www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 605
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Ямбол
Ами до София е пристигнала,щом и ти си от там,значи утре може да си я търсиш в районната поща -ако е на  ниска стойност,или в централна поща,при по-голяма сума.

# 361
  • София
Никид  Hug Незнам защо втория ред си го преведох, че е отворен пакета и помислих, че ще го проверяват Party

# 362
Привет, скоро не съм се разписвала. Да се отчета че досега каквото и да съм поръчвала винаги ми е пристигало до максимално 2 седмици. Предимно часовници и аксесоари за телефона си взимам. Взех си една калъфка за телефона и тъй като е пластмасова дойде счупена, писах в критиката под снимката че е счупена и ме накараха да пратя снимка и да избера дали да ми върнат парите или да си поръчам друго. Бързо реагират. Поне при мен) Като цяло за боклучките които продават съм доволна.

# 363
  • Карлово
Някой поръчал ли е PSP с устройство за диск?

Ако може линк! Praynig
А и игри с БЕН ТЕН.

# 364
Аз пък искам да питам някой дали е поръчвал електронна книга и съответно да даде мнение и препоръка.

# 365
Момичета,на 6 септември ми е изпратена поръчка от сайта,днес получих известие от пощата за малка пратка.Възможно ли е да е пристигнала толкова бързо?Друго по принцип не чакам....
И още един въпрос,някой поръчвал ли е това :http://www.tinydeal.com/43-resistive-touch-screen-google-android … 4g01-p-39824.html?

# 366
Привет, скоро не съм се разписвала. Да се отчета че досега каквото и да съм поръчвала винаги ми е пристигало до максимално 2 седмици. Предимно часовници и аксесоари за телефона си взимам. Взех си една калъфка за телефона и тъй като е пластмасова дойде счупена, писах в критиката под снимката че е счупена и ме накараха да пратя снимка и да избера дали да ми върнат парите или да си поръчам друго. Бързо реагират. Поне при мен) Като цяло за боклучките които продават съм доволна.
В сравнение с фокалпрайс,наистина са много бързи.Имаше продукт,който не беше наличен от поръчката ми и ми върнаха парите в сметката буквално за часове.Докато при фокала чаках да анулират поръчка близо седмица,понеже от 4 артикула 3 не бяха налични.

# 367
  • Ямбол
да,последно врене и аз си получавам доста бързо нещата до 13 дни пристигат

# 368
Много искам да благодаря на никид и официално Simple Smile) Много отзивчив човек Simple Smile

# 369
  • Ямбол
моля,моля
  Embarassed

# 370
  • Пловдив
Някой да знае от къде минават пратките за Китай

опитвам се да проследя моята RI063721905BG но от няколко дена нищо ново не излиза в БГ пощи

http://www.bgpost.bg/?cid=176 после къде да проверявам  newsm78

# 371
  • София
Хееелп!!!  Praynig
Моля ви кажете ми къде да видя номера за проследяване на поръчката. Никъде не мога да го намеря, а са ми пуснали мейл, че поръчката ми е тръгнала, ама къде да търся тозин номер

# 372
  • Ямбол
ralfi76,ако нямаш тракинг номер,няма как да се проследи.

# 373
  • София
ralfi76,ако нямаш тракинг номер,няма как да се проследи.

Ама от къде трябва да го търся този тракинг номер. Като си вляза в акаунта на поръчките ми излиза един  "Track & Trace"-бутон, който преди не ми беше активен. Като кликна на него ме праща да си проследя поръчката, но ми иска този номер, който девойките по нагоре цитират напр:
проследя моята RI063721905BG

Този номер къде да го видя

# 374
  • Ямбол
мила,такъв номер пращат на мейла,след като изпратят поръчката(обикновено до 2-3  дни),но само при по-високи стойности на поръчки или заплатено за такъв номер при поръчването още.
Тоест с 2 думи,ти вероятно нямаш и не можеш да го вземеш от никъде

Общи условия

Активация на акаунт