Тема Незабравима 199

• 31 962
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Мен ме безпокои вечерната среща на кея на Еда и Бату! Бату пак ще изнудва нещо ???

# 632
  • Русе
До4акахме си първия фрагмент,ура!
Рекси, Исис - благодаря ви! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Би следвало кадрите да са объркани, не последователни. По- добре е Еда да не знае къде е Харун, защото Бату явно 4рез нея иска да стигне до него. В такъв аспект, на първо време,  оправдавам Мелда, да не й казва. Достатъ4но е Еда да знае, 4е е жив! Дано Мелда да го е извадила от болницата незабелязано. Praynig Praynig Praynig
Не ми харесва фамилиарното държание на Бату към Еда на кея! Гадина! smile3514
Дани, поздравления за стих4ето! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 633
Още нещо ми се върти в главата  newsm78
Бату беше тръгнал през нощта да търси Харун....какво го спира  newsm78 Щом на следващия ден следи Еда и Арас,значи не е успял да го открие предната нощ.Дали преместването е станало още тогава и след това той се насочва към Еда?Ако Харун се обажда от новата болница...то е ясно,че не успява да каже нищо...дали Мелда съобщава на сестра си къде е той...Аййй много въпроси,много неясна последователност.Някой много добре си върши работата със сглабянето на фрагментите.

Но едно е ясно:имаме 2 болници,едната с бели стени и другата с кафявите.Въпроса е кой,къде,в коя и кога се намира  hahaha

# 634
Рекси ,Исис , благодаря ви за фрагмента!   bouquet  bouquet  bouquet

Дани ,  bouquet  bouquet  bouquet

# 635
ПЪЛНЕЖ  smile3516  ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516

# 636
Е, по - тъп фрагмент не бях гледала, абсолютно нищо ново не се случва в новия епизод. Пак ще се разминат, пак Мелда държи Харун за ръчичка , пак Бату се развява с пистолетите, без никой да го забележи, Еда пак се дави у сълзи  Tired

# 637
  • Русе
ПЪЛНЕЖ  smile3516  ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516 ПЪЛНЕЖ  smile3516
С пълнежи - към финал! hahaha hahaha hahaha За 5 минути накрая вси4ко ще разрешат! smile3503

# 638
  • Русе
Олееееееееее!Според фрагмента , в асансьора са Харун и мед.екипа. Бату 4ака долу! smile3515

# 639
 Накрая до последния епизод ще останем 20 човека във форума всяка сряда  Mr. Green Mr. Green

# 640
Рекси   bouquet, Исис   bouquet,благодаря ви за фрагмента! bowuu bowuu bowuu
Еееееееееее, голяма почивка му дадоха на Хубавелко , улежа се 3-та серия! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 641
Рекси   bouquet, Исис   bouquet,благодаря ви за фрагмента! bowuu bowuu bowuu
Еееееееееее, голяма почивка му дадоха на Хубавелко , улежа се 3-та серия! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз това викам, да не съм го чула да се оплаква по предаванията  Laughing Laughing Outta Joint

# 642
  • София
Леко лирично отклонение от фрагмента  Mr. Green Mr. Green

Тюркян-Мелда
Т-защо дойде?С какво лице се явяваш на тази врата?
М- съжалявам,мамо,прости ми.
Т-Стореното няма извинение,няма такова.Къде е онзи убиец?
М-незнам,избягах от него.
Т-уби ли Харун?Истината ми кажи.И ти ли беше там,гледаше ли,а?
М-мамо,опитах се да му попреча,но не успях.
Т-Не успяла,а можеше да си играеш игри с живота на хората.Върви,отиваме в полицията,всичко ще обясниш,тръгвай.
М-мамо,много съжалявам.Аз не исках да се получи така.В никакъв случай не съм му помагала.
Т-толкова много ли мразиш сестра си?Както онзи убиец мрази  Харун и ти ли стана враг на сестра си ?Еда е в болничното легло,заради вас,заради теб.Щастлива ли си?Това ли искаше?
М-аз само исках да държа Бату далеч от тях.
Т-винаги ти вярвах.Вярвах и на лъжите,винаги бях до теб.Но сега разбирам.На сестра си стори ти най-голямото зло.
М-не е вярно мамо.Аз не му  направих нищо лошо.
Т-единствено го остави.Отнехте бащата на внучката ми.Оставихте детето сирак.
М-Мамо,казвам ти ,че не съм направила нищо лошо.
Т-млъкни.Не ми ли отговори.
М-мамо...
Т-Единствено в ума ми е Еда,писъците й са още в ушите ми.Оставихте дъщеря ми  с парче плат в ръцете,да прегръща ризата на Харун.Удряше Арас,защото е разбита(сломена).Господ теб...Нямам дъщеря като теб

# 643
  • Монтана
Рекси,много благодаря-за мен беше особено важно да разбера какво каза Тюркян в яда си на дъщеря си.Откъде черпи сили тази жена?За мен нейните думи са 1000% заслужени за Мелдавището!!!!Даже са малко!.............
 За Рекси-от все сърце и с огромна благодарност!

# 644
Рекси благодаря ти   bouquet
Много силни думи на Тюркян.И наистина й е малко на Мелда...

Общи условия

Активация на акаунт