за хубавите стихове  bouquet  bouquet на Мокси за кросивото оформление  bouquet и Розичка за чудесното гифче  bouquet
Рекси,огромни благодарности за разясненията.  love001  bouquet
Ивва,Мокси отрано ни започвате с красивите фотосесии  bouquet  bouquet
Подкрепям  мнението на Ермелиана.Ако не знаехме предварително за новия режисьор дали някой щеше да усети някаква разлика?Вярно,че сравнена с предната тази беше малко по-добра но общо взето същите сънища,спомени ,недомислици и натъкмени сцени .Точно като на филм.Не стига,че всяка следваща серия е вече много по-кратка но и започват с припомняне на края от предната после спомени и колко остава като нови действия?Приемат  обгорял и блъснат човек без установена самоличност и никой не предприема никакви действия за нейното установяване/ДНК,не викат полиция,/ами ако беше загинал как ще уведомят близки?Бурак беше измъчван до смърт,жив погребан от Бату и пак отива да се среща с него вместо да предприеме някакви действия срещу него.Като на филм Мелда се размина с Еда при асансьорите а  попадна пред вратата на Харун точно когато сестрата споменава името му.Сестрата отваря вратата точно когато Арас беше прегърнал Еда,защо това не стана когато Арас каза на Керем,че Еда се е опитала да се самоубие или когато Керем я прегърна и се опита да я успокои.Точно нагласени сцени като на филм.Мелда пита сестрата за Харун и тя и дава обяснения без да я познава,а след това влиза и стои при Харун толкова време и никой  от персонала на болницата не забелязва.Сцената със самоубийството на Еда беше също много нагласена.Изчака докато Арас обиколи цялата болница и се изкачи пеша до последния етаж.Не искам да изреждам колко още недоизпипани и неестествени неща имаше,но филм да става и явно става.Те не се вглеждат като нас за дребните детайли просто гледат да запълнят сериите и тъй като знаят за недоволството от зрелищните сцени вмъкват разни романтични моменти като сън или спомен за смекчаване.
Извинявам се за дългия и негативен пост но съм много разочарована от това,че  претупват нещата и развалиха магията на "Незабравима". Hug

Дори,това с нагласените моменти винаги го е имало и винаги ще го има,иначе ериал няма да има. Имаше стотици такива моменти и в първия сезон има ги и по другите сериали...

# 344
  • Русе
Успях, успях да си изгледам епизод4ето! newsm44
Добра работа на новия режисьор! А, да го видим сега, как ще приклю4и сериала! Thinking

Керем не ми напомня на Джемил, показват го по-зрял и сериозен.Това ми харесва!

Мелда 2 пъти се изрепка на Еда, 4е няма нужда от прошката й, но нищо 4удно и до там да стигне.

Тюркян май й каза "Ти не си ми дъщеря!". Но тя в момент на афект винаги казва силни думи. Само Керем още не е дялкала! hahaha

Дани, шега или не, "Герой" е прекрасен стих! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт