В момента чета...39

• 57 336
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
  Благодаря за хубавата тема.
Записвам се с Български хроники на Стефан Цанев

# 16
На мен не ми стигнаха три опции за гласуване. Simple Smile Напоследък много се влияя от тази тема. Допреди една-две години умишлено не влизах в Литературния клуб, защото си знаех, че вляза ли веднъж, няма да изляза от него. Simple Smile Установила съм, че има няколко съфорумки, с които имаме еднакъв вкус, и често си водя записки по техните публикации. Благодарение на тези съфорумки (или по-скоро по тяхна вина Simple Smile) вече имам доста дълъг списък от книги, които бих искала да прочета. В ГР въобще не мога да се ориентирам, нямам профил там.

# 17

И анкетата е готина,ама да си призная в случая ми дойдоха малко 3 опции Embarassed

И на мен така  Grinning
Записвам се да ви следя, благодаря за темата!   bouquet

# 18
"Всичко красиво започна после" Саймън ван Буй

Не съм особено очарована, авторът се е опитал да направи един изтъркан сюжет интересен, в което няма нищо лошо, ако не звучи като евтина реплика на добра марка - тук-таме стърчат конци, тегелът се изкривява, копчетата висят безнадеждно. И все пак на места книгата ме трогва.

# 19
Чета "Падение, но с чест" на Айрис Мърдок. Отдавна искам да прочета нещо нейно, но все отлагам, като че ли не ми се рискуваше. Ситуация "хем сърби, хем боли"  Laughing. Какво да кажа за книгата? Странна ми е, предимно пряка реч, поне първата 1/4 е така (до там съм стигнала). Динамично е, но не бих казала, че е особено съдържателно. Ще се опитам да я дочета, макар че от толкова много приказки започвам да губя интерес.

# 20
Лу-  bouquet
От тел. съм и не виждам анкетата,по-късно ще гласувам.  Peace
Иначе обичам да следвам препоръка от приятел и интуицията си. Разбира се,доверявам се и на любим автор. Почти не се сещам за рейтингите в ГР.
В момента чета"Ябълката" на Мишел Фейбър. Спрягана е за продължение на "Аленото цвете и бялото",но не е.Срещат се само познати персонажи и атмосферата,ах,атмосферата на уличките и мизерните квартали ,и публичните домове на викториански Лондон! Обожавам я!!  Heart Eyes
Петенце,ти ме заинтригува с това,че намираш нещо общо между Къпиново вино и  Хари Куебърт.
 Thinking

# 21
Лу, благодаря много за новата тема!  bouquet Аз вчера видях, че сме на 50 стр., но имаше само един пост и реших, че е добре да се изпише. Но се радвам, че така стана и си я пуснала ти, че още ми е съвестно за тези анкети и аз сигурно нямаше да пусна този път. Макар че имам много идеи, но все с повечко опции за гласуване. Simple Smile

Довършвам "Селцето".

# 22
  • Belgium
Момичета, редактирах броя гласове, вече можете да гласувате с 6 опции, щом не ви стигат  Laughing

Сиси, ти пък, аз се допитах и всички казах, че искат анкета. А и то не е задължително да се гласува, може спокойно да се подмине, ако на човек не му се занимава  Laughing

Аз мъча "Пет дни", нещо не ми допада особено, а съм на средата. Но ще хейтя като я приключа, може пък да има внезапен обрат.

# 23
  • на североизток от Рая
Привет! Да се запиша и аз при вас, че нещо ви изгубих.

Най-после прочетох "Вила с басейн". Доста време я проточих, не защото не ми харесва, а поради ангажименти, или просто не ми се четеше.

Някъде из форума прочетох хубав отзив за "Дъщерята на професора" и в понеделник я взех от библиотеката. Щом казах на библиотекарката, че я търся, тя реагира доста въодушевено. Каза, че е хубава книга. Някой да я е чел? Стара е, авторът е Пиърс Пол Рийд.

# 24
Някъде из форума прочетох хубав отзив за "Дъщерята на професора" и в понеделник я взех от библиотеката. Щом казах на библиотекарката, че я търся, тя реагира доста въодушевено. Каза, че е хубава книга. Някой да я е чел? Стара е, авторът е Пиърс Пол Рийд.

Аз съм я чела, но доста отдавна... Май я и имам.
Спомени нямам никакви обаче...  Thinking

# 25
  • на североизток от Рая

Аз съм я чела, но доста отдавна... Май я и имам.
Спомени нямам никакви обаче...  Thinking

Мерси, Миж!  Hug
 Само да я прочета, ще напиша няколко думи, може да си я припомниш така.

# 26
  • София
Нели, "Вила с басейн" какви впечатления остави у теб? (Любопитно ми е как си възприела Кох. А чела ли си "Вечерята"?)

# 27
  • на североизток от Рая
Нели, "Вила с басейн" какви впечатления остави у теб? (Любопитно ми е как си възприела Кох. А чела ли си "Вечерята"?)

Пете, хареса ми, доста дори. Но повече не искам да пиша.  WinkА "Вечерята" не съм я чела. Тази книга ми я прати съфорумка, проявих интерес, защото доста коментирахте автора тук и исках да прочета една от книгите му поне.

# 28
Лу, явно не си оправила анкетата, не ми дава повече от три опции да избера, пробвах и с 4 и с 5 и не става newsm78

Нели и аз съм чела "Дъщерята на професора", но беше много отдавна и почти нищо не си спомням.

# 29
  • Belgium
Гиговче, 6 са сега, пробвай  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт