В момента чета...39

• 57 257
  • 748
  •   1
Отговори
  • Belgium

Старите теми:

Блогове, в които пишат и форумки:
Bubbly . . . - http://plantabook.in/author/mai4etu/
mijjjka - http://inmyreadingspace.blogspot.com/

Важно!!!
Желателно е когато споделяте впечатление от дадена книга да внимавате как го правите. Това предупреждение не цели въобще да ви откаже от споделяне или питания, напротив! Но често, все още под въздействието на емоцията от прочетена книга се прибързва в споделянето. Нека коментирането на ключови моменти, развръзка, убиец и въобще всичко, свързано със съдържанието, което би разкрило важна информация, да бъде поставяно в скрит текст! За целта, вмъкнете текста, който искате да скриете между скобите [спойлер][/спойлер], на латиница - spoiler. Уважавайте правото на непрочелите все още книгата да й се насладят максимално, когато решат!

Как да поставите картинка в мнение - когато желаете да покажете корица на книга, която четете, е необходимо да копирате, сложите адреса на картинката между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между img и /img, поставени в скоби - [имг] [/имг]. За намаляване на изображението, ползвайте img height=250 или img height=300, след това адреса и накрая /img, съответно пак със скоби, ето и пример:
[имг хеигхт=250]http://....................jpg[/имг]

В момента чета ...

# 1
  • София
Благодаря за темата, Лу   bouquet!

Аз продължавам с "Малкият непознат" на Сара Уотърс. Наистина прилича на Мортън, но има и разлики. Това, разбира се е съвсем нормално и дори много хубаво  Grinning. Струва ми се, че Сара Уотър по-детайлно вниква във вътрешния свят на героите си, докато при Кейт Мортън повече правят впечатление заплетените тайни и съдби.
Харесва ми книгата и се радвам, че я получих като подарък, който ще стои в библиотеката ми.

# 2
Лу, благодаря за любимата тема   bouquet
Отчетох се и в анкетата Simple Smile
Аз приключвам "Забравената градина" на Кейт Мортън. Интересна ми е, но е доста обемна, а напоследък нямам много време за четене за съжаление. Толкова книги съм си набелязала, че и аз не знам какво да подхвана след това.

# 3
Препрочитам Кръстникът - много любима книга.

# 4
Благодаря за новата тема, Лу  Hug

В анкетата гласувах с последните три опции /аз бях първата, която си признава в анкетата, че проверява рейтингите в ГР - винаги го правя  Laughing /

Иначе по темата - продължавам с "Последното кралство". Остават ми още около 70-80 страници  Peace

# 5
Бавно ми върви четенето, поради липса на време, но продължавам с "Аз преди теб". Леко като че ли залита в по-сладникава посока, но наистина съм на твърде ранен етап, за да мога да дам реална оценка  Peace

Книги започвам главно по препоръка и от любим автор. По-рядко ме грабва книга само по резюмето, без да са ми я препоръчали.

Аз също проверявам рейтингите в ГР и бях гласувала първоначално така, вместо резюме, но го правя едва след като съм си набелязала книга по препоръки, не така случайно и се изтрих. Докато като съм в книжарница по има шанс да се зачета в резюме на случайно хваната книга и да ми предизвика интереса и реших да си сменя вота.

# 6
Запис  Mr. Green

Последно прочетох:

Детска книжка  Simple Smile очаквах повече.

# 7
След Джойленд (3*/5*) започнах "Каменоделецът" на Камила Лекберг.
Ако бях разбрала коя е първата й жертва (предполагам, че ще са повече), нямаше да я почвам.
Крис Картър не ми се опира, но тази книга щях да си я спестя. Ама е късно  Confused

Миж с пеперудките Wink, рейтингите в ГР и аз ги проверявам  Laughing

# 8
  • Ямбол
Първо да кажа как гласувах:
По препоръка от приятел/форум/блог/списание
Ако е от любим жанр /тук се колебаех дали с любим автор или жанр, но реших да е по-общото - жанрът/
Защото не е моя и трябва да я върна (някой ден)

От предай нататък книга често ми се случва да дам предимство на книгите от там, както и сега започнах Анихилация: Това е книга, която трябва да върна скоро, но е и от жанр, който обичам.

Калуня-каля я зарязах. Не ми издържаха нервите.

# 9
  • София
Благодаря за темата   bouquet
Чета "Проповедникът" на Камила Лекберг.

# 10
  • София
Благодаря за темата, Лу  bouquet
Анкетата ще я прегледам по-късно.

Чета три едновременно.
"Змии в стените" на Майналовски
"Балканска сага" на Мишу
"Серафина" на Хартман

# 11
  • на последния етаж
Аз съм в момента с:

# 12
  • София
Лу, благодаря за прекрасната тема!  bouquet

Чета електронно "Къпиново вино" на Джоан Харис, а на хартия "Истината за случая "Хари Куебърт"" На Жоел Дикър.

Интересно е това съвпадение на книги. Обикновено чета такива, които по нищо не си приличат, а тези имат общи неща.  Wink

# 13
Мерси за темата Лу   bouquet
И анкетата е готина,ама да си призная в случая ми дойдоха малко 3 опции Embarassed

# 14
Мерси за новата тема Simple Smile
Заради висок рейтинг с ГР аз вече със сигурност се отказвам от книги  Mr. Green
Но със сигурност преглеждам няколко отрицателни ревюта преди да започна книга, положителни не чета.

Общи условия

Активация на акаунт