В момента чета...39

• 57 259
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Прочетох "Две малки момиченца в синьо". Допадна ми книгата. Бързо развиващо се действие, напрежение и интересни герои.

Продължавам със същата авторка и:

Не я предозирай МХК. Аз я харесвам много, до толкова, че вече разбирам края около средата на романа.

Аз зачетох "Онова лято". Много напомня на Мортън "Отминали времена". В началото съм още де, т.ч. не смея да се обвържа с категорично мнение.

# 736
  • Belgium
denim123, ще чакам отзива ти за "Онова лято", сложила съм я в списъка за четене.

Аз приключих с голяма мъка "Писмото на Росети" - много предвидима, доста елементарна. Направо ме мързи дори да я оплюя както ѝ се полага. Само ще цитирам любимата ми малоумна фраза от там "имаше подозрително здравословно посткоитално сияние"  Joy

Започавам "Хана сама вкъщи", надявам се това скандинавско трилърче да ме поразведри след мухлясалата венецианска тъпотия  Laughing

# 737
  • София
Аз приключих с голяма мъка "Писмото на Росети" - много предвидима, доста елементарна. Направо ме мързи дори да я оплюя както ѝ се полага. Само ще цитирам любимата ми малоумна фраза от там "имаше подозрително здравословно посткоитално сияние"  Joy
Лу, вЕрно ли е от тази книга?  ooooh! Mr. Green
Помня, че главните герои бяха супер-дупер готини, имаше някакви приключения, обаче нищо повече не ми се появява в главата, а тая фраза е трепач  hahaha.

Аз започнах "Испанска балада". Нещо историческо ми се четеше.

# 738
  • Belgium
Венка, не мога да си го измисля тоя лаф, още като го прочетох и реших, че ще го споделя с вас  hahaha

И то сложен в устата на мъж.

На мен героите ми бяха зверски клиширани - куртизанка с добро сърце, която просто е принудена да се отдаде на тоя порочен живот, нечовешки секси италианци, английски професор леко дръпнат, но в крайна сметка ужасно печен и малоумна американка, която не знае какво е това ЕС и защо не може да мине през гишето с тази табелка на летищен паспортен контрол. Директно могат да го филмират и да го дават по "Холмарк" или "Дисни ченъл"  Mr. Green

# 739
Нещо историческо ми се четеше.
Сериозно? Май отдавна не се е случвало Mr. Green
Скрит текст:
  love001   Heart Eyes Hug

И за да не е пълен спам, чета си "Джейн Еър" и се чудя как не съм я подхващала досега. Страшно забавни са ми диалозите между Джейн и Рочестър, отделно няко неща ми се струват доста актуални.

# 740
"Климати", Мороа. Засега обещаваща (в началото съъм), макар че не ми се чете за любов и чувства, а по-скоро нещо по-динамично, с елемент на трилър (искам да се "потопя" в четенето и да "изключа", но и да е смислено и силно, от рода на "Стая" на Ема Донахю например, някой да се сеща нещо за препоръчване?).

# 741
Чета 'Малките принцове'. Не е шедьовър на литературната мисъл, но историята ми е интересна. Като цяло харесвам книги, разкриващи културата на някоя непозната държава.

# 742
  • Варна
Бихте ли ми казали кой е авторът на "Лисицата", която често се цитира в темата - Джейн Фидър ли?

# 743
  • на североизток от Рая
Бихте ли ми казали кой е авторът на "Лисицата", която често се цитира в темата - Джейн Фидър ли?

# 744
  • София
Нещо историческо ми се четеше.
Сериозно? Май отдавна не се е случвало Mr. Green
Скрит текст:
  love001   Heart Eyes Hug
Хах, да  Mr. Green! А "Брулени хълмове" чела ли си? Аз пък се чудя защо така отлагах "Испанска балада", ама нищо, винаги е хубаво да попаднеш на добър роман.

Лу, голяма си скица  Laughing!

Dahlia, говорим за Галин Никифоров.

# 745
  • Варна
Нели, Вени, благодаря ви  bouquet Явно още я няма в електронен вариант.
По темата: Чета "Възкресяване" на Стивън Кинг, в началото съм още, но пак е далече от старите творби според мен, усещането е друго.

# 746
Вени, ако знаеш откога чакам да качат "Лисици в лозето" на Фойхтвангер в читанката. Дадох си единия том преди години и така и не се върна при мен  Twisted Evil
Пиши, пиши за Испанска балада Simple Smile

# 747
Девойки, на стр. 50 сме Simple Smile Ще имаме ли нова тема? Бих пуснала аз, но напоследък пиша от телефона, защ. мъжа ми рАботи на НБ и го разнася с него постоянно.  Rolling Eyes

# 748

Общи условия

Активация на акаунт