Отговори
# 75
Да се запиша и аз в новата тема.  Simple Smile
Нашето тържество ще е на 26. А на 31 - всеобща родителска среща в училището.

# 76
Здравейте мами на бъдещите първолачета!
На нас също ни предстои да сме първи клас от септември Simple Smile Но се чудя до тогава как да уплътня времето на дъщеря ми с нещо полезно и приятно Confused Цялото лято ще е в София . Знаете ли за някакви летни курсове, които да са в помощ на бъдещите първолаци?? Надявам се да ми помогнете с идеи  newsm78

# 77
Момичета, за кои у-ща става въпрос за препитването(ако не е тайна)?

доня КОПРИВА  и ние днес подадохме, пратих нашият татко да види дали вече приемат, тъй като ни го дадоха удостоверението и се оказа, че вече приемат , за 51 во става въпрос(мисля, че и вие в същото кандидатсвате),Преди на сайта на училището  пишеше , че на 31 ви започва записването, сега гледам са го махнали.Не мога да разбера защо толкова късно ще излезнат резултатите само...

# 78
Нашето тържество ще е на 30 или 31 май, още не са решили. А мен ме хванаха да събирам пари за подарък на госпожите и за почерпка за децата. Вие правихте ли подаръци на госпожите, и какви са, дайте поне идеи  newsm78

# 79
  • Страната на чудесата
Правихме Tiredподаръци, някакви комплекти Сваровски.Едната госпожа 4 години ни пили колко харесва Сваровски(по повод на това, че едната майка работи в магазин Сваровски, та нямаше накъде...)

# 80
  • София
 Laughing
И нашите мами бяха купили някакви колиета със сваровски... Не ги видях, но казаха, че били хубави. Дано и госпожите си ги харесат...

# 81
Здравейте мами на бъдещите първолачета!
На нас също ни предстои да сме първи клас от септември Simple Smile Но се чудя до тогава как да уплътня времето на дъщеря ми с нещо полезно и приятно Confused Цялото лято ще е в София . Знаете ли за някакви летни курсове, които да са в помощ на бъдещите първолаци?? Надявам се да ми помогнете с идеи  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573439.0

# 82
  • в един топъл дом
Здравейте  Hug Сега открих тази хубава тема. Малкият ми син на есен ще е първокласник. Тържеството под формата на открит урок в ДГ ще е 31.05. с родителите. А на 30.05 ще имат купон в градината - ще са маскирани с костюми на любими герой, поръчали сме голяма торта, балони, музика, танци. За двете госпожи и за леличката сме купили подаръци - сребърен комплект от три части: колие, гривна и обици. Предходният им випуск са им подарили златна висулка за колие - икона на богородица. Гледам, че и трите си я носят, просто обичат бижута, затова избрахме това.

# 83
  • Пловдив
И нашите подаръци са комплекти Сваровски, но 4 на брой- има и за директорката на градината. тържеството ще е на 26.05 в ресторант.

# 84
Deja Vu ние също сме за 51-во. Живеем срещу училището. Вие писали ли сте при коя учителка искате да бъде детето?

# 85
Лелеее, влюбих се в тези раници Скаут, от Май тойса, кой ме накара да гледам, сега ще ги сънувам...

# 86
Deja Vu ние също сме за 51-во. Живеем срещу училището. Вие писали ли сте при коя учителка искате да бъде детето?

Мъжът ми днес е записал при Делиева, казали са му , че първо приемат с предимствата като вашият случай, после другите като нас. Аз там се надявам само, че сме едни от първите се записали с номера, та ако остане някое друго място, имаме някакъв шанс....

Ние на госпожите общ подарък правим, до колкото знам, ще им взимат часовници и ще ги гравират от вътре.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 17:37 от Deja Vu

# 87
  • в един топъл дом
Да, ние писахме името на госпожата на заявлението. Тя води в ДГ часове по английски език и сина ми много я харесва.  След като разбрахме, че ще бъде на 1 клас в избраното училище, веднага решихме  да го запишем в нейния клас. Така прехода от ДГ към училище  няма да е толкова стресиращ за детето, защото вече я познава.

# 88
Момичета, за кои у-ща става въпрос за препитването(ако не е тайна)?

доня КОПРИВА  и ние днес подадохме, пратих нашият татко да види дали вече приемат, тъй като ни го дадоха удостоверението и се оказа, че вече приемат , за 51 во става въпрос(мисля, че и вие в същото кандидатсвате),Преди на сайта на училището  пишеше , че на 31 ви започва записването, сега гледам са го махнали.Не мога да разбера защо толкова късно ще излезнат резултатите само...

Да, за там сме и ние. Аз изтормозих нашата директорка да ми го даде по-рано, вчера го взех и днес отидохг по друг въпрос, то пък се оказа, че и това мога да свърша.

Иначе, оказа се, че редът на подаване е последното нещо, което ще гледат там. Измислили са точкова система по местоживеене и месторабота на родителите.

# 89

Мъжът ми днес е записал при Делиева, казали са му , че първо приемат с предимствата като вашият случай, после другите като нас. Аз там се надявам само, че сме едни от първите се записали с номера, та ако остане някое друго място, имаме някакъв шанс....

Ние на госпожите общ подарък правим, до колкото знам, ще им взимат часовници и ще ги графират от вътре.

Мислех, че сме съседи.  Laughing
Аз имам притеснения дали ще стигнат и за нас местата. Това се жалех, че не съм подавала молба никъде другаде.

Раниците са страхотни. Ама и цените им са  Shocked
Днес купих маратонки за физическо - предпочитат с лепенки - в Интерспорт в МОЛ-а на Стамболийски - по 1 модел на Пума и Найк са по 39.90 лв, намалени от 59.90.

Общи условия

Активация на акаунт