Тема Незабравима 199

• 32 083
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Рекси, благодаря ти за превода и разясненията. Heart Eyes

И аз сега като Дори, ми се иска да се заям за някои недомислици.
Най-вече с "годеницата" Мелда и как така й повярваха на нея и няма ли други близки и роднини този човек ? Знаят ли, че това не е просто Харун, а Харун Арсланлъ   Rolling Eyes.

Лека нощ !
Това че е Харун Арсланлъ в момента няма никакво значение,за лекари и сестри той е просто непознат докаран в много тежко съсътояние в болницата и те се грижат за възстановяването му.Няколко пъти и сестрата и лекаря му повториха да не се мъчи да говори,да си почива,а не да се преуморява.За Мелда това да каже че е годеница беше единствения шанс да получи информация за състоянието на харун-единствено на близки се дава.Мелда се представи за  многострадалната Геновева,но  ooooh! ooooh! ooooh!  Тя напълно осъзнава опасността в която се намира Харун,вижда безпомощното му състояние и дано успее да го предпази поне временно от Бату.Но колкото и да повтаряше аз не съм направила нищо лошо,не може да върне времето и да поправи грешките които допусна. #Crazy #Crazy #Crazy

# 421
  • София

ЛЮБОВЕН ДЪЖД   

Душите ни са вече уморени   
От толкоз мъка ,болка и сълзи   
Нуждаем се от нови схеми   
Усмихнати ,от щастието озарени   

Съвсем оплетохме се в старите ви схеми
Като кълбо от прежда в лапите на котарак
Мяукащ ,мъркащ или спящ

От толкоз главоблъсканици и проблеми
Финал на мъките ......сложете
Залейте ни с дъжд от ....рози и череши

Лека нощ компания....за мен беше удоволствие да съм заедно с вас  bouquet Laughing Heart Eyes                                         

# 422
Рибке, хубаво клипче, ама как са напреднали с материала нашичките, то от толкова репетиции и повторения на сън и на яве, май навик им е станало,  с толкова емоция и страст, че чак ти иде да се замислиш какво ли правят когато няма никой до тях?  love001  love001 Лека нощ и от мен

# 423
........
Тъй като сме на тема спомени, ви предлагам серия целувки на незабравимите професионалисти
 Йозлем-Серхан hahaha....А не... на вечно влюбените Еда-Харун. bowuu
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/A6182CA5BD786E07/3/0G-70gmbk_k[/video]

Чудесен е . smile3521 smile3501 smile3525 newsm10 newsm44......колко красиво се целуват и от сърце hahaha
Бобче, и аз внимателно ги изучих тези снимки Embarassed/нали се готвя за матура hahaha/, та много страст и огън. Laughing В първи Серхан с едни погледи Shocked....Леле....леле.....Във втори сезон Йозлемчето е по- нападателна, а батко си е направо с мръснишки поглед на моменти.Хубавото е, че се кефят хората, пък и нас радват. hahaha Да живее любовта.... bowuu

Рибке, хубаво клипче, ама как са напреднали с материала нашичките, то от толкова репетиции и повторения на сън и на яве, май навик им е станало,  с толкова емоция и страст, че чак ти иде да се замислиш какво ли правят когато няма никой до тях? love001  love001 Лека нощ и от мен

Ясно е-пак ги репетират.... Нали са професионалисти? hahahaТрудно излизат от роля. Joy

# 424
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Копнеж

Когато вечер слънцето се скрива
и след дългия ден уморено заспива,
и на тъмното нощно небе
заблестяват звезди...
В този миг най- болезнено
усещам липсата ти...
Към спомените се връщам...
Липсва ми всичко твое...
Копнеж ме изпълва...
Тялото ти...да те прегръщам
и да намирам блаженство и покой...
Лицето ти...с ръце да го милувам...
Устните ти...да ги целувам,
опиянен до забрава...
Очите ти...в тях да потъвам,
омагьосан от наслада...
Ръцете ти...в моите да горят...
Сърцата ни...заедно да туптят...
Косите ти да ми галят лицето...
а усмивката ти ми топли сърцето...
Дъхът ни да се слива...
До теб всяка нощ да заспивам...
Най- щастливия мъж на света,
отдаден изцяло на любовта
към най- невероятната жена...
Любима, колко ми липсваш сега...

Къде си в този момент?...
Още ли тъгуваш за мен?...
Страда ли душата ти съкрушена?...
Или вечер заспиваш успокоена?...
Или, сърцето ми се свива,
вече си на друг любима?...
Спомените зад гърба си оставила
и за любовта ни забравила?...
Тази мисъл ме изгаря
и в душата ми рана отваря...
Любовта дали си съхранила?...
Обичаш ли ме още, мила?...

# 425
златна рибке,страхотно клипче! newsm51 newsm51 newsm51

Боб,Дани,страхотни стихотворения! newsm51 newsm51 newsm51

# 426
........
Тъй като сме на тема спомени, ви предлагам серия целувки на незабравимите професионалисти
 Йозлем-Серхан hahaha....А не... на вечно влюбените Еда-Харун. bowuu
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/A6182CA5BD786E07/3/0G-70gmbk_k[/video]

Чудесен е . smile3521 smile3501 smile3525 newsm10 newsm44......колко красиво се целуват и от сърце hahaha
Бобче, и аз внимателно ги изучих тези снимки Embarassed/нали се готвя за матура hahaha/, та много страст и огън. Laughing В първи Серхан с едни погледи Shocked....Леле....леле.....Във втори сезон Йозлемчето е по- нападателна, а батко си е направо с мръснишки поглед на моменти.Хубавото е, че се кефят хората, пък и нас радват. hahaha Да живее любовта.... bowuu

Рибке, хубаво клипче, ама как са напреднали с материала нашичките, то от толкова репетиции и повторения на сън и на яве, май навик им е станало,  с толкова емоция и страст, че чак ти иде да се замислиш какво ли правят когато няма никой до тях? love001  love001 Лека нощ и от мен

Ясно е-пак ги репетират.... Нали са професионалисти? hahahaТрудно излизат от роля. Joy

Бая репетиции са му хвърлили докато стигнат до това съвършенство hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 427
златна рибке,страхотно клипче! newsm51 newsm51 newsm51

Боб,Дани,страхотни стихотворения! newsm51 newsm51 newsm51

newsm10

# 428
Спокойна нощ на всички! Hug Hug Hug

# 429
Слагам нов линк за клипа, защото промених субтитрите и заличих първия вариант.

UNUTULMAZ 84 - Sonuna kadar - Ferda Anıl Yarkın - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 84 - До края - Ферда Анъл Яркън - превод

http://www.youtube.com/watch?v=aVu8asM58lU&feature=channel_video_title

# 430
Здравейте в този късен час! Hug Hug Hug
Роси  bouquet, клипа е страхотен! bowuu bowuu bowuu smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Поздравления и за Златна рибка   bouquetчудесен клип Heart Eyes, както и за музите на Дани  bouquet и Боб  bouquet.Мокси   bouquet,фотосесиите ти са зашеметяващи!
Рекси  bouquet, огромно благодаря за превода! omm omm omm Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 431
  • Русе

Добро утро, компания!
Спорен ден и прекрасно настроение на вси4ки! smile3525

На утвърдените ни поетеси Боб и Дани поздравления за снощната Муза! Невероятни сте, моми4ета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси, благодаря за преводите! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Росисан, прекрасен микс и и много хубава песен! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 txtloves txtloves txtloves txtloves

# 432
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

# 433
# 434
Добро утро незабравими,слънчев ден ви желая!:)   

Общи условия

Активация на акаунт