Тема Незабравима 199

• 32 042
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
# 481

# 482

Ивва, страхотни снимки ! newsm51 newsm03  love001

# 483
# 484

Как можаха така да ни загрозят Хубавелко? Вече 2 серии ,пък може и още толкова ,да ни лишават  smile3511  newsm61 smile3511от удоволствието до го гледаме така:

# 485
  • Русе
Здравей, компания незабравима! smile3525
Минавам набързо и виждам 4удесни неща!

Мокси, Елиа1972,Пепел от рози - 4удесни стих4ета! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Хаха - прекрасни снимки! newsm51 newsm51 newsm51
Бубъл - едва ли това ще видим на финала, но е хубаво да поме4таем за него! smile3521
Пиши на кирилица, това е условие на форума, не е наш каприз! Peace
Ивва - Леман,благодаря ви за поясненията! Hug Hug Hug
Как пък Бату от раз вдяна, 4е се се слу4ила злополука близо до сиропиталищещо! Божееее! ooooh! ooooh! ooooh!Изсмукано от пръсти!
Златна рибке, благодаря ти за субтитрите на спомените на Еда! lovekiss lovekiss lovekiss
[Пепел от рози,/color]отново ме о4ароваш с гиф4ета! txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51
Цветя за вас, моми4ета!

# 486
# 487
  • Русе
Мокси, забравих да те поздравя за красивите оформления! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Според предварителното инфо, в средата на следващия епизод Харун би следвало да се вдигне на крака! newsm53 Дали новият режисьор ще го спази?! newsm12

# 488
Сценаристите и мен започнаха да ме вбесяват, какви са тия глупости Харун дърпа Мелда от парапета, а Арас Еда  Close Мотивите за опита за самоубийство на Еда са си по-нормални от тези на Мелда. Макар че подобна проява говори за слабост, но Еда изживява много тежко нещата  Tired
За нея явно целият свят е Харун и не може да преживее,че го няма, защото е била разделена от него, но поне е знаела,че е жив. Според мен направо си се беше метнала, ако Арас не се беше появил. Tired
Колкото до погледа на Харун , той знае,че тя плаче за него, но му стана неприятно,че Арас я е запрегръщал, а и се чувстваше безсилен  Sad

# 489
# 490
  • Русе
Сценаристите и мен започнаха да ме вбесяват, какви са тия глупости Харун дърпа Мелда от парапета, а Арас Еда  Close Мотивите за опита за самоубийство на Еда са си по-нормални от тези на Мелда. Макар че подобна проява говори за слабост, но Еда изживява много тежко нещата  Tired
За нея явно целият свят е Харун и не може да преживее,че го няма, защото е била разделена от него, но поне е знаела,че е жив. Според мен направо си се беше метнала, ако Арас не се беше появил. Tired
Колкото до погледа на Харун , той знае,че тя плаче за него, но му стана неприятно,че Арас я е запрегръщал, а и се чувстваше безсилен  Sad

"Скока" на Мелда беше последния й рекет към Харун. Мелда игра "Ва банк" и ...загуби, разбира се!

# 491
  • Русе
Цял 4ас никой не е писал! newsm78 Кукли, къде сте? Rolling Eyes
В Русе отново се изля проливен дъжд с такива гръмотевици, 4е изклю4их компа. И при вас ли е така?

# 492
# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт