www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте
7/21/2011 10:01:00 AM   BULGARIA   SVILENGRAD - MITNITZA   Receive item at delivery office (Inb)      
7/21/2011 10:09:00 AM   BULGARIA   SVILENGRAD - MITNITZA   Send item to domestic location (Inb)

Искам да ви попитам,това означава ли че трябва да ходя до там да си взимам пратката или ще ми я пуснат по пощата.За пръв път ми е и незнам какво да правя в случая.Ще се радвам ако някои помогне Simple Smile

# 181
  • Испания
Send item to domestic location -това според мен означава че е отпътувала към теб-съответния град или поща.Ще получиш известие така или иначе .

# 182
Момичета,моята мишка вчера след обед са я пуснали,а днес и ел цигарите .Обаче аз ги пуснах без проследяване,та да попитам по бавно ли идват и имате ли случай да не сте ги получили.

# 183
Аз си поръчвах мишка без проследяващ номер
получих я за седмица седмица и нещо.
Но пък сега не знам какво става с тази моя пратка още не съм получила известие, че е в моя град а е влязла на 15 в България и на 18 пратена към моя град.Как е възможно все още да не е при мен.Започвам да се притеснявам Sad
Вие бихте ли споделили по колко време пратките ви идват във вашия град след влизането в България newsm78

# 184
С номера провери в пощата най-добре...може някой заспал служител да не си е свършил работата.

# 185
  • Испания
Аз си поръчвах мишка без проследяващ номер
получих я за седмица седмица и нещо.
Но пък сега не знам какво става с тази моя пратка още не съм получила известие, че е в моя град а е влязла на 15 в България и на 18 пратена към моя град.Как е възможно все още да не е при мен.Започвам да се притеснявам Sad
Вие бихте ли споделили по колко време пратките ви идват във вашия град след влизането в България newsm78
И при мен беше така,за три дни пропътува от Хонг Конг до София,а после я чаках 5-6 дни от София до моя град,тогава ми обясниха,че митничарите носели пратките два пъти  седмично  Mr. Green,бях бясна.Да видим сега как ще е ,че си чакам телефончето  Crossing ArmsНо нищо не ти пречи да провериш в пощата  Peace
Момичета,моята мишка вчера след обед са я пуснали,а днес и ел цигарите .Обаче аз ги пуснах без проследяване,та да попитам по бавно ли идват и имате ли случай да не сте ги получили.
Различно,някои дребни нещица са ме изненадвали за десетина дни,но някои са се бавели по месец и нещо  Whistling И аз получих електронни цигари преди време-бях много ентусиазирана в началото,но сега дори и не знам къде са  Twisted EvilНа всеки два-три часа трябва да ги зареждам,което адски много ме дразни,а и филтърчетата са скапани,абе китайска му работа,моите бяха от най-евтините  Laughing

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 18:29 от pepina1965

# 186
Олеле и пратката ти в митницата ли беше.
Сега и за се чудя дали и моята не е в митницата SadНо ако беше в митницата нямаше ли да е със статус като на по горния потребител Simple Smile

# 187
Различно,някои дребни нещица са ме изненадвали за десетина дни,но някои са се бавели по месец и нещо  Whistling И аз получих електронни цигари преди време-бях много ентусиазирана в началото,но сега дори и не знам къде са  Twisted EvilНа всеки два-три часа трябва да ги зареждам,което адски много ме дразни,а и филтърчетата са скапани,абе китайска му работа,моите бяха от най-евтините  Laughing
и моята е от най-евтините  Laughingаз и не очаквам много,но да опитам.

# 188
  • Испания
Олеле и пратката ти в митницата ли беше.
Сега и за се чудя дали и моята не е в митницата SadНо ако беше в митницата нямаше ли да е със статус като на по горния потребител Simple Smile
Всички пратки минават през митница  Naughty Не знам как ги разпределят кое за поща,кое не.Моята митничарите я бяха занесли в пощата,а на бележката бяха изчислили да платя ДДС върху посочената на пакета сума -в случая 23 долара -платих в пощата ДДС-то -около 7 лв и такса от 1,50  Peace Не съм ходила в митница  Hug А иначе телефонът ми беше за 68 долара,но повярваха на упоменатото върху пакета,не са ми искали ф-ри и т.н.

# 189
Оффф не знам просто
също имам и няколко пратки дето на 19 са влезли в България и те още на са при мен. ooooh!

# 190
  • StZ
@zorni4ka
Моля, опитайте да настроите телефона, като след:
General-Profiles-Normal
Можете ли да намерите настройките на мелодия там?
Hug Благодаря, tinydeal!
Нерих ги, но утре ще си поиграя за да не будя спящите вече  Heart Eyes

# 191
tinydeal много ви моля вече като пращате пратки до България
пишете че струват по малко от 15 долара
защото сега аз трябва да платя още 12,80 на митницата
Просто си запишете някъде и когато пращате пратка до България на пакета пишете че струва 15 долара Simple Smile

# 192
  • София
PETINKA_1970
В сайта, когато си правиш поръчката по време на етапа на плащането с Пейпол излиза едно поле, в което може да се напишат допълнителни препоръки за това дали искаш да се пише ниска цена на пакета например, или ако е телефон да има меню на твоя език и други такива неща. Аз така си направих поръчката и си написах изискванията. Сега очаквам да пристигне, да видим как са го пратили. Предполагам, че се съобразяват с това.

# 193
Пиши като си получиш пратката да видим какво са направили
А някой има ли пратки който са влезли на 19 в България
Понеже имам 4 пратки влезли на 19 ,а още не са пратени към моя град и се чудя сега минават и те през митница и ще трябва да плащам още или просто ги обработват за да дойдат до моя град
или след като пратката бъде пратена към моя град тогава пишат тези пари
защото тази пратка която ми пристигна сега беше влязла на 15 в България на 18 пратена към мен и чак днес получих известие да ида да си заплатя сумата понеже тези митничари носели пратките сао 2 пъти в седмица
та мисълта ми е може ли това забавяне на пратките ми който са влезли в България на 19-ти  дали се бавят понеже сега им надписват още парички да плащам или просто това си е стандартна процедура като пише ,че не са пратени към моя град

# 194
 В Пловдив откъде си вземате пратките - от митница или поща, има ли мито - харесала съм два часовника за около 35-40 долара? Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт