Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 314
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • До морето
Оффф, Дерек накрая казва - It's all her fault.  100% е за Мередит и я обвинява за това, което е станало със Зола. Ей значи, сега ще ги държат скарани половин сезон, Шонда все така прави  Crossing Arms Crossing Arms

# 706
Наближаваме вече 50 страници. Нека си изпишем тази и да заповядаме в новата тема:
ТУК

# 707
  • в сърцето на един мъж...
Хубаво беше да изпишем все пак темата Wink
Благодаря за новата  bouquet

# 708
Дай да я изпишем тогава  Laughing
Дерек от заслужаващ един шамар вече мина в графа ъперкът  Crazy

# 709
 Joy

Дерек не знам защо този сезон Шонда е решила да го прави льольо, както казва дъщеря ми. Това вече преминава границите на праволинейност, според мен. Независимо от всичко, когато си с един човек, когато планираш да имаш дете, особено ако това дете е осиновено, не си хващаш нещото под мишница и да се изнесеш, а оставаш и се опитваш да закрепиш нещата. И не, не е виновна Мер, виновни са и двамата Confused

# 710
Планирано е явно, заради изтичането на договора, да не липсва по-нататък. Все пак той е категоричен, че си тръгва. Вече ни го приложи това упражнение с Джорджи, последния сезон го размяташе само с някакви папки.

По-същество, разбира се, че и двамата са виновни.
Тя защото никога не мисли с главата си и се поддава на емоции неконтролируемо, а той ме дразни зверски, че я обвинява непрекъснато за това, нали уж това е причината да е с нея, но го забравя непрекъснато.

Ето промо снимките на 6-та серия. http://www.youtube.com/watch?v=eI3G2SHOgJ0  Марк, Аризона и Кали - явно те ще са в окото на бурята  Sunglasses  Heart Eyes

# 711
Ми не знам, може да го прати и него в Африка, как за гаджето на Бейли не даде обяснения или пък как намериха място на Престън? Просто не е това начина да го махне Confused

# 712
  • София
Малко оф топик, но ако ви се гледа Патрик Демпси до новата серия препоръчвам Flypaper  - нов филм с него, има го в Замунда, на мен много ми хареса Peace

# 713
Ми не знам, може да го прати и него в Африка, как за гаджето на Бейли не даде обяснения или пък как намериха място на Престън? Просто не е това начина да го махне Confused
Е бившето гадже на Бейли се завърна все пак. Надявам се да не е това целта на Шонда.
Да и двамата са виновни, но това вече трябваше да отшумява, а то като, че ли се задълбочава  проблема между Дерек и Мер.

# 714
Върна се, да, само че пак без обяснения. А иначе ако ще махат Дерек, нормално да го задълбочи, но много тъпо го прави Confused Не ми харесва развитието на образа Sad

# 715
Да и двамата са виновни, но това вече трябваше да отшумява, а то като, че ли се задълбочава  проблема между Дерек и Мер.
Мисля, че може още тази серия, когато се окаже че със Зола има проблем, да се вземат в ръце и двамата  Hug

# 716
Еми дано, че изобщо не ми харесва такъв и ми иде да го набия Twisted Evil Иначе на верандата бяха страхотни всички Heart Eyes

# 717
Снощи се сетих за паралел между двата сериала.
В Частна практика, Купър подобно на Мередит тук, нарушава всякакви правила и норми за да постъпва правилно според него (и според нас) неведнъж, но Шарлот за разлика от Дерек се държи на ниво, без да имат деца!!!
Не знам дали е до мъже и жени или сценаристи и сценаристки, но фактите са налице  newsm78

# 718
По-скоро е до сценаристи Simple Smile Аз от Практиката съм гледала само общите епизоди с Анатомията. И се каня отдавна да наваксам Embarassed

# 719
  • До морето
Хубав е Практиката, аз си го гледам, но е на светлинни години от Анатомията. Понякога минава цяла седмица, преди да се сетя, че има нова серия. Става за разтоварване, но не води до пристрастяване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт