Тема Незабравима 199

• 32 044
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
# 496
благодаря на всички в този незабравим форум
вие сте изключителни хора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=584762.480

# 497
  • Русе
благодаря на всички в този незабравим форум
вие сте изключителни хора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=584762.480

Наталия, копирала си цялата страница 33 . Rolling Eyes

# 498
# 499
с компа съм на голямо вие
извинете ме

# 500

Благодаря на Ивва- Леман за светлината върху случващото се, на Златна рибка за субтитрите и на Боб за стиховете!
Пак се получава че отбора на злите е умен, предвидлив и бърз. А Арас даже един вестник не си купи да прочете. Даже децата на Ферда си купиха. Как Еда да има доверие на Арас, като той отдавна знаеше за Бату и нищо не направи, пък я обичал. Еда толкова обича Ямур пък в този момент и през ума и не минава какво ще прави детето без никого. Много набързо решава, че трябва да се самоубива - още не е изяснено нищо докрай и хайде през балкона?!

# 501
Благодаря на Ивва   bouquet и Леман   bouquet  за превода и субтитрите !  bowuu bowuu bowuu
На всички останали за прекрасните снимки и клипове!   bouquet Heart Eyes

# 502
# 503
Цял 4ас никой не е писал! newsm78 Кукли, къде сте? Rolling Eyes
В Русе отново се изля проливен дъжд с такива гръмотевици, 4е изклю4их компа. И при вас ли е така?

Леле Вени,сакън,не искам дъждове-в софийския ни вилает е все още слънчево! Grinning
А отсъствието си го наваксала със страхотни фотосесии!  bouquet
Дали ще ни изненадат с някое фрагманче преди почивните дни newsm78

Благодарности на Ива,Леман,Рекси за поясненията! Hug

# 504
Ивва,Леман благодаря ви   bouquet

Мокси,Елиа,Пепел от Рози чудесни стихчета  newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря ви и за красивите снимки  Hug Hug Hug

# 505
  • Русе
Цял 4ас никой не е писал! newsm78 Кукли, къде сте? Rolling Eyes
В Русе отново се изля проливен дъжд с такива гръмотевици, 4е изклю4их компа. И при вас ли е така?

Леле Вени,сакън,не искам дъждове-в софийския ни вилает е все още слънчево! Grinning
А отсъствието си го наваксала със страхотни фотосесии!  bouquet
Дали ще ни изненадат с някое фрагманче преди почивните дни newsm78

Благодарности на Ива,Леман,Рекси за поясненията! Hug
Незабравимке, в Русе е ЗАКОН около и по време на абитуриентските балове да вали, ако ще и 2 капки да паднат. newsm47
Фрагмент - утре. smile3521

# 506
Ивва,Леман благодаря ви   bouquet

Мокси,Елиа,Пепел от Рози чудесни стихчета  newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря ви и за красивите снимки  Hug Hug Hug

Здравейте дружина   Hug Heart Eyes За да не спамя се присламчвам към благодарностите на Диди .  bouquet  bouquet  bouquet
 Страхотна компания сте момичета .Благодаря ви !Обичам ви!! txtloves txtloves lovekiss lovekiss lovekiss

# 507
# 508
  • София
Еда-Арас след като я спаси

Е-моя е вината.Трябваше да  попреча на Харун още в началото.Трябваше да разбера,че се случва нещо лошо когато се върна отново.Можех да го спра.Не го направих.Не го направих,цялата вина е моя.
А-не бъди нечестна към себе си.От къде би могла да знаеш.Харун не би искал такава прогноза.
Е-погледнах го,само го погледнах.Усетих нещо в прегръдката му,но не го спрях.Нищо не направих.
А-от къде да знаеш?Харун вече е бил решен да отиде.Всичко се е четяло в очите(отчаян е бил).
Е-Ще умра с него.Но нищо не направих,само гледах.Той отиваше към смъртта,а аз единствено гледах.Оставих го да си отиде.Аз го изпратих на смърт

# 509
Еда-Арас след като я спаси

Е-моя е вината.Трябваше да  попреча на Харун още в началото.Трябваше да разбера,че се случва нещо лошо когато се върна отново.Можех да го спра.Не го направих.Не го направих,цялата вина е моя.
А-не бъди нечестна към себе си.От къде би могла да знаеш.Харун не би искал такава прогноза.
Е-погледнах го,само го погледнах.Усетих нещо в прегръдката му,но не го спрях.Нищо не направих.
А-от къде да знаеш?Харун вече е бил решен да отиде.Всичко се е четяло в очите(отчаян е бил).
Е-Ще умра с него.Но нищо не направих,само гледах.Той отиваше към смъртта,а аз единствено гледах.Оставих го да си отиде.Аз го изпратих на смърт

Благодаря Рекси  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт