В момента чета...39

• 57 256
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Сега мисля да се насоча към "Светлината, която не виждаме", да видим и там цялата прехваленост дали си заслужава. Simple Smile
Мъча я от няколко дни, не ме грабва особено.

# 721
  • Belgium
Сега мисля да се насоча към "Светлината, която не виждаме", да видим и там цялата прехваленост дали си заслужава. Simple Smile
Мъча я от няколко дни, не ме грабва особено.

Дам и на мен не ми допадна особено, бях писала назад.
Има хубав стил поне.

# 722
В момента чета:

Интересна е засега. Но все пак съм още в началото.

# 723
Преди дни приключих "Кутия за книги" на Малерман. Уникална книга, не можех да я оставя и за един ден просто беше изядена. Една от малкото книги, които те карат да се замислиш, но и да оцениш майсторството на автора. Препоръчвам!  Heart Eyes

# 724
  • Пловдив
Цвети *, на мен ми хареса тази книжка  Peace

Започнах една книга подарък от прекрасно момиче от форума  Heart Eyes Hug  bouquet

# 725
На тези, които са харесали "100-годишният старец...",ако има такива Simple Smile, препоръчвам и "Неграмотното момиче...". Но може би с дълъг интервал между двете. В началото ми се струваше, че авторът върти сюжета винаги около атомните бомби, и това си е. Започна познато, същия стил, пак понякога приятно-нелепо. На мен този начин на писане ми допада. (И Уве ми харесваше, измъчи ме само сегашното време. Може би има значение дали имаш близки, но които да го оприличиш. Оттам нататък Уве става мил и близък и идват смехът и сълзите.)
Приятно ме изненада "Нежна е нощта". Бях решила, че не мога да издържам дълги описания... а тук те бяха мното и винаги на място, с точните думи.
"Щастието е чаша чай с теб" ми се струва много подходяща книга за лятната почивка - приятна, лека и върви бързо, без да имаш усещането, че четеш любовна боза.

# 726
Започнах Криеница на Джеймс Патерсън.

# 727
  • на североизток от Рая
 Прочетох

и още една четох, но забравих коя е.  Blush Хубави книги са.

Сега чета прекрасната Heart Eyes

# 728
Аз зачетох "Светлината, която не виждаме", но не ми се чете това сега и я оставих. Все пак имам намерение да се върна на нея един ден...  Crazy

Реших да започна "Щиглецът"... Следващите 2-3 седмици ще си кретам с нея... Има я и в електронен вариант вече, така че евентуално ще мога да я разнасям с мен.  Crazy

# 729
Да, "Кутия за птици" Simple Smile Книгата разбира се не е за птици, а разказва история за сетивата (и тяхното ограничение) и за човешкия инстинкт за самосъхранение.

Преди дни приключих "Кутия за книги" на Малерман. Уникална книга, не можех да я оставя и за един ден просто беше изядена. Една от малкото книги, които те карат да се замислиш, но и да оцениш майсторството на автора. Препоръчвам!  Heart Eyes
        " Кутия за птици '' ?

# 730
Приключвам с Невидимите. Много ми хареса.

# 731
  • Там, където ме обичат
По препоръки от тук,
си харесах тази и започнах да я чета. Засега ми харесва, интересна е и много увлекателна.

# 732
  • София
Прочетох "Лисицата", благодаря на всички, които я препоръчаха. Хареса ми като цяло, но на места мисля беше излишно многословна. Повече ми допаднаха криминалната нишка,  прескачането във времето и леките исторически моменти, отколкото мистицизмът. Хубав е романът, Галин Никифоров се е справил добре. Беше ме страх да не се окаже някоя мъжка версия на Людмила Филипова  Mr. Green.

# 733
Прочетох "Парфюмът" на Патрик Зюскинд. Хареса ми, различна книга.
Започвам "Калуня-каля".
Вени***, "Лисацата" е и в моя списък за четене. Simple Smile

# 734
Прочетох "Две малки момиченца в синьо". Допадна ми книгата. Бързо развиващо се действие, напрежение и интересни герои.

Продължавам със същата авторка и:

Общи условия

Активация на акаунт