Първо да почерпя
Днес каката ни стана на 10 години 

Али се размина с антибиотика. Купихме си го, но с решението да изчакаме още два дни и за радост тя се справи
Още има малко сополки, пръскам Стеримар и давам противоалергични капки. Вечи щъпурка навсякъде и не дава да я държа. Ходихме да се ровим в пясъка и мноого и хареса, сдобихме се с две кофички и редовно ще ходим да се мърляме divogan браво за памперса

anni2002 ако минеш през София, надявам се да се видим

Мляко купуваме Верея прясно 3,6, кисело 4,5. Али яде всеки ден кисело, а прясно ако и правя мляко с грис, или в десертите от кухнята.
Макарони - кус-кус не и допада, за моя изненада страшно и харесаха макароните които са като спирали. Бях правила за нас и тя си поиска. На сутринта и сипах в чинийка и я оставих в столчето да си ги яде. Не съм ги рязала или пасирала, пък са доста дълги.
Спи с олекотено юрганче с калъфка, но през нощта е предимно отвита.
Плодове давам в кисел за следобедна закуска, ако някой яде и тя си поиска или вечер ако откаже другото хапва банан.
И целия плаж почва да ме гледа с досада, все едно - аре бегай с тва ревливо дете, че ни разваляш кефа

Малкия си иска и това е! Биберона така и не захапа - дори вода пием с лъжица. Направо не знам как ще я караме и докога така...
Иска ми се лятото да махнем пампите, че в жегата много ще се запарва, но с тези наши успехи с гърнето просто не знам как ще стане. Дивоган вие как постигнахте тези впечатляващи резултати?!?!? Браво на вас!!!
А Лактана 3 е с вкусове на ябълка, портокал и банан и естествено много го харесва. Отначало го пиеше в обикновена чашка - с биберон хич не искаше, после в чашка с клапа, и сега си го пие и от биберон, че става най-бързо. /от трудното към лесното/. 

Знам, че е неизбежно и децата много ги обичат, но засега гледам да го водя на градинки без пясъчник, така и така навсякъде му е интересно все още.
А плодовите млекца на Хумана ги лапа като хала, но на обикн. кисело мляко се мръщи яко и не иска, уж опитах различни марки. Само с айрян остава да пробвам. АМ Фризо 3 също не иска, а то е с такъв страхотен вкус на ванилия. 

Да видим кога ли ще наритам някого.