Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 311
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Според мен епизода не беше лош, но не ме впечетли особено. Имаше и готини моменти, много ми хареса Оуен като се представи на пациента, който удари или Ейвъри като каза на Бейли защо не може да помогне и после за какво се оказа, че е този доктор. Laughing Ама ако можеше да ги дават всичките по-дълго време на къщата на Дерек...голи до кръста... Embarassed Ех, много се размечтах май. Grinning

# 691
и аз нито се разплаках, нито настръхнах, но този епизод беше друг. сякаш по-философски, поне според мен. хем да видим, че и мъжете са хора, хем това feel the joy на ексшефа наистина показва мъжката философия, начина им на виждане на света. не знам, сигурно трябва да я гледам пак...

# 692
  • Ню Йорк
Хареса ми епизода, особено се смях с Оуен и буйния пациент  Laughing
Нещо Бейли ме дразни от началото на сезона, че и до сега. Винаги ми е била любимка и не мога да разбера Шонда защо така се опитва да и промени образа  newsm78

# 693
Хареса ми епизода,но не беше това,което очаквах.Все пак беше различен и хареса начина,по който представиха гледната точка на мъжа в началото и в края.Готино беше,че всички мъже се изредиха да говорят зад микрофона  Mr. Green Peace

# 694
Серията беше супер представена. Точно представиха мислите на един мъж, мястото където да "изпуснат парата" и как си помагат взаимно. Можеше да работят на строежа голи до кръста, ама в тоя студ горките...
Очакваме сега и една женска серия, но далеч от болницата, че ще е пълен хаус  Laughing Laughing Laughing И да не помагат на Дерек, че горкия ще остане без къща  Joy

П.С: Тях може да ги дадат голи от кръста на горе   #Crazy ... walking in the hospital

# 695
  • София
последната серия много ми допадна, хубави диалози имаше и готини шеги Peace

# 696
Промо на епизод 5

# 697
Ще ни държат на нокти за Зола, явно....

# 698
  • в сърцето на един мъж...
Ох, много сладка серия, само ми се иска да ги бяха поразхвърляли малко Mr. Green

# 699
Здравейте! Момичета, напишете моля с няколко думи серията, за тези от нас, които не са я гледали още  Praynig.

# 700
  • Ню Йорк
Говори се че днес в Гласът на България някой щял да пее песен от Анатомията.

# 701
Много готин е 4 епизод, весел и  закачлив  Party Сега като изгледах промото на 5 ми се струва ще има много емоции... Heart Eyes Телевизорът ми е на бтв, ще ми е любопитно кой ще пее песента  Thinking

# 702
Не го гледам,но като видите напишете кой и коя песен пее,ако можете. после ще се поразровя в нета. Peace

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 01:10 от Lover or not?

# 703
  • София
Хареса ми серията. Хареса ми как шефа помага на малките. Хареса ми, че освен да изпускат парата на верандата, там са и много искрени. Съвсем по мъжки си разрешават споровете.

Какво ли се случва със Зола?

# 704
  • UK
Изглежда пак ще има драма Simple Smile Това харесвам пък аз на сериала - има прекалено много драма, но  винаги е представена страшно интересно, никога банално.

Общи условия

Активация на акаунт