www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • StZ
tinydeal, няма български езек в списъка с езици....иначе бих го променила  Tired

# 166
  • София
Благодаря tinydeal. Да, точно това искаме - да бъде подобно на Nokia N97. Много добре изглежда, дано имаме късмет да работи добре.  Simple Smile

# 167
Благодаря Ви , момичета, за отговорите. Ясно ми е вече   bouquet

# 168
@zorni4ka Може би само това, което pepina1965 каза, вариант, който сте получили не се включват българските. Sad
Ако е така, тогава ще трябва да го изпратите обратно към нас за актуализация.

@Ros@linda  Надявам се да е така. Simple Smile

# 169
Здравейте сега и аз искам  да попитам нещо newsm78
Имам 2 пратки с проследяващи номера на едната номера ми показва

7/15/2011 1:53:00 PM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
7/18/2011 4:04:00 PM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Insert item into domestic bag       

Тази пратка не трябва ли вече да е при мен защото днес получих пратка която е влязла на 19-ти в България и същия ден  била пратена към мен newsm78

# 170
  • Испания
След такова съобщение аз лично съм чакала по 5-6 дни, докато го придвижат от София и премине през митница- до нашата поща. По-бързо пристигаше от Хонг Конг до София. Дано и сега не е така -днес е пратено моето от Хонг Конг,чакам го да цъфне в Бг пощи...

# 171
Направих поръчка на 17,07 и още не е шипната.Колко дни долу-горе чакате?

# 172
  • Испания
Поръчката направих на 15,07,-на 18,07 получих мейл че е шипната,на 19,07-вечерта се отрази в пощите на Хонг Конг .

# 173
  • София
Аз също поръчах вчера и преди 5 минути получих имейл с такинг номер   love001
Много съм доволна, че така бързо работят.

# 174
Благодаря pepina1965    bouquet
Ще изчакам още ден-два и ако няма развитие ще им пиша да ми вращат парите.
А иначе днес поръчах ел.цигари-да видим тях дали ще пратят и какви ще са  Grinning

# 175
След такова съобщение аз лично съм чакала по 5-6 дни, докато го придвижат от София и премине през митница- до нашата поща. По-бързо пристигаше от Хонг Конг до София. Дано и сега не е така -днес е пратено моето от Хонг Конг,чакам го да цъфне в Бг пощи...
Дано да е така ,защото все пак на 15 е влязла в България а още не е при мен

# 176
  • StZ
@zorni4ka Може би само това, което pepina1965 каза, вариант, който сте получили не се включват българските. Sad
Ако е така, тогава ще трябва да го изпратите обратно към нас за актуализация.

@Ros@linda  Надявам се да е така. Simple Smile
tinydeal, не искам да го връщам, защото сега си работи........а ако мине разстоянието още два пъти  ooooh! не ми се мисли, а и както казва големият ми син "ако му сложат БГ език може да го шашнат"  Crazy
та ще си го полвам така.........само дето не можах да намеря от къде се променя и регулира звъненето  newsm78

# 177
И мен много ме интересува това.На нито един китайски телефон до сега не можах да сложа песен за звънене във формат mp3 от картата памет,а на всеки телефон в сайта им пише че поддържат мр3 песни

# 178
  • Ямбол
Аз в моя си сложих,тоест каквото имах на Сим картата в стария апарат,си го пускам и в този

# 179
@zorni4ka
Моля, опитайте да настроите телефона, като след:
General-Profiles-Normal
Можете ли да намерите настройките на мелодия там?

Общи условия

Активация на акаунт