Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 383
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Сега ми е интересно какво ще става с Лекси, Марк и Джаксън. Лекси май намери мир накрая,ама Марк още не е. Mr. Green
И на мен ми е интересно развитието с този триъгълник, мислех че в музикалната серия приключиха с Марк и Лекси, но явно не е така.

Juli_Ivka да речем защото имат едни 15-ина години разлика и това не е за пренебрегване.

Ами те годините са си години и ако тя искаше можеше да остане с него, ако го обичаше достатъчно. Той се промени страшно много за нея, а тя не направи даже и опит да възприеме нито една от двете ситуации. Но пък тогава нямаше да вкарат Джаксън в играта и той щеше да си остане по настрани от цялото развитие на филма.

# 586
# 587
  • UK
Ами те годините са си години и ако тя искаше можеше да остане с него, ако го обичаше достатъчно. Той се промени страшно много за нея, а тя не направи даже и опит да възприеме нито една от двете ситуации.

Е той пък не се постара да я разбере нея. Не е лесно гаджето ти да стане и дядо и татко за 2 дни. Ако е държал тя да участва в цялата история, най-малко щеше да обсъди с нея, когато покани дъщерята да живее при него, когато реши да осиновява детето и т.н. А забременяването на Кали впоследстие...много му се насъбра. Мисля, че всяка от нас тук на нейно място вече в тази ситуация би бягала надалече Simple Smile Особено на 25-26 на колкото беше Лекси. 

# 588
Само на мен ли ми се струва че Ейприлчето се заиграва с Джаксъснън? Ето една добра възможност да освободят Лекси за Марк по-нататъка.

# 589
  • UK
Лекси и Джаксън си паснаха страхотно, само за Марк ми е мъчно, че още си е самичък, но пък май не му тежи, той никога не е бил мъж за една жена - сега се е съсредоточил повече в бащинството и браво за това. 

# 590
Аз си мисля, че му тежи и то доста. Много я обича. След нея с никоя не се спря, само дето "поспа" с най-добрата си приятелка и и направи бебе-ама това не се брои за връзка. Mr. Green На мен ми бяха любимци, не мога да го преживея, не възприемам Лекси с никой друг, колкото и готин да е тоя Джаксън.

# 591
Майката на Джордж ще се завърне.Но защо?
http://www.tvline.com/2011/09/greys-anatomy-debra-monk-george-mom-returns/

# 592
  • софия
http://DMCA-removal-from-Google/search.php има субтитри й за втората част

# 593
Сега ми е интересно какво ще става с Лекси, Марк и Джаксън. Лекси май намери мир накрая,ама Марк още не е. Mr. Green
И на мен ми е интересно развитието с този триъгълник, мислех че в музикалната серия приключиха с Марк и Лекси, но явно не е така.

Juli_Ivka да речем защото имат едни 15-ина години разлика и това не е за пренебрегване.

Аз пък си мисля,че изобщо не е приключило нищо с тях,особено за Марк.

# 594
Сега чак намерих време да си пусна серията и съм на петата минута едва, а си дадох сметка колко обичам този сериал  Crazy Момента, когато Кристина целуна бебето на Мередит беше много силен според мен Heart Eyes

# 595
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Решението на Кристина ме натъжи малко. На нея й е за втори път (доколкото си спомням и от Бърк беше забременяла случайно, много плодовита) да прави аборт по желание, ако е толкова против да бъде майка, защо не си върже тръбите... Оуен така се надяваше тя да не мисли само за себе си, защото нещата, които казаха за нея (че искала да е хирург, а не майка и това ще я съсипе), важат и за него (иска да е баща и липсата на дете ще го съсипе, например). Но така де, итрига да има, веселко да става.
На мен ми е тъжно само за Оуен, а и сега дори и да прояви разумното желание да се освободи от Кристина, Теди вече не е свободна Embarassed

# 596
# 597
Още 3 клипчета от следващия епизод, който излиза утре. Simple Smile
http://www.tvfanatic.com/videos/greys-anatomy-take-the-lead-clip/

Ех как обичам прекъснатите репликииииии  Joy и следствието им
-----> намека, че не е махнала бебето
!!!

# 598
  • София
Хм, само у мен ли има съмнения че Кристина наистина е направила аборт? И сега съвсем се затвърдиха  newsm78 или просто така ми се иска...

# 599
Още 3 клипчета от следващия епизод, който излиза утре. Simple Smile
http://www.tvfanatic.com/videos/greys-anatomy-take-the-lead-clip/

Ех как обичам прекъснатите репликииииии  Joy и следствието им
-----> намека, че не е махнала бебето
!!!

Мисля, че смисъла е съвсем друг - Тя е махнала бебето, но не е махнала проблема. Той си е още там. Но пък наистина ще ми хареса да видя твоя вариант. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт