Зъбки като броеница АПРИЛчета редят в редица - 15

• 36 848
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Честит празник на всички дечица!!! Да растат здрави, весели и обичани!!!

Направихме и ние прощъпулник. Емо ще го правим или архитект или зъболекар Simple Smile Май повече  клони към второто..

# 151
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА И НА ТЕХНИТЕ ПОРАСНАЛИ РОДИТЕЛИ, НО ЗАПАЗИЛИ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ !!!

Моите, големите днес ще танцуват пред общината,  та ще се включим в тамошния празник, а после мощна група от деца, майки и татковци ще направим импровизирана кръчма.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Или, и двете са добри и доходоносни най-вече !  Mr. Green
Тини- Мини и Леа правеше муцки на киселото мляко, ама я залъгвам с по 1-2 б-ти на Плазмон вътре, че да не слагам захар. Иначе давам на Хармоника, ако не се докопам до био магазина на Балев давам Елена и Елена + ( с пробиотици уж).
Чудя се докога да и давам АМ. Сега пие сутрин 180 мл и вечер 180-210. Дали да го сменям с кисело. Притеснението ми е дали Цвети не надебеля от това АМ, дето го пиеха до 3.5 г., ама тя докато го пиеше беше слабичка , а почна да качва като стана на 4 г. От друга страна и сестра й пиеше наравно с нея, пък е слаба.  Rolling Eyes ще го умувам до наесен.
Галя,Данче ще ме убиете с тия Плами и Цвети, явно много съм ви напълнила главите с техните приключения .  Crazy Whistling Embarassed
Вчера си взеха поредните дипломи от завършено ниво на английския - много съм горда. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За друго може да не ги напъвам толкоз, ама за езиците ще се боря със зъби и нокти. Засега им прави кеф, та не се намесвам драстично. Записах ги и на даскало. ooooh! ooooh! Утре съм на род. среща, абе край няма.
Весел празник, че номер три ще си обърне гърнето. Mr. Green

# 152
Здравейте!Честит празник и от нас на всички сладурки и сладурковци! Пожелавам и да растат усмихнати,безгрижни и с уверено да тичат по детските площадки! baloni

# 153
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте, не знам коментирали ли сте, но тъй като ви поизпуснах малко да ви питам - моята Анни казва само "айде", "дай", и ако и повтарям "тата", иначе срички "та", "ма" и много съчетания от гласни звуци, има ли и други малкоговорещи бебчета или да се замислям да я водя на лекар, иначе с всичко останало мисля, че се развива нормално за месеците си, но братовчедката на майка ми е бивша акушерка и фелдшерка и я питала говори ли Анни, и след това казала, че се притеснява, че не казва спокойно мама, кака, тати, баба, и че й влияел компютъра явно, а тя не стои пред него, никой не я слага пред него, не гледа и телевизия, освен реклами, и сега не знам да се притеснявам ли или не

# 154
Здравейте,
и  аз да се похваля , че вече не кърмя , малко ми е мъчно , но пък всички спим нормално вече Simple Smile
Искам да благодаря на tabu за помощта   bouquet
И мен ме интересува живо въпроса за възглавниците, какви , кога се слагат, имам чувството , че на малкия вече му е неудобно без.
bibi браво на твоите госпожици за английския  и аз съм на мнение , че без език не може Simple Smile
milli_vanilli благородно ти завиждам за моренцето и аз чакам нашето, между другото как е времето вече там newsm78

По въпроса за киселото мляко , то ни е заместител на кърменето и малкия много го обича, давам го почти всеки ден.
И накрая Честит празник на всички дечица и приятно изкарване на всички!

# 155
здравейте, не знам коментирали ли сте, но тъй като ви поизпуснах малко да ви питам - моята Анни казва само "айде", "дай", и ако и повтарям "тата", иначе срички "та", "ма" и много съчетания от гласни звуци, има ли и други малкоговорещи бебчета или да се замислям да я водя на лекар, иначе с всичко останало мисля, че се развива нормално за месеците си, но братовчедката на майка ми е бивша акушерка и фелдшерка и я питала говори ли Анни, и след това казала, че се притеснява, че не казва спокойно мама, кака, тати, баба, и че й влияел компютъра явно, а тя не стои пред него, никой не я слага пред него, не гледа и телевизия, освен реклами, и сега не знам да се притеснявам ли или не
хич не се връзвай на лели и тем подобни,и моя не ще да говори и какво от това,та те са само на една годинка,ако го сравнявам с брат му той е като мен плямпало,на моменти чак ме подлудява,но малкия е друг тип метнал се е на чичо си който е проговорил на 3 г.

# 156
Myriam,ай стига бе  ShockedНаистина ли се притесняваш за това  Rolling EyesМисля ,че няма причина за трввога ,все още са много малки  Rolling EyesПетьо също не е от най-приказливите ,определено разбира някои неща ,но са приказки и дума да не става.Знае само следните "думички" - ко-ко (така вика на всичко що е пернато ,включително и на пауна в зоопарка Crazy), "ба,ба" - това трябва да е бау бау,казва го на кученцето  и разбира се Ам,Ам...друго - НИЩО !Но не се тревожа ,въпреки че и мен постоянно ме тормозят с разни въпроси "Как се казваш ,на колко си години ,...." ОЩе малко и ще ме питат защо не съм го научила на коя улица живее Laughing
Другото интересно при нас е ,че много бръмчи при вида на всякаква кола ,мотор ,колело и влак дори hahahaМного е смешен ,целият става в лиги hahaha
Кисело мляко трудно се приема и при нас .Сега уж давам едно домашно ,аз купувам от една баба и свеки го подкваси ,но е много гадно  Sick

# 157
Честит празник на дечицата ни! Нека бъдат здрави, а детсвото им изпълнено с весели игри!
Възглавница не слагам още, а и не бързам. Той ще си покаже кога му е необходима. Големия го познах, когато започна да си прави едно одеалце на топка и да си го слага под главата ( беше на две годинки и девет месеца).
Пясъчници, тревички където поиска там ходи. Не мога да си представя да го ограничавам точно в периода, когато светът му е най-интересен.
Myriam малко странно ми стана като прочетох притеснението ти относно говоренето. На мен лекар преди време (интересувах се за големия син) ми е казвал, че преди три годинки на детето няма място за притеснение. Моят много бърбори, но единственото разбираемо е бау бау (като види куче), ам ам (като иска вода или нещо да яде), мааааааама (когато му изчезна от полезрението). Даже мисля, че много говори Laughing Обаче абсолютно всичко разбира. И е голям хитрушко Laughing
Bibi мойто голямото още пие мляко вечер Laughing. На мен теориите за напълняване от ам(и от друго място съм ги чувала и то за конкретна марка) са ми малко фантастични. Ама знае ли човек. Борис доста ам пие, вечер преди сън (240 мл с 8 лъжички Shocked), сутрин в 5 (180-210) и преди обедния сън за приспиване си иска ( около 130-150). Доста е, ама като си го иска нека пие. Кис мляко не му харесва.
Спи с боди с къс ръкав и завит само с чаршаф (ама тук са големи жеги напоследък).
qest аз само споделих опит  Hug

# 158
Честит Празник мили сладуранковци! Бъдете живи и здрави и винаги носете детето в себе си!!!

ние също не търпим възглавници, или по-точно винаги е легнал отгоре й, като я прегръща с две ръце. притеснявам се да не се изгърби, че той рядко спи по гръб.
яде всичко, само кремчетата от кухнята нещо не ги долюбва. направо като ги види и му се повдига. рядко успявам да притикам някоя лъжичка.

гали също не е от най-приказливите. има моменти дето си мълчи и си играе с часове без да му чуя гласа, с изключение на мрънкането за БИБАТА. ей тая биба ще е голям проблем, ама за сега какво да правя, като ми ревне и я давам.

много се радва на коли, кучета и гълъбчета, направо се извива в количката да ги проследи къде са отишли.
напоследък ми е кривичък, особенно докато го вкарам сутрин в количката и го вържа с коланите, направо съм вирвода цялата. то голям рев, тръшкане и като тръгна с количката млъква за секунда и се ухилва. е това ако не е инат не знам какво е.
вече е много по-стабилен, но продължава да бяга, все още не върви бавно и съм постоянно след него

ето сега се събуди и си бръмчи от половин час в креватчето, но не се показвам, щото веднага ще почне да протяга ръце и да мрънка.

хайде цунки от нас и отивам да се глася за второто излизане след малко.

лек и приятен ден

# 159
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ  СЛЪНЧИЦА !!!! ПОЖЕЛАВАМ ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ!!!!

Кисело мляко яде на Боженци от 2%, даже вече от около седмица вечерно време пие кисело мляко вместо АМ. Някяк си сам се отказа от АМ изпива 60 мл АМ и после около 100 мл- кисело, незнам дали ще се задържим така. Иначе през деня не пие АМ.
С махането на памперса - ходим на гърне и се опитвам да махна и памперса. Пускам го по гащички, но засега единствения знак който ми дава е, че в момента на правенето поглежда надолу и в следващия момент вече е мокър. ама няма да се отказвам решила съм това лято да се преборя с това Rolling Eyes
Пясъчник и треви - ходим навсякъде Rolling Eyes даже днес паднахме в една локва. Казах му - не минавай през локвата, и той бърза да ме послуша в кавички и ей на, нищо ни няма преобличахме се на улицата  Embarassed прощъпулник ни предстои ама не остава време  Rolling Eyes
Думички - казва стандартните - мама, тати, баба, дядо, дай, Бу - което е и за куче и за кола, иначе на бебешки език постоянно плямпа нещо като сме вкъщи, навън е по-тих и срамежлив. Но  има време всички ще проговорят и проходят, когато тогава. аз въобще не се връзвам на тетки и баби
Възглавница още не ползваме, но мисля да взимам някаква, ще следя какво пишете Simple Smile
Ох и аз чакам морето през юли с нетърпение, а август на планина, а до тогава ще ни мори софийската жега и тва си е

# 160
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА!!!!!!!

# 161
Честит празника на всички дечица.Да растат здравички.
Ние днес цял ден сме по улиците-от 9,30 до 17,30.Голямо скитосване си беше.Ходихме на центъра имаше балони и шапки за децата,не се размина и без подаръци естествено.Беше много весело,бяхме общо 4 майки с бебета.
И сега заслужено си почиваме Laughing
Чао засега

# 162
Честит празник,мили деца! Растете весели,засмени и едно прекрасно и безгрижно детство ви желая!

днес по някое време ви прочетох,ама забравих какво се случва,ще се върна да опресня и идвам да се включа Blush

# 163
ОЩе малко и ще ме питат защо не съм го научила на коя улица живее Laughing

Данче ще ме умориш  Joy Joy Joy

# 164
  • София
Myriam не мисля, че имаш основания за притеснение  Hug. Има деца, които проговарят и на 5 години, а нашите шушулки са още мънички.
Пясъчника го открихме наскоро и е голямо щастие, вече имаме кофичка и лопатки и ринем с кеф.
Възглавница имаме и на чико и една друга. Стоят от двете страни на леглото, защото Али обикаля цяла нощ и се върти между двете  hahaha
Киселото мляко е на почит у нас. Днес и направих и айрян, правеше страшни физиономии, но си го изпи  Mr. Green
За АМ и аз съм чувала че се пълнее и по точно от аптамила. Каката ни го пиеше като малка, но не съм сигурна дали е допринесло за пухкавосттта и. Иначе и тя до 3-4 г. беше доста слабичка. Ноо това лято ще се вталяваме всички  Wink Сега отивамеда проверим за столче за колело и ще ходим всяка сутрин да караме с каката и Али зад мен  Mr. Green
В градинката срещу спортната палата Виваком сложиха детски фитнес уреди и е голяма веселба и днес ще откараме някой час там  Wink
Хайде изчезваме навън, докато е хлад  Hug Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт