Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 325
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
лекси я няма и в нито едно промо или снимка от следващия епизод. къде отиде това момиче? и фенът на ейприл, старк ли беше, също не се е появявал, не че ми липсва. но все пак, къде е? оуен е голям майтап с вратовръзка Simple Smile

# 661
  • софия
Ейприл при това само асистираше Laughing. И малка вметка, стажантите на Кристина живи да ги ожалиш hahaha
Що бе, подвижни енциклопедии , ама забиват!!! Joy

# 662
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Забиват ами, то с такова зло насреща Joy Joy Joy

# 663
Аз защо си мисля, че пациента на Алекс и Ейприл не е мъртъв, ами за трансплантация или нещо такова? Или аз не съм разбрала нещо, че не го гледам със субтитри? newsm78

И едно клипче от следващия епизод с Оуен и Бейли: http://www.tvfanatic.com/videos/greys-anatomy-what-is-it-about-m … n-clip-my-office/

# 664
Аз защо си мисля, че пациента на Алекс и Ейприл не е мъртъв, ами за трансплантация или нещо такова? Или аз не съм разбрала нещо, че не го гледам със субтитри? newsm78
По-голямата част от червата му бяха некрозирали, това показаха с УВ лампата.
Прогнозата беше, че след като го затворят ще получи септичен шок.

# 665

Да, това с лампата го разбрах, но за септичния шок не бях, разбрах че ще го включат за трансплантация. Благодаря за разяснението. Hug

# 666
  • в сърцето на един мъж...

Да, това с лампата го разбрах, но за септичния шок не бях, разбрах че ще го включат за трансплантация. Благодаря за разяснението. Hug

Алекс търсеше варианти да помогне, затова говореха за трансплантация, но се оказа, че няма никакъв шанс, заради некрозиралите черва.

# 667
И на мен ми беше забавно със стажантите на Кристина. Много веселяшко-да ти е началник тя. Joy Или с Теди като излязоха от операцията и се разбраха да не казват на никого за гафа... Laughing Ей за това го обичам този сериал-интересен е и е забавен от всякъде. А и либов в големи дози има.. Crazy

# 668
Забавно да я гледаш, ама ако ти е шеф на тебе сигурно хич няма да ти е забавно. Laughing
Ето едно клипче от следващия епизод с Марк и София. hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=xnUjj2otUPI

# 669
Темата вече е към краят си, какво ще кажете всеки един да даде някакво предложение за анкета в новата тема?

# 670
За анкета сега не се сещам, но много ми бяха смешни Кристина и Теди в операционната двете, брилянтни хирурзи и двете, а не могат да махнат един апандисит. Надявам се в другия епизод да си върнат Зола на Дерек и Мередит.

# 671
Охоооооо, дошло е времето на мъжкия епизод!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
Охооо,ще бъде уникално поднесе епизод.С толкова оригиналност излята в него.Ще бъде със стил.Ще стане един от любимите ми епизоди.Но като си помисля,че ще трябва да чакам два-три дена за субтитри,сигурно ще го изгледам без...няма да мога да се сдържа. Praynig

# 673
  • софия
За анкетата. Кой от актьорите с изтекли договори пръв ще си тръгне ? Ще оживее ли Хенри до края на сезона ? Зола? Нещо от този род...

# 674
За анкетата. Кой от актьорите с изтекли договори пръв ще си тръгне ? Ще оживее ли Хенри до края на сезона ? Зола? Нещо от този род...

Подкрепям!

Охоооооо, дошло е времето на мъжкия епизод!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Време беше да пооплакнем оЧо! Twisted Evil Party

Общи условия

Активация на акаунт