Тема Незабравима 199

• 31 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Колко хубави колажи   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да не се повтаряме излишно...мнението ми за Мелда напълно съвпада с вашето.Жена,която не признава грешките си,която винаги обвинява другите за своето нещастие...жена неспособна да обича и да проявява разбиране,човечност.И тя се чуди на чий стан да пристане...определо не знае какво иска.Хем вълкът сит,хем агнето цяло....ама така не става  Naughty За Мелда никаква реабилитация...

# 706
# 707
# 708
# 709
# 710
  • Монтана
Хей,девойки,поспрете се!Или сте решили така приятно и бързо да преминем в юбилейната тема №200! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Мокси бе така любезна да ни я предостави по-рано този ден!Не знам дали Бату няма умора,но ние-със сигурност!щом вече 200 теми изписахме!Браво на нас!Да ни е честито!И да сме живи и здрави и да продължаваме да се ЗАБАВЛЯВАМЕ! newsm68 newsm68 newsm68 Hug Hug Hug Hug

# 711
# 712
Здравейте момичета . Hug Heart Eyes

Честит имен ден на един изключително духовит и даровит  Петко,Бганьо,Бейгън  или Константин   bouquet  bouquet  bouquet с пожелание най-вече за много здраве и късмет .  bouquet  bouquet  bouquet Честит имен ден на всички празнуващи! Весели празници момичета и момче. Hug

Рекси благодарности за превода и фрагмента . Heart Eyes
Дани поздравления за твойта неуморна муза.  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета пракрасни фтосесийки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes #Crazy #Crazy #Crazy  

# 713
Бизнес мама да ти е жива и здрава дъщерята .Утре абитурентка а пък до есента ти пожелавам студентка . Praynig Hug Heart Eyes

# 714
  • Варна
Ихааа, Рекси, страхотни колажи и снимки! #Crazy #Crazy #Crazy smile3517
Имах някакъв проблем със сървъра Thinking- не ме пускаше да вляза сума ти време, Crossing Arms ама аз се изхитрих и някак по заобиколен път съм тука! Peace
Мене вече ме загриза любопитството, какъв аджеба ще е тоя финал- без прецедент, хем щастлив, ама не съвсем...нещо като да, ама не?! Thinking
Като най- вероятно предположихме истинска сватба между Серхан и Йозлем. Но това не е прецедент в турски сериал обаче- в сериала " Опасни улици", главните герои Мурат- Уур Пекташ и Зейнеб- Гамзе Йозчелик, се женят наистина- и героите, и актьорите! Не знам дали сватбата, която дават в сериала е тяхната истинска, но факт е, че сватба има! Peace
Какво друго би могло да е? Thinking Преди доста време Вени беше предположила, че всичко, което гледахме досега би могло да е сън на Еда- от мига, когато припадна като дойдоха Арсланлъ, начело с Харун да искат Мелда! Това наистина ще е върхът- цял един сериал да се окаже само нечий сън- почти от самото начало, та до самия край! #Crazy Виж това вече си е прецедент! И в последната серия да покажат как се развива всичко в действителност- Харун се жени,  влюбен в Мелда и тя в него, а Еда се самоубива в бунгалото на Ава или заминава както беше решила преди да я спре Толга и да се забърка великата каша, която гледаме втора година! ooooh!
Или пък нещо съвсем, ама съвсем друго? Thinking
Извинете ме, с двата крака съм във филма и гледам прекалено много сериали! Peace

# 715
# 716

Момичета  желая ви лека нощ   smile3524 и дано утре ни пуснат поне снимчици или резюме

# 717
  • Варна
И продължавам с безумните си предположения Peace- моля, не ме бийте!  boo newsm43
Да речем да видим сватбата на Харун и Еда в последния епизод и после други сватби- как госпожиците Енвер или Ендер- не съм сигурна за името, ама знаете за кого говоря и Йълмаз стават съответно госпожи Яваш и Алтънкая! Shocked Shocked Shocked Това вече ще си е чиста проба прецедент- невиждано и нечувано досега! #Crazy #Crazy #Crazy
Боже, какви ги пиша само! smile3555 Peace

# 718
Рекси  bouquet, Дори  bouquet, прекрасни колажи!
Ох , Дани, гледала съм мексикански сериал, който целия се оказа сън на главната героиня , дано ''любимите'' ни сценаристи не са го гледали. Praynig Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 719
И продължавам с безумните си предположения Peace- моля, не ме бийте!  boo newsm43
Да речем да видим сватбата на Харун и Еда в последния епизод и после други сватби- как госпожиците Енвер или Ендер- не съм сигурна за името, ама знаете за кого говоря и Йълмаз стават съответно госпожи Яваш и Алтънкая! Shocked Shocked Shocked Това вече ще си е чиста проба прецедент- невиждано и нечувано досега! #Crazy #Crazy #Crazy
Боже, какви ги пиша само! smile3555 Peace
Ние с Деската (reksi) вече взехме фамилиите , така че го отпиши като вариант  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт